tam 15 yıl oldu ;(

Bıçak çekmek mi?
Boşan, polisten de koruma iste diyeceğim.
Ama artık polis de vatandaşı koruyamıyor ki...
Çok geçmiş olsun, ne desem bilemiyorum

kimsenin karakteri değişmez ama çevresine olan davranışlarını kontrol etmeyi öğrenebilir bunu da uzmanlar yapabilir ancak.. o yüzden bir psikolog desteği şart hem sizin hem onun için Allah çocuklarınızın yardımcısı olsun

seni kırıp paramparça eden bi adam evet seni çok seviyor.
bravo!

Bir film cekme klasiği vardır. ..daha önce de yazmıştım galiba.
Filmin bir yerinde silah gozukmuşse o silah mutlaka patlar filmde.
Sizde de bıçak gozukmus inşallah film klasiği gibi olmaz.

Ne büyük aşk aman allahım... Aşkından öldürecek adam bir gün seni. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş diye bir söz var bilir misin?

Bu nasil Ask. Bide beni seviyor diyorsun seven adam karisina bicakmi ceker. Demekki bizim kocalar bizi sevmiyor bicak cekmiyor.

Mazo-sado iliskisi vuhuu. Bıçak çeken bir adam için "ayol bana deli gibi aşık" tanımı yapabiliyorsaniz ikinizin de tedaviye ihtiyacı var. Yahut ilk cumlemde belirttiğim durum söz konusu. Kelepçe ve kırbaç iyiydi. bıçak çok sert bence.

Hakaretler bıçak çekme bunlarla hayatını sürdürebileceğini düşünüyor musun ?

ikinizin de acilen psikoloğa gitmesi lazım. sen kendini kandırıyorsun, eşin de bildiğin bağımlı manyak. sen boşanacağım de, gör baş aşk kalıyor mu? o bıçakla vücudunu delik deşik eder.
acilen tedavi olmalısınız.

Kocan sadece bıçak çekiyorken ayril kurtul bence. 3. Sayfa haberleri şiş, satır ve baltalı kocalarla dolu benden uyarması

öyle bir manyak olup, normal zamanlarda aşk böcüğü olsa ne yazar
başlarım öyle aşkın ızdırabına.
adam bır gün feci dellense bir anlık sinirle takar bıcagı görürsün.
ben olsam ya tedavı olmasını, ya da ayrılmayı düşünürdüm.

sizinki stockholm sendromu kusura bakmayın.
Adam size Bıçak çekecek kadar şuurunu kaybeden, öfke Kontrolü olmayan biri.
Siz hala beni Ölümüne seviyor diyorsunuz.
Ölümüne mi seviyor, öldürene kadar mı seviyor bilemeyeceğim.

Seni öldürdüğü gün vazgeçersin şimdi erken.. Adam seni öldürecek ne bekliyorsun???

niye değiştirmeyi düşünüyorsun ki yorucu bir iş. ilk önce bir ilişkide beklentilerinin bile ne olduğu belli değil onları belirlemen lazım. eşin bencil bir aşık yazılanlara göre doğal olarak seni tüketiyor. Ama illa ki değişsin istiyorsan ilk adım olarak algısı ne yönde görsel algısı mı var dokunsak mı işitsel mi tatsal mı? algısı ne boyuttaysa ona uygun bir şekilde iletişime geç ki sana odaklanmaya başlasın. tabi birazda şaşırtmalısın az bir şey kalıbının dışına çıkman lazım ki dikkati sen de olsun. tabi devamı var karşındakine göre hareket etmen lazım ona uy diyemem ama kızdıran bir şey varsa ilişme mesela ben kafamın vurulmasından hoşlanmam bunu belli ederim eşimde bilir ve bu konuda bana şaka dahi olsa yapamaz yani senin kuralların onun kuralları daha sonra kuralarını yok etmeye geçersin vs aha sonraki aşama bilinçaltı yani ilişkiniz onun bilinç altında nasıl? böyle güzel testler var internette sadece soru sor cevap vermesini iste ne olduğunu dahi söyleme ben geçende eşime yaptım ilişkimde aksayan noktalar onun bilinçaltıyla alakalıymış birşey olduğunda espiriyle karışık laf çakıyorum gülme nedenimiz oluyor

Bıçak çekmesini mazur görüyorsanız ve adam cidden böyleyse Allah korusun ama mezara razı oluyorsunuz. Adam hasta ve çocuklarınızla birlikte sizi öldürebilir o delilik anında farkında misiniz?
Yahu erkekler yemek yeme alışkanlığını bile değiştirmiyor, siz bıçak çeken adamı değiştirmekten bahsediyorsunuz. Pes doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…