Tam 2 sene oldu gebelik yok :(

yinene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
368
158
33
28
Eşim 15 ay once varikoselden ameliyat oldu degerler normale dondu sayılır ama gebelik olmuyo hala cok üzülüyorum yumurtlamam adetim hormonlar duzenli rahim filmimde guzel cikti ,ben hic bir zaman anne olamicam gibi geliyo bana ,hic boyle hissedip gebe kalan varmi

Eşim 15 ay once varikoselden ameliyat oldu degerler normale dondu sayılır ama gebelik olmuyo hala cok üzülüyorum yumurtlamam adetim hormonlar duzenli rahim filmimde guzel cikti ,ben hic bir zaman anne olamicam gibi geliyo bana ,hic boyle hissedip gebe kalan varmi
Boyle hissetme uzme kendini insallah olursun anne ameliyattan sonra doktor gordunuzmu Peki

Değerler normal ise dna hasarına baktırdınız mı ?

Beennnim o kişi 🤩 benim de eşim ameliyat oldu hatta benim amh değerim de dusuktu . Tüp bebek de 2. Denemede hamile kaldım . Doğurdum şimdide kendiliğinden ikinci hamileligimi yasiyorum

Mikroçipli asilamada yaptırdım tutmadi
Ben 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı.DNA hasarına baktıramadık her yer bakmıyor maalesef. Takviyeler ile düzelen bi şeymiş. Biz Emodex ve impryl kullanıyoruz. Umarım faydası olur.Bunlar DNA için ve morfoloji için de kullanılıyormuş.

Back
X