- 17 Ocak 2020
- 28.370
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.259
- 598
Oğlak(gunes) oglak(yukselen) oglak(ay) Baskın satürn etkisiSen nesin
burçla ne alakası var dedikten sonra konunun burçlara evriliş şaka miiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlak(gunes) oglak(yukselen) oglak(ay) Baskın satürn etkisiSen nesin
Amaaan boşver napcaz sanki burda atom parçalanıyodu da biz mi araya girip açılın burç konuşcaz dedikOğlak(gunes) oglak(yukselen) oglak(ay) Baskın satürn etkisi
burçla ne alakası var dedikten sonra konunun burçlara evriliş şaka miiii![]()
Tam bağlanamamış İkizler burcu, bağlanmaya meyilli ama yine de bağlanmış gibi yapıp bağlanmak üzereyken bağlanmaktan kaçınan, bağlansa da tam anlamıyla bağlanamayan bağlı ikizlere göre her zaman daha iyidir.Tam bağlanmamış ikizler erkeği yılın bu mevsiminde kendine yeni bağlantılar arasa da tam bağlanmış cinsine göre dönüşü yine de zordur. Not: bu cümleyi Mazlum Kiper seslendiriyor gibi düşünün
Bunun burcu mu var. İlgi duymuyor, hoşlanmamış o yüzden de uzak duruyor işte. Erkekler bizim gibi karmaşık düşünmezler. İlgi duyup hoşlansaydı bütün ilgisi sende olurdu. Sen talep etmeden görüşmek ister, sürekli ilgilenirdi.Arkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Her şeyi astrolojiye bağlamayın bu popüler bir kazanç aldatma karaktersiz insanları sırf şu ay doğru diye böyle bir durum olabilir mi ? Psikoloji , Genetik yetiştiği ortam annesi babası doğduğu şehir bile önemli bilimsel yaklaşın . Burçlar tamamen uydurmadır .Arkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
Ya bence beklediği gibi çıkmamışsın o da ayrılmış beklemeArkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim
hanımefendi yaklaşık bir aydır görüşüyorduk beşinci bulusma falandı, bunun tanışma aşaması mı kalmış çocuğun patlıcanlı yemek sevmedigini bile biliyordumGhostlamamış, duygularınla oynamamış, kandırmamış. Çok az erkeğin yapacağı bir şeyi yapıp açıklama yapıp bitirmiş.
Gayet güzel hareket. Niye karaktersiz oldu bu şimdi?
İlgisini çekmemişsiniz, kibarlıktan da 1 saat oturmuş.
Nereye dönecek onu anlamadım o ayrı.
Tanışma aşamasında olmamış işte, sanki 4 çocukla terketti sizi.![]()
beni anlayan siz olmussunuzHerkes burçla alakasını sorgulamış.
Hanımefendi çok hoşlandı galiba, kalbi daha fazla kırılmasın diye ikizler burcunun dengesizliği ihtimaline tutunma çabası sanirim![]()
Tanışma zaten 2-3 ay. Minimum.hanımefendi yaklaşık bir aydır görüşüyorduk beşinci bulusma falandı, bunun tanışma aşaması mı kalmış çocuğun patlıcanlı yemek sevmedigini bile biliyordum
Ona da böyle burç muhabbeti yaptıysan...Arkadaşlar üç hafta önce ikizler burcu biri ile konuşmaya başladım kendisi iki gün önce kafa yapimizin uyuşmadığını söyledi ve hatali kendisi olmasına rağmen buluşmada arkadaşı çağırdı diye beni apar topar eve birakmak istedi, bulusali henüz bir saat olmuştu kırıldığımı belirtince bence bu konularda farklı düşünüyoruz dedi. Akşamına da kafa yapımız ve düşüncelerimiz uyuşmuyor bence ileride birbirimizi üzmemek adına şimdiden sonlandirmak en iyisi dedi geri dönecegine dair umudum yok ama sorayim dedim