Tam bi çirkefim galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
Erkek arkadaşımla bu aralar problemler yaşıyoruz. Abartısız senelerdir kıskandığımda asla belli etmedim. Huzursuzluk vermemek adına.. Hatta hiç mi kıskanmıyorsun ya der gülüşürdük, o kadar belli etmemek. Aslında hep çok kıskançtım. Ama şimdilerde duygularımı dizginleyemiyorum. Nereye gitse bi uyuzlanıyorum, ona da belli etmeye başladım. "Zırt pırt arkadaşlarınla bir yerdesin ya,yeter..ne bu gezme sevdası" deyiverdim sinirle. Tabi nereye gitse sorun yapmaya başladım bu süreçte, neredesin, kimlesin,ne zaman geleceksin? gibi gibi telefon konuşmaları. Yüz buldum galiba. Sonra höt deyince artık, yavru kedi kesildim.:olamaz: Tabi hala içimde volkanlar can çekişiyor bir yere gitse. Güvenimi zedelicek bir şey de yapmadı ama kızlara bakar beğenir konuşur mu acaba arkadaşlarına uyup diye senaryolar kafamda. Ben seninle nasıl evleneceğim, hiç özgür değilim demelere başladı. İstediği her yere gitmek istiyormuş sıkıntısız. Böyle yazarken ne kadar cadı bir şeymişim diyorum, ama yaşarken aşırı mantıklı geliyor dediklerim. Lütfen bana bir yol gösterin, istediğiniz kadar sert konuşabilirsiniz ki kendime geleyim. Kendimin farkında olarak tavsiye bekliyorum..

Müsterih görünün
Sonsuza dek değil tabi, evlenince binin sırtına vurun kırbacı vurun kırbacı :D
Şaka bir yana bunun en iyi çözümü kendinizi kendinize örnek göstermek. Siz de çıkıyorsunuz dışarı insanlarla ama gözünüz başkalarına kayıyor mu? Eğer cevabınız hayırsa onun neden kaysın ki? Eğer cevabınız evetse bilemiyorum:KK53:

Bence bir insan ilişkide olduğu insanı bu kadar kısıtlamamali. Yani naz da bi yere kadar. Neden öz güveniniz/güveniniz eksik onu sorgulayın

Nasıl ki bir erkeğin kıskançlıkları beni bayıyorsa, bir kadının kıskançlıkları da beni bayıyor. Karşı tarsfa şunu yapamazsın, buraya gidemezsin demesi bana göre acizlik.

11 senelik evlilik, 2 sene beraberlikte eşime asla şuraya gitme demedim. Eşim de öyle.

Bu arada kıskançlık sevgi gösterisi değil aksine özgüvensizliktir. Sevgilin bunu sana yapsa sen de bıkardın.

Böyle devam etme, yoksa adam yakında yol verir sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X