- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
Erkek arkadaşımla bu aralar problemler yaşıyoruz. Abartısız senelerdir kıskandığımda asla belli etmedim. Huzursuzluk vermemek adına.. Hatta hiç mi kıskanmıyorsun ya der gülüşürdük, o kadar belli etmemek. Aslında hep çok kıskançtım. Ama şimdilerde duygularımı dizginleyemiyorum. Nereye gitse bi uyuzlanıyorum, ona da belli etmeye başladım. "Zırt pırt arkadaşlarınla bir yerdesin ya,yeter..ne bu gezme sevdası" deyiverdim sinirle. Tabi nereye gitse sorun yapmaya başladım bu süreçte, neredesin, kimlesin,ne zaman geleceksin? gibi gibi telefon konuşmaları. Yüz buldum galiba. Sonra höt deyince artık, yavru kedi kesildim.
Tabi hala içimde volkanlar can çekişiyor bir yere gitse. Güvenimi zedelicek bir şey de yapmadı ama kızlara bakar beğenir konuşur mu acaba arkadaşlarına uyup diye senaryolar kafamda. Ben seninle nasıl evleneceğim, hiç özgür değilim demelere başladı. İstediği her yere gitmek istiyormuş sıkıntısız. Böyle yazarken ne kadar cadı bir şeymişim diyorum, ama yaşarken aşırı mantıklı geliyor dediklerim. Lütfen bana bir yol gösterin, istediğiniz kadar sert konuşabilirsiniz ki kendime geleyim. Kendimin farkında olarak tavsiye bekliyorum..