tam bir asik suratliyim

benim annemde asık surattan ziyade sinirli gibi görünüyor hep:)
ona yaklaşıp bişey sorarken bi adım geriye atıyorlar:)
aslında mizacı böyle değiştiremiyoruz..

Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim :34:

ben de terazi burcuyum ve artık alıştım insanların bana asık suratlı demesine :ssz: liseden sıra arkadaşımla halen devam eden bir dostluğumuz var ve bana defalarca şaşkınlığını anlatmıştır "sen benim yanıma oturduğunda Allahım bu kızla 1 yıl nasıl geçicek dedim" diyor..

burçla falan alakası yok, tamamen yapı, yaratılış meselesi, pek yapabileceğiniz bişey yok, biraz kontrol altına alabilirsiniz de nereye kadar kasacaksınız, rahat olun insanlar ne düşünürse düşünsün :51:

bende hep güler yüzlüyüm aslında bazen canımı sıkıyor böyle olmak..
canım sıkılsa hemen anlaşılıyor suratımdan ...

Bence de burçlarla falan kesinlikle alakası yok. Kova burcuyum, bana da asıl suratlı ve soğuk derler hep. Çoğu kişi de seni ilk tanıdığımda ne kadar soğuk, suratsız demiştim ama yakından tanıyınca öyle olmadığını anladım diyorlar. Bence böyle olmak bir açıdan iyi. Herkes gelip rahat rahat konuşup istedğini söyleyemiyor, bir çekingenlik ve bir mesafe oluyor mutlaka. Bu durumda samimi olmak ve görüşmek istediğim kişileri kendim seçiyorum. Geri kalanların ne düşündüğü de umrumda değil :)

Tek sorunun kova burcun olman değiştirmeyi dene:D
şaka bir yana ciddden ne kadar kova burcu arkadasım varsa hepsi asık suratlıydı.

Terazi burcu tanıdıklarımın hepsi de güleryüzlü ve çok sıcakkanlı insanlar.
Her daim neşeli, kahkahaları eksik olmayan tipler. :s
İnanılmaz şaşırdım yorumlara. :44:

Konu sahibi kendini düzeltmeye çalış. Benim bi yengem var çok asık suratlı, kaşlarını çatar hep nefret ediyoruz kendisinden.
Suratını görmek bile istemiyoruz. O kadar uyuz ki. :s
Bir şeyler yapmalısın ifadeni değiştirmek için. Ayna karşısına geçip çalış bence.

Bi ara bana çok hüzünlü durduğumu söylerlerdi hep. Ağlayacak mısın, ağlıyor musun falan diye sorarlardı hatta.
Sonra kendime geldim. Hemen değiştirdim ifademi. Şimdi iyiyim.

Ayni dert bende de var. Etrafimdakiler (beni tanimayanlar) beni çok sert ya da dertli zannediyorlar, ama onlara da hak veriyorum gerçekten öyle görünüyorum.

En son dügünümde laf söz çiktiktan sonra biseyler kapmaya karar verdim. Dügünümde davetliler hakkimda baya bi konusmuslar, "yok gelini zorla evlendiriyorlar, kizin baska bi sevdigi varmis ondan böyle surati asik, hatta dün gece intihara kalkismis..." vs vs...

Ben de arkadaslarin da dedigi gibi ilk önce aklima geldikce gülümsemeyle basladim (bir de aynanin önünde baya bi prova yaptim gülümsemenin dozunu ayarlamak için), sonra farkettim ki ka$larimin yapisi da sert gösteriyor ^^ ayni böle kö$eli olunca sanki ters ters bakiyomusum gibi oluyor. Ben de ka$larimi aldirdigim kiza dedim ki, bakislarimi biraz yumusatmak mümkün mü ? Tabi masum görüneyim derken aptal görünmemek kaydiyla, o da tam istedigim gibi yapti. inanir misin ka$lar çoook degistiriyor.

Simdilik bu iki seyle basladim, baya fark yapti heralde çünkü millet diyor ki "sen evleneli çok daha mutlu gözüküyorsun" :D

Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim :34:

bende teraziyim ve kesinlikle doğru tespitin.

aslında asık surat değil bu, yani duruşumuz böyle. yolda tek başıma yürürken dövecek gibi bakıyormuşum, bi tanıdığım görse çok kızgındın o gün falan derler. halbuki ilgisi yok. beni tanıyanlar da hep güleryüzlü olduğumu söylerler. yani dışardan sert görünen ama içinde sıcakkanlı ve güleryüzlü biriyim:))

ben bu durumu tebessümle aştım bir nebze de olsa. artık eskisi kadar eleştiri almıyorum. zaten önemli olan da yakın çevren. dışardakileri pek takmazdım yerinde olsam..

bende teraziyim yükselenim alçalanım terazi :) ama öyle asık suratlı değilimde sert ifadem vardır bazen daldığım zaman bakışlarım sert olur ama 7/24 te gülememki :):) benimde sorunum oluyo ama fazla hissettiriyoruz galiba :10:

Ayni dert bende de var. Etrafimdakiler (beni tanimayanlar) beni çok sert ya da dertli zannediyorlar, ama onlara da hak veriyorum gerçekten öyle görünüyorum.

En son dügünümde laf söz çiktiktan sonra biseyler kapmaya karar verdim. Dügünümde davetliler hakkimda baya bi konusmuslar, "yok gelini zorla evlendiriyorlar, kizin baska bi sevdigi varmis ondan böyle surati asik, hatta dün gece intihara kalkismis..." vs vs...

Ben de arkadaslarin da dedigi gibi ilk önce aklima geldikce gülümsemeyle basladim (bir de aynanin önünde baya bi prova yaptim gülümsemenin dozunu ayarlamak için), sonra farkettim ki ka$larimin yapisi da sert gösteriyor ^^ ayni böle kö$eli olunca sanki ters ters bakiyomusum gibi oluyor. Ben de ka$larimi aldirdigim kiza dedim ki, bakislarimi biraz yumusatmak mümkün mü ? Tabi masum görüneyim derken aptal görünmemek kaydiyla, o da tam istedigim gibi yapti. inanir misin ka$lar çoook degistiriyor.

Simdilik bu iki seyle basladim, baya fark yapti heralde çünkü millet diyor ki "sen evleneli çok daha mutlu gözüküyorsun" :D

aynen bende düsünüyorum kaslarinda etkisi vardir diye
bakalim bende uzatip aldirayim ama cok seyrek :(
herzamanda gülesim gelmiyorki

moralim bozuk oluncada agladin mi sen diyorlar :1:

kizlar simdi anlatacgim size cok sacma gelebilir ama sIkIldIm.
basta bende takmiyordum ama o videodan sonra takmaya basladim
sadede geleyim tam bir asik suratliyim etrafimdaki herkes bana kara kara ne düsünüyosun diyor insanlara kötü kötü bakiyormusum
kaslarimi catiyormusum ama halbuki bilerek yaptigim birsey yok normal duruyorum
gecen haftasonu sevgilimle video cekmistik videoyu izledim ve suratim feci halde asik kaslar catilmis ama mutluydum orda görünüsüm böyle
istemiyorum insanlarin öyle düsünmesini :19: gülümsemeye calisiyorum her anda gülümseyememki
napsam botoksmu yaptirsam :9: sürekli gülümseyen bir surat
sevgilim bile suratsiz diyo bana tabi ciddi anlamda degil ama yinede rahatsiz ediyor beni oysaki kendiside öyle
:31: napacagim ben :26:

:) biraz ciddi bi yapın var demekki cnm napıcaksın,aklına her geldiğinde gülümsemeye çalışsan mesela biraz yumuşatabilirmisinki o ifadeni bi denemek lazım...

bence boyle devam et kendini degistirmeye kalkarsanda bu sefer yapmacık gorunursun bırak herkes senı olduun gibi tanısın:15:

$krisatomic-cheeruplove.webp
Ben de öylee çok soğuk bulurlar bu yüzden beni :17:
Bu Resim de benim hayatımın özeti=D

Back
X