tam bir asik suratliyim

bende asık suratlıyımdır hatat soguk nevale derler genelde ama umrumda degil resim ç:23:ekinirken gülmeyi dahi pek beceremem :D

Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim :34:

Çok doğru bir tespit gerçekten Bende teraziyim ve çevrem tarafından hep "soğuk"olarak nitelendirilirim.:36:

bende teraziyim ve kesinlikle doğru tespitin.

aslında asık surat değil bu, yani duruşumuz böyle. yolda tek başıma yürürken dövecek gibi bakıyormuşum, bi tanıdığım görse çok kızgındın o gün falan derler. halbuki ilgisi yok. beni tanıyanlar da hep güleryüzlü olduğumu söylerler. yani dışardan sert görünen ama içinde sıcakkanlı ve güleryüzlü biriyim:))

ben bu durumu tebessümle aştım bir nebze de olsa. artık eskisi kadar eleştiri almıyorum. zaten önemli olan da yakın çevren. dışardakileri pek takmazdım yerinde olsam..

ben de teraziyim aynen dediğiniz gibi :1: çoğu zaman dersin ortasında hocalar durup soruyorlardı "hayırdır neden canın sıkkın, karadenizde gemilerin mi battı?" diye.arkadaşlarım hep beni ilk gördüklerinde çok soğuk,suratsız biri sandıklarını söyler( aslında gerçekte de çok sempatik ve neşeli değilimdir :27: ama dışardan göründüğüm gibi de değilim yani :23: )

Back