Herkese merhaba.Ben bu yazdan sonra 11.sınıfa gideceğim.Tabi bu da demektir ki artık sınava hazırlanma sürecim başladı.Şahsen ders çalışmayı sevmesem de başarılı olmayı aileme bir sorumluluk olarak görüyorum ve şu ana kadar bu sorumluluğumu yerime getirdiğime inanıyorum.Ancak şu an ne zaman ders çalışmayı düşünsem bir stres beni sarıyor.2 yıldır sınavdan sınava 2 hafta uykusuz kalarak atlattım ama şimdi 4 seneyi düşününce ne yapacağımı şaşırıyorum.Nedense yapamayacakmışım gibi geliyor.Bunun en büyük nedeni sanırım hala hedefim olmaması.Ben şu an sayısal öğrenciyim ve anadolu öğretmen lisesine gidiyorum ancak bizim okulumuzdan nerdeyse öğretmen çıkmaz çoğunlukla tıp mühendislik diş hekimliği arasında olur.Ben bir ara sözel düşünüyordum ama o kadar çok kötü şey söylediler ki zorla fikrim değiştirilmiş gibi oldu.Şimdi de tıpta cerrahlık diyorum ama duygusal biri olarak ölümü kaldırabilir miyim bilmiyorum.Bu yüzden meslek sahibi büyüklerimden de fikirlerini almak istedim.Yardımcı olursanız inanın çok sevinirim.