Tam bir umutsuz vakkayım

Magnolya85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
17
5
1
41
Yazsam alan yetmez, hepinizi sıkarım gerek yok.. merakettikleriniz olursa sorarsiniz söylerim..
Mutlu başlayan ama kısa suren flört sonrası evlendim .. ne umdum ne buldum misali daha ilk haftasında büyük hayal kırıklığı yıkım yaşadım.. güvensizlik, sıkma, katı prensipler, değiştirmeye çalışma, derken bende sevgi bitti yazıldığı kadar kolay değil.. oldurmaya çalıştık oluyordu da bu oluryorduda kısmına 2 .çocuk sigdirdik geldik 34 yaşına.. şimdi kıvranıyorum mutsuzlukdan.. sevmiyorum.. arzulamıyorum... konusmak dahi istemiyorum.. gidermi boyle evlilik sizce? Elle tutulur bir gerekce yok cünkü Allah buyuk hasizlik edemem iyi bir baba duzgun bir es cimri degil .. ama benim ışığımi sondurdu ilgisizligi, bakimsizligi ici gecikligi ile.. ben bakimli arzulu tutkulu bir kadınım iç dünyam çok başka.. ama ona karşı bu duygularım yok... konuş diyeceksin çok konuştum olmuyor artık olsunda istemiyorum dua ediyorum Allah ya kalbimi isindirsin yada bana bir yol göstersin,zira ben ne yapacağım bilmiyorum okucaktim desteklemedi çalışmak istedim çalıştırmadı, giyimime karışıyor müzik dinlememe bile karisiyor.. başdan ilgi göstermedi erkenden uyudu benim kendinden uzaklaştırdı şimdi o benim peşimde ama bende etkisi yok..
Boşansam lise mezunu 34 yaşındaki kadın ne yapar 2 çocuğum ne olacak bana verirlermi 2 kiz biri 8 biri 3... nasil geçincem çok pişmanım sevdiğim bir mesleği yapmadigim için okumadigim için ... Ben ne yapacagim?

Zor bi durum eşiniz o kadar konuşmalara rağmen madem değişmedi dediğiniz gibi bol bol dua edin kalbimizi ısındırsın Allah eşinize ve evinize..anlattıklarına göre çok kötü bi eşde değil sadece zevkleriniz yaşama tarzınız uygun değil Allah yardım etsin

Iyi de adam flört ederken de boyledir o zamanlar deli dolu cilgin biri miydi yani bilerek evlendiniz mutlaka..Akşam yorgunluktan uyuyakalabilir çalışma şartları ne acaba kolay degil para kazanmak.
Ben simdi asıl bu iyi baba ve duzgun eşe uzuldum ilk firsatta paraniz olsa bosayacaksiniz adamı..Sizi okutmadi diye ona degil babaniza kızın veya daha da mantiklisi meslek sahibi olmadan okumadan evlendiginiz için kendinize kızın.

Şimdi söyle lise sonrası iyi bir isim vardı ama çok yoğundum üniversiteye başvurdum o yil evlendim harç parası yüzünden ki bulurdu istese okumami istemedi
Diğer mevzu yoğun değil işi yılın toplasak farklı farklı gunlerinde 2 ay çalışacak kadar is yapıyor devlet memuru
Flört zaten uzun yaşamadık o surecdede hergun saatlerce yürürdük sohbet ederdik

Yani o zaman evlenmeseydiniz. Kusura bakmayın ama çok anlamsız buluyorum şu an böyle yetinmiyor oluşunuzu. Arkanızdan atlı mı kovalıyordu da hemen evlendiniz? Evlenemeyeceğim diye mi düşündünüz de kısa bir flört sonrası evlendiniz?
Evlenirken sevmiyor muydunuz? Seviyorsanız, şimdi de sevmeniz gerekirdi eğer eşiniz şiddet vs. uygulamıyorsa, size değer veriyorsa.

flört evresinde gözlerinizi mi kapıyorsunuz? Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum ben. Evlenene kadar hiç mi bi durup düşünmediniz “Ben bu adamı gerçekten seviyor muyum? Beğeniyor muyum?” diye??

Evlenebilecek maddiyata sahipken harç parası yüzünden üniversiteye gidememek tamamen bahane!
Hadi evlilik hayatının yoğunluğundan okuyamazdım deseniz bir nebze daha mantıklı.

Insan yas aldıkça değişir ben zaten severek evlendim.. tek hatam hemen evlenmek çünkü zaman geçirseydim ve oda durust olup gercek yuzunu bana gostetseydi evlenmezdin.. o kisacik flortte eglenceli sohbet sever ilgili bir adamdi ama evlendikdrn sonra ya bilgisay oyunu ya erkrnden uyuma ben tabi ince detaylara girmedim anlatmadim sizlere
Merak ettiğin sevmemek boşanmak için neden olurmu

Bu yüzden erken evliliği çok tasvip etmiyorum. Yani kişi daha kendini tanımadan hayattan beklentilerini belirlemedem hop diye evleniyor. Duygusal yaklaşmak o kadar da iyi bir şey değil.
Haklısın bekar bir genç kız tutkularını bilemez ki
Hani derler alışverişte yolculukta tanırsın biz bunu yasayamadik

Allah yardımcın olsun .. erkekler.evlendikten sonra kadını robot gibi görüp robota ceviriyorlar.. Bence önce kendini geliştir bi iş bi ortam bul ve çocukların az daha büyüsün.. hem.biraz zaman vermiş olursun baktin olmuyor en azından kendin hayat sürebilecek şekilde ayrilik kararai alırsın

Evlenebilecek maddiyata sahipken harç parası yüzünden üniversiteye gidememek tamamen bahane!
Hadi evlilik hayatının yoğunluğundan okuyamazdım deseniz bir nebze daha mantıklı.
Eşimin bahanesi boşver ne yapcam vaktin yok.. biz kendi imkanlarımızla borçla evlendik bu arada üstündeki takinparam bile düğün salonuna verildi

Acele alinan Karar neticesinde yasaniyo bütun bunlar Adam iyi hos da bakim sart evlenince kankaya baglayan kocalara karilar a illet oluyorum Kadin arzulanmak istiyo cinsellik bitmiyor ki yorgun olabilir ama hergun olacak is zaten degil esimle aramda 8 yas var askimiz yalan olmasin ilk gunki gibi 10 yil oldu ustelik Kadin basta yapmis hatayi ama gecmis ola

Ben soyle yap boyle yap diyecek birsey bulamiyorum. Sanirim kendi dunyanizds yasiyorsunuz. Ayni evde ev arkadasi gibi. Sadece sorumluluklarinizi yerine getiriyor olmalisiniz. Soyle yap boyle yap diyemem ama bossnirsam cocuklarin velayetini verirler mi demissiniz ona cevap veriyim kesinlikle verirler. Calisip calismamakla alakasi yok velayet icin.
Belki kurslara gidebilirsiniz bir an icin kafanizi evden uzaklastirmak ise yarayabilir. Ya da hobiler belki. Ancak esinizin degisimini pek sanmiyorum. Karakteri oyle cunku. Zorlamayla olmaz. Kisisel bakimi icin hic degilse birseyler yapabilir.

Bana geçen gün seni değiştiririm ümidiyle evlendim dedi.. bu bana haksızlık degilmi?? Yanı ben ne giyimimi ne isimi ne rengini sakladım ona şeffaftım bana dese senden beklerim var prensibin var kabul edermiydim hayır...
Çok başlayız ben incitmeden onada haksızlık yapmadan bitsin istiyorum ama işte seninde dediğin gibi bir yol haritası bulmam lazim

Yanii.. bak buram buram parfum koksn adsm gitti yikanmaz oldu dislerine bakmaz oldu kayfi disleri kilo zaten gitti.. yeme diyorum ben spor yapıyorum yap diyorum.. karşımda geğirme burnunu oyma dedem gibi pijamalar giyme erkenden uyuma biz bir kere sinemaya gitmedik çok konuştum ama yokk..

Evet şimdi 3 yasinda bi çocukla.zor bunu yapman biraz büyüsün kızın en azından.. sende hazırla kadınınsınız bir hayata ..

Gercekten haklisin ya yok Paran olsa bosucanmi yazmislar ben bosanirdim ya degisirsin ya da biter o hala cocuklarimin babasi olur ama ben mutlu deilsem nolacak hastalikta kocasini terkedenlerin zaten cani cehenneme ama konu sahibinin esi insana kadinlini unutturur bence haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…