- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.732
- 248
- Konu Sahibi Magnolya85
-
Elindekini anlatmis siz olsaniz hergece kicini donen karsinizda burnunu oyan kilosuna ter kokusuna aldiris etmeyen bir kocaya katlanirmiydiniz hic sanmiyorumSen gökkuşağı o emekli demek,bana göre böyle kadınlar gözü hep yüksekte olan elindekiyoe asla yetinmeyen hep daha iyisini isteyen kadınlar. Ben korkarım Allah'tan şükredin.
Ne parada be pulda Alla kimseye muhtaç etmesin diyecek kadar versin .Sen gökkuşağı o emekli demek,bana göre böyle kadınlar gözü hep yüksekte olan elindekiyoe asla yetinmeyen hep daha iyisini isteyen kadınlar. Ben korkarım Allah'tan şükredin.
Evet sevmiyorsak bosanmaliyiz neden olur karsimizdakini kandirmamaliyiz.Ancak siz 2 cocukla parasiz kalmamak için hâlâ evlisiniz.Insan yas aldıkça değişir ben zaten severek evlendim.. tek hatam hemen evlenmek çünkü zaman geçirseydim ve oda durust olup gercek yuzunu bana gostetseydi evlenmezdin.. o kisacik flortte eglenceli sohbet sever ilgili bir adamdi ama evlendikdrn sonra ya bilgisay oyunu ya erkrnden uyuma ben tabi ince detaylara girmedim anlatmadim sizlere
Merak ettiğin sevmemek boşanmak için neden olurmu
2.bahar lazım size adam değişmez ki.Ne parada be pulda Alla kimseye muhtaç etmesin diyecek kadar versin .
Gönül muhabbet ister şevkat ister yüzüne bakıp şarkılar soyleyim gözü gözüme takılsın dokunsun hissetsin küçük oyunlar yapsın saatlerce yürüyelim yağmurda ıslanalım kimse görmeden gizli bir öpücük versin beni olduğum gibi kabul etsin çocuklar uyuduğunda mum ışığında film izliyelim..
Sence bunlar çok mu
Öncelikle Allah evliliğinde kimseye sevgisizlik nasip etmesin çünkü kadın kalbi soğudu mu ısınmıyor kavga etsen barışırsın orta yolu bulursun yada geçim sıkıntısı sende bir el verirsin iki koldan ama sevgi bitince olmuyor hayat kabus oluyorGercekten haklisin ya yok Paran olsa bosucanmi yazmislar ben bosanirdim ya degisirsin ya da biter o hala cocuklarimin babasi olur ama ben mutlu deilsem nolacak hastalikta kocasini terkedenlerin zaten cani cehenneme ama konu sahibinin esi insana kadinlini unutturur bence haklisin
Benim ailem beni dara düşürmez çok şükür evi arabanın yarısıda benim eşime haksızlık edemem çocukların nafakasinida bağlarEvet sevmiyorsak bosanmaliyiz neden olur karsimizdakini kandirmamaliyiz.Ancak siz 2 cocukla parasiz kalmamak için hâlâ evlisiniz.
Insan bilse zaten evlenmez bir tişört degistirmek kadar kolay değıl ki zaten severek evlendim kokusunu icime ceke ceke.. ama gercekden onunkisi emeklilik hayati muzik dinlememe bile karışıyor en basit örnek bu verebileceğim.. kızımdan bile erken yarıyor...Yani yorumlar gerçekten iç açıcı!!!
Yahu kadın evlenmiş, üzerinden yıllar geçmiş evlenmeseymiş.
Onun yerine boşanmayı önermek ya da şuan eğitim alması için fikir vermek veyahut kendini bir alanda geliştirmesine yönelik örnekler olsa fena mı olur?
Keza benim kocamın da içinde yatan bir dede var ve nasıl hayat sömürülür iyi bilirim.
Konu sahibi, olmuş bitmiş hataymış evet ama böyle çekmek zorunda değilsiniz.
İlk olarak kendiniz için eğitim ya da bir mesleki konuda gelişim kazanın.
Eşinizin baskıcı tavrını bir kenara atıp çalışabilirsiniz de, bu size iyi gelecek.
Çocukları bırakma olanağınız nedir bilmiyorum ama eşinizle küçük kaçamaklar programlayın.
Aşkınızı alevlendirmek içim çaba lazım, baktınız olmuyor boşanacaksınız.
Bu hayata herkes 1 kere geliyor, neden kısılıp kaldığı bir zindanda yaşasın ki?
Elindekini anlatmis siz olsaniz hergece kicini donen karsinizda burnunu oyan kilosuna ter kokusuna aldiris etmeyen bir kocaya katlanirmiydiniz hic sanmiyorum
Konu baskaymis,kocanız değişmeyecek ve siz hep şikayet edeceksiniz cocuklariniz daha fazla büyümeden,yaşınız gecmeden bakın yolunuza.Ne parada be pulda Alla kimseye muhtaç etmesin diyecek kadar versin .
Gönül muhabbet ister şevkat ister yüzüne bakıp şarkılar soyleyim gözü gözüme takılsın dokunsun hissetsin küçük oyunlar yapsın saatlerce yürüyelim yağmurda ıslanalım kimse görmeden gizli bir öpücük versin beni olduğum gibi kabul etsin çocuklar uyuduğunda mum ışığında film izliyelim..
Sence bunlar çok mu
Karıştırmayın.Insan bilse zaten evlenmez bir tişört degistirmek kadar kolay değıl ki zaten severek evlendim kokusunu icime ceke ceke.. ama gercekden onunkisi emeklilik hayati muzik dinlememe bile karışıyor en basit örnek bu verebileceğim.. kızımdan bile erken yarıyor...
Bu Devirde özellikle kızlarımız okumalı kapasite yoksa bi mesleğe yönlendirilmeli gercekden şuan beni okumayasın iyi bor mesleğimin olmaması tutuyor.. Ben bu saatten sonra birşeylerin değişeceğini inanmıyorum ama dua edeceğim belki yeniden isinir kalbim ama varyaa cok zor hayallerimi yasayamamak
Hayat denilen sey cok zor .. keske herkes nokta atisi yapsa herkes mutlu olsa keşkeler olmasa ben bildiğin baya acı çekiyorum işin zor kısmı yi kalp bir adamla evliyim.. yukarıda saydıklarım dışında bir nedenim yok ama sevmemekde büyük neden karanlığın 50 tonunu yaşıyorumKonu baskaymis,kocanız değişmeyecek ve siz hep şikayet edeceksiniz cocuklariniz daha fazla büyümeden,yaşınız gecmeden bakın yolunuza.
Yazını ağlıyarak okudum dokundu yüreğime ne güzel şeyler ne kadar ruhuma dokunan cumleler haklısın artik bas kaldıracağım bugün hep araştırdım 2 yıllık bile olsa yüksek lisans okusam birşey yapsam çalışmak bana çok iyi gelecek zaten..Karıştırmayın.
Dinlediğiniz müziğe, izlediğiniz filme, giydiğiniz kıyafete karıştırmayın.
Yaparsanız bedeli ne olur, birkaç gün kavga, eee?
Ediverin.
İstediklerinizi yaptıkça, daha çok kendiniz olmaya başladıkça hayattan zevk alacaksınız emin olun.
Belki o zaman cesaret gelecek okumaya ya da çalışmaya belki de boşanmaya.
Ben sizi anlıyorum, güçlü kadın vs ekonomik gelire de bakmıyor.
Bir insan istediği şarkıyı dinleyemiyorsa müthiş bir psikolojik şiddet görüyor demektir ve ne güzel ki siz buna kapılmamış, anormalliğinin farkındasınız.
Biz uzmandan yardım alabilirsiniz, yaşam koçuyla beraber hayatınıza yeni bir harita çizebilirsiniz
Yaşınız çok genç, 34 ne ki insanlar bu yaşta daha bekar artık.
Hiçbir şey için geç değil, değiştirmek sizin elinizde.
KıyamamYazını ağlıyarak okudum dokundu yüreğime ne güzel şeyler ne kadar ruhuma dokunan cumleler haklısın artik bas kaldıracağım bugün hep araştırdım 2 yıllık bile olsa yüksek lisans okusam birşey yapsam çalışmak bana çok iyi gelecek zaten..
Basda böyle değildi... yazılarımı okumamişsinizBirseyi merak ettim peki neden bu adamla evlendiniz sebepleriniz nelerdi bu sebepler artik yokmu?
Her bir cümlen yüreğime dokunuyor. Beni çok iyi anlamışsınız . Üniversiteye hazırlanıp sadece kendim için okuyacağım belki bir iş için ise yaramaz ama kendimi iyi hissedeceğim elimden geleni yapacağım. Her bir cumlen için ayri ayrı tesekkür ederim.Kıyamam
İstekleriniz hayatınız boyunca kendinize aittir, bunun kararını kimse veremez.
İlke edinin bunu.
Kocaymış, patronmuş, aileymiş hepsi hikaye.
Ne isterseniz siz o’sunuz.
Evlatlarınız için yaşadığınız kaygıyı çok iyi anlıyorum ama bir yandan gerçekten aşırı sindirilmişsiniz, farkında olmadan biliçaltınıza işlenmiş.
Bunları değiştirmek elinizde.
Belki çalışmazsınız yine ama mesleğiniz olur, belki boşanmazsınız ama işte bu benim diyebileceğiniz hobiniz olur ve o alana asla kimseyi dahil etmezsiniz.
Hayatınızda daha çok siz var oldukça, diğerlerinin azlığı gözünüze batmayacak ve belki de yoklukları daha iyi gelecek.
Ha gayret, biraz cesaret.
Tek ömür ve sonu belli değil, her gün o sebeple son gün gibi kıymetli.
Yok okudum ama onu sevdiginize dair hicmi bir duygu kalmadi ?Basda böyle değildi... yazılarımı okumamişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?