- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
Merhaba kızlar. Şuanda iş için bir Avrupa ülkesindeyim. Burada iş dolayısıyla biriyle tanıştım, kendisi buralı, Türk değil. Eski konularımda da kötü bir ilişkiden çıkmıştım.
Burada tanıştığım kişi, bana çok yardım ediyor, her işime koşuyor, hoşlanıyor mu, beni kullanmaya mı çalışıyor, vakit mi öldürüyor gibi şeyler sormayacağım, hiç öyle hissettirmedi. Hoşlandığını ve bir ilişki istediğini zaten saklamadı hiç. Çok nazik, çok kibar, ilk defa biri bana bu kadar özenli davranıyor diyebilirim.
Ama kafama takılan bir şey var. Bu kişi özel bir şirkette çalışıyor ve üniversite eğitimi bile yok
benim de üni eğitimi yanısıra yüksek falan ne ararsanız var, kariyer olarak çok yükseğim yani. Tabii öyle okumamış, dan dun bir insan falan değil, inanın anlamazsınız üni mezunu olmadığını. Yani tamam parasını kazanıyor anladığım kadarıyla maddi sıkıntıda da değil, hesaplarımı hep ödemeye çalışıyor, ben izin veremiyorum öyle şeylere o ayrı..
Çok, çok üzgünüm. İlk defa bu kadar içime sinmişti. Sizce ne yapmalıyım bu eğitim farkını takmamalı mıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Burada tanıştığım kişi, bana çok yardım ediyor, her işime koşuyor, hoşlanıyor mu, beni kullanmaya mı çalışıyor, vakit mi öldürüyor gibi şeyler sormayacağım, hiç öyle hissettirmedi. Hoşlandığını ve bir ilişki istediğini zaten saklamadı hiç. Çok nazik, çok kibar, ilk defa biri bana bu kadar özenli davranıyor diyebilirim.
Ama kafama takılan bir şey var. Bu kişi özel bir şirkette çalışıyor ve üniversite eğitimi bile yok

Çok, çok üzgünüm. İlk defa bu kadar içime sinmişti. Sizce ne yapmalıyım bu eğitim farkını takmamalı mıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim