Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar iki yerde birden anlatmaya gerçekten mecalim yok.
BUrada hep yardımcı oldunuz bana.
Sizden rica etsem aşağıdaki link başlayarak (dün gece saat 21.00 da attığım mesaj) son durumları okuyup lütfen bana yardım edebilirmisiniz?
Gerçekten çok ihtiyacım var.
Beynim durdu...
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...oplandik-can-dostlarimizla-paylastik-175.html
ALA cım okudum konunu. eşine aşıksın ve anladığım kadarıyla o da sana aşık hala. bu işin bu noktaya gelmesi hep aileler, başka insanlar, başkalarından kaynaklanan olaylardan olmuş. arada büyük bi sevgi ve minik bi yavru var.
kocan da oturup düşünüp tartmak istemiş bu durumu. o da belli ki yıpranmış üzülmüş.
senin durumun aslında bana da ibret oldu biraz.
babam araba alırken bize borç vermişti. az bi miktar ama çok çabuk ödeyebilecek durumda değiliz malesef. o yüzden ben azar azar veriyordum ama eşim çıkar ver yarını bu ay dedi geçenlerde. bitsin bağımlı olmayalım dedi. biz de aynı sitede oturuyoruz ve ben akşamları falan ailemdeyim eşim yokken. orda yiyip içiyorum yani maddi olarak bi bağımız var. eşim bundan rahatsız. demekki buna şimdi müdahele etmezsem ilerde biriktirecek ve senin eşin gibi patlama noktasna gelebilir. erkekler bu konularda hassaslar canım.
ilişkiniz yıpranmış. biraz ara verilerek toparlanmayacak bi durum değil bence. belki de uzaktan öyle geliyordur bizlere ama sevgi ve saygı her şeyi yenebilir diye umuyorum ben. birinizin alttan alması lazım.
kocana her zaman gönderdiğin o maillerden göndermeyi denesen bi canım... sadece seni seviyorum,özledim desen.
ne kaybedersiniz ki..
çok tşkler zaman ayırdığın için canım.
Aman diyim aman kesinlikle ne kendi ne de eşinin ailesiyle maddi hiç bir şeye girme.
Girdin diyelim, eşin bir öneride bulunursa lütfen objektif olarak değerlendir, sakın "benim ailemden zarar gelmez" deme.
Ders olsun yaşadıklarım burdaki tüm arkadaşlarıma.
Mail olayına gelince aslında elim gidiyor gidiyor geri geliyor.
Ya ters teperse diyorum.
Zaman istedi ya ben de vermezsem "buna da saygı duymuyor, önemsemiyor" derse?
Sütte ağzım yandı, yoğurdu üfleyerek yiyorum...:2:
evet canım haklısın. bugün de evde yemek yok diye eşime dedim ki istiyorsan annemlerde yiyelim, ben de hastayım alışveriş de yapamadım.işteyim hala da. yok dedi evime gitmek istiyorum ne annesi...
tabi bi de şu tarafından bakmak lazım.
biz yapsak aynısını?
eşimiz dese ki annemlerde yiyelim, yok canım ne annesi evime gitmek istiyorum desek ne derler acaba?
Bir de bunu deneyelim bakalım.
Denemekten zarar gelmez.
Şöyle bir düşününce fena fikir değil aslında.
Alacım sen blöften değil de gerçekten bir emlakçıyla görüşsen.
Bu boşanma gerçekleşir de ailen senin üstüne bu kadar gelmeey devam ederse korkarım onlara karşı kinleneceksin.
Bu çok insani bir duygu.
Ama seni şu kadar tanıyorsam biliyorum ki kendi kendini de yiyeceksin.
Ben ne biçim evladım, kendi çocuğum bana böyle yapsa...
Kuracaksın da kuracaksın bu cümleleri kafanda.
Belki yeni ev sana psikolojik olarak da iyi gelir.
Bu sürece alışmanı da kolaylaştırır.
Hem baktın barıştınız yuvana geri dönersin ne olacak.
yok yok zaten çıktılar yanımnda.
benim ona yapıtığım blöf eğer ters teperse anında gidip tutucam zaten.
dedim ya o zaman önümü görebilirim ben de...
Onun benden beklediği, karşısına çıkıp sevgimle bir şeyleri kurtarmaya çalışmam.
Buna alıştı.
Benden böyle bir hareket hiç beklemez.
Bakalım vereceği tepki iç güdüsel bir tepki olacağı için onun içindekileri de çözmüş oluruz.
Tutabilirsin derse, zaten vazgeçmiş demektir. O zaman beklemenin bir anlamı var mı? Haaa boşanmam o ayrı. Yok öyle yağma. sürünsün mahkemelerde
Biz bu adamı böyle rahatta bırakırsak 3 sene düşünür valla.
Işi, evi, parası, tipi, çocuğu herşeyi var.
Ben annemlerde güvende.
Ohh ne ala memleket!!!!!
Yok efendm öyle 3 kuruşa 5 köfte
canım bence çok iyi fikir. senin kendi ayaklarının üzerinde duran özgür bi bayan olduğun düşüncesi onu çıldırtacaktır bence.sonuçları bekliyorum heyacanla canım.
valla kaç gündür sinirden, üzüntüden uyuyamıyordun, dün gece de heyecandan uyuyamadım canım..
detayları hemencecik paylaşıcam dua edin kızlarrrr:18:
Peki canım çok özel olmazsa maddi olanakların bu aralar nasıl?
Kaldırabilecek misin yeni ev kurmayı?
Mobilya, beyaz eşya, tabak çanak, kızın odası, depozito, elektrik su doğal gaz hat açtırma paraları...
Bana kalırsa eğer tut evi derse kendi paran dahi olsa aldır ona herşeyi.
Madem boşanmayı psikolojik olarak ve vicdanen kaldırabiliyor ekonomik olarak da kaldırsın
Canım. Maddi olarak çok sıkıntım yok şükür.
Kira, aidat ve faturaları kendim ödeyebilirim.
Mobilya olayına gelince. Stüdyo tutmayı planlıyorum. Sadece kızımın odasını götürücem. Bİr de köşe takımı alırım. Diğer evde dünya kadar eşyam var. Madem benim ev tutmama bir şey demiyorsa paşa paşa gider kendi evimden KENDİ eşyalarımı alırım. Ona da karışamaz.
Beyaz eşya lazım değil çünkü baktığım evde ankastre olarak her şey var.
Tabak çanak tencere dediğim gibi diğer evde yeni 0 lamıştım herşeyi Alırım o evden.
Deposito-açma kapama vs ler var evet. Yani aslında her nerden bakarsak bu taşınma bana Kira, deposito, emlakçı parası, açma kapama paraları, nakliye vs toplarsak yaklaşık 4500-5000 e gelecek.
Benim bişey söylememe gerek kalmadan o üstüne düşenleri yapar zaten. Anasına 4 günde ev düzen adam kızının annesine ve kızına mı yapmayacak? Sonuçta o evde benimle beraber kendi kızı oturucak!
Umarım istediğn gibi gider herşey çok mücadele ettin. Artık bu adamı sallamanın zamanı geldi. Ama dediğin gibi tepki vermezse sakın üzülme. Erkeklerin aklından ne geçtiğini anlayamıyoruz. Eğer anlasaydık biz de ona göre davranıyoruz. Belki de onlar gibi hesaplı kitaplı planlayarak yaşamadığımız herşeyi içimizden geldiği gibi yaşadığımız için sorun. Benim eşimde mantık adamı idi, ben sevdiğini boşandıktan sonra söyledi ne anlamı kaldı ise :)