• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam da herşey düzeldi derken...

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_L_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madem hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bizbiziyeyiz bende demek istiyorumki kocamdan nefret ediyoruuuuuuuum:95:
ama boşanamıyorum,
türlü sebeplerim var anlatıp konuya konu eklemeyeyim
ama şunu demek istiyorum bende artık nefretten de öte kayıtsızlık oluştu: yani bana hakaret etse umrumda değil hatta keşke gitse başkasına aşık olsa o da iyi olur bence kurtulma şansım olurdu

evliliğimizin ilk beş yılı sanırım sevgim vardı sonra karakter zıtlıkları kültür farklılıkları o sevgiyi yedi bitirdi.bana karşı kıskanç agresif kompleksli bir insan

keşşşke bende ala arkadaşım gibi kavga dövüş ama içimdeki sevgiyle devam ettirsem.
bizim evde kavga yok herşey sütliman herkes kendi dünyasında
sınırlar korunuyor sadece
canım ya,böyle de sürdürmek zor değil mi?
yani psikolojik olarak insan çok yıpranıyor,kendimden biliyorum:70:

madem hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bizbiziyeyiz bende demek istiyorumki kocamdan nefret ediyoruuuuuuuum:95:
ama boşanamıyorum,
türlü sebeplerim var anlatıp konuya konu eklemeyeyim
ama şunu demek istiyorum bende artık nefretten de öte kayıtsızlık oluştu: yani bana hakaret etse umrumda değil hatta keşke gitse başkasına aşık olsa o da iyi olur bence kurtulma şansım olurdu

evliliğimizin ilk beş yılı sanırım sevgim vardı sonra karakter zıtlıkları kültür farklılıkları o sevgiyi yedi bitirdi.bana karşı kıskanç agresif kompleksli bir insan

keşşşke bende ala arkadaşım gibi kavga dövüş ama içimdeki sevgiyle devam ettirsem.
bizim evde kavga yok herşey sütliman herkes kendi dünyasında
sınırlar korunuyor sadece

peki arkadaşım en büyük eziyeti kendin kendine yapmıyormusun?
nefret ettiğin bir insanla aynı evi/yatağı paylaşmak kendine en büüyk eziyet değil mi?

ben sevdiğim bir insanın ilgisizliğinden dem vururken...
yargılamak değil benimki sankın yanlış anlaşılmasın...

canım ya,böyle de sürdürmek zor değil mi?
yani psikolojik olarak insan çok yıpranıyor,kendimden biliyorum:70:

evet yıprandım doğrusu.hele bir ara çok kötüydü ruh halim.
ama artık takmamaya kendimi başka şeylere vermeye başladım.,genede gücüme giden birşey boşanamamak....
güçlü değildim.
belki de mutsuz geçen yıllar güçsüzleştirdi

ben konuyu tam anlamadım neden boşanmak istiyorsun ve boşanamıyosun eşindende nefret ediyomuşsun

peki arkadaşım en büyük eziyeti kendin kendine yapmıyormusun?
nefret ettiğin bir insanla aynı evi/yatağı paylaşmak kendine en büüyk eziyet değil mi?

ben sevdiğim bir insanın ilgisizliğinden dem vururken...
yargılamak değil benimki sankın yanlış anlaşılmasın...

boşandıktan sonraki hayatımın daha iyi olmayacağını düşünüyorum canım.
o yüzden böyle sana baktığım gibi boşananlara gıpta ile bakmaya devam ediyorum.

geçenlerde eşim bir arkadaşının boşanma davası açtığını söyledi.daha doğrusu kadın açmış kendi işi olan ayakları üstünde duran bir kadınmış.
arkadaşı benimkine demişki "çalışan kız almakla hata ettim"
ben artık düşüncemi saklayamadım:keşke bende çalışsaydım yada arkamda o kızın ailesi gibi güçlü bir aile olsaydı.zamanında ayrılmak istedim.hadi evine dediler.
önce böyle yüzüne yüzüne söylüyorum
sonrada tabi şu anda evli olmak benim tercihim deyip aradaki buzu eritiyorum.gene aynı kayıtsızlığa dönebilelim diye..
neyapayım ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidecez çünki:(

evet yıprandım doğrusu.hele bir ara çok kötüydü ruh halim.
ama artık takmamaya kendimi başka şeylere vermeye başladım.,genede gücüme giden birşey boşanamamak....
güçlü değildim.
belki de mutsuz geçen yıllar güçsüzleştirdi
peki bir şey sorucam,karşılıklı sevginiz mi yok,yoksa kötü bir dönem ve geçici bir durum mu yaşanıyor

lizacım ama bu şekilde hayat sürdürülmezki sen boşanmak istiyorsunda eşinmi istemiyor bu şekilde evliliğini sürdürürsen hep mutsuz olursun

peki bir şey sorucam,karşılıklı sevginiz mi yok,yoksa kötü bir dönem ve geçici bir durum mu yaşanıyor

geçici bir durum olsa keşke.2 senedir kayıtsızlaştım(yani başka tabir bulamıyorum doğrusu)

benim tarafımdan sevgi yok olamaz.
nezaman azıcık yumuşar gibi olsam ağzını açıp bişey söylemesi ile yine nefretimi hatırlıyorum.

o beni seviyor mu sevmiyormu anlayamıyorum ama boşanmaz.
garip bir namus felsefesi var.sanıyorum o yüzden boşanmaz.
belki tekrar evlenirim korkusu var hissettiğim bu..

a-l-a'cım..iki taraf birbirini severkenn nasıl olurda ayrılabilir siniz?...herşey artık o kadar ust ustee geldiki bırıktırmısız içimizde ve patladık diyorsun...yani artık kusacakk ne kalmış ki..8 yaşında dünyalar güzeli bir harika var hayatınızda ..herşey sizin kendi ellerinizde değil mi? senin gibi yazılarından tanıdığım kadarıyla üslubu,düsturu yerinde kültürlü bir kadın...bir anda her gemiyi yakıp o dilekçeyi eşinin eline verdin..belkide ruhun eşinin sana'' sen ne şaçmalıyosun boyle bır sey mumkunmu ''deyip yırtmasını ve onun senden ayrılmak istemediğini ispatlamasını istiyordu..böylece senin onunla birlikte yaşam kavgası verecek gücü alacaktın bu sözlerden..ama o sakince peki dedii..ne acı..Ama o da belkide bu dilekçeylee hiç karşılacagını düşünmüyordu..dilekçeyi görünce ondan vazgeçtiğini düşündü,ve kendı gururunu incitmek istemedi....ondan ayrılmanın hayatında daha avantajlı daha güzel daha huzurlu ,daha aşk dolu, daha sağlıklı olacagından eminsen bunun için on kere düşündüysen ...yoluna devam et...yoksaaa cok gecmedenn geri dön kardeşim:))

bu ilk on sayfayı okuduğum zaman yazdığım mesajdı..sonra dedimkii dur vaktım varken sonuna kadar okuyayım:)) sen burdaki çoğu kadına göre çok daha avantajlı bir durumda olduğundan bazı kadınlar senin yaşadığın bu rahatlık içersinde boşanmak istediğini anlamamalı cok normaldir..böyle düşünürsen üzülmemiş olursunn....

o kadarr okudum yazdığını içimdekii tek hiss söylee olduu...

ahhh beee adamm ahh bee yalvarıyor sana bu çiçek..susadımm sana..aşkınaa ..sarılmanaa ..sıcaklığını hissetmeye..yanımda olduğunu bilmeye..bir damlacık su ver..yoksaa öleceğim..gücüm kalmadı..ölmek gitmek istemiyorum..ama beni böylee susuzz bıraktın..şimdi ne yapacagımı bilmez haldeyimm..sırf ilgini çekmek ...sırff beni seviyormu gercekten dıye gormek için gemileri yakmaya kalkıyorum..görr bee adamm artık gör..sıyrıl artık bu sert kalıp abiliğinden..

alacım bu şarkıyı sana ithaf ediyorum... FATİH ERKOÇ..ÇOŞACAGIM..
Keşfet / Videolar / Fatih Erkoç - Coşacağım Netlog'da

lizacım ama bu şekilde hayat sürdürülmezki sen boşanmak istiyorsunda eşinmi istemiyor bu şekilde evliliğini sürdürürsen hep mutsuz olursun

diretsem boşanma gerçekleşir tabiki prangalı mahkum değilim.
ama beni rahat bırakmaz.çocukları al öyle boşanalım diyorum.
bunu istememin sebebi onu bir daha görmek zorunda kalmamak.
ama bana bir keresinde "çocukları da başından atıp rahatlamak istiyorsun" dedi.

boşandıktan sonraki hayatımın daha iyi olmayacağını düşünüyorum canım.
o yüzden böyle sana baktığım gibi boşananlara gıpta ile bakmaya devam ediyorum.

geçenlerde eşim bir arkadaşının boşanma davası açtığını söyledi.daha doğrusu kadın açmış kendi işi olan ayakları üstünde duran bir kadınmış.
arkadaşı benimkine demişki "çalışan kız almakla hata ettim"
ben artık düşüncemi saklayamadım:keşke bende çalışsaydım yada arkamda o kızın ailesi gibi güçlü bir aile olsaydı.zamanında ayrılmak istedim.hadi evine dediler.
önce böyle yüzüne yüzüne söylüyorum
sonrada tabi şu anda evli olmak benim tercihim deyip aradaki buzu eritiyorum.gene aynı kayıtsızlığa dönebilelim diye..
neyapayım ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidecez çünki:(

daha önceki mesjımda da demiştim canım.
evet boşanma kararı almak çalışan, ayakları üstünde duran, ya da ailesine güvenen insanlar için daha kolay. tabii bu sefer de çocuk vs giriyor devreye. yani bir kadın bence boşanma kararını son raddesine, bardağın taştığı son noktaya kadar erteleyebiliyor.

14 sene boyunca eşimle elbetteki tartışmalarımız oldu. Bir kere bile "ayrılalım" demedik. Kendi içimizde acaba? diye sorguladığımız anlar elbet olmuştur ama dile getirmedik. Pazar akşamına kadar. O yüzden kimilerine göre bu basit bir konu olsa da benim evliliğim için gayet ciddi.

Senin durumuna gelince, inan sen benden daha güçlüsün demek ki.
ben bu yaşadıklarımı kaldıramıyorum, sen görmemezlikten gelmeyi öğrenmişsin.

bana da/biz de öğretsen ?

a-l-a'cım..iki taraf birbirini severkenn nasıl olurda ayrılabilir siniz?...herşey artık o kadar ust ustee geldiki bırıktırmısız içimizde ve patladık diyorsun...yani artık kusacakk ne kalmış ki..8 yaşında dünyalar güzeli bir harika var hayatınızda ..herşey sizin kendi ellerinizde değil mi? senin gibi yazılarından tanıdığım kadarıyla üslubu,düsturu yerinde kültürlü bir kadın...bir anda her gemiyi yakıp o dilekçeyi eşinin eline verdin..belkide ruhun eşinin sana'' sen ne şaçmalıyosun boyle bır sey mumkunmu ''deyip yırtmasını ve onun senden ayrılmak istemediğini ispatlamasını istiyordu..böylece senin onunla birlikte yaşam kavgası verecek gücü alacaktın bu sözlerden..ama o sakince peki dedii..ne acı..Ama o da belkide bu dilekçeylee hiç karşılacagını düşünmüyordu..dilekçeyi görünce ondan vazgeçtiğini düşündü,ve kendı gururunu incitmek istemedi....ondan ayrılmanın hayatında daha avantajlı daha güzel daha huzurlu ,daha aşk dolu, daha sağlıklı olacagından eminsen bunun için on kere düşündüysen ...yoluna devam et...yoksaaa cok gecmedenn geri dön kardeşim:))

bu ilk on sayfayı okuduğum zaman yazdığım mesajdı..sonra dedimkii dur vaktım varken sonuna kadar okuyayım:)) sen burdaki çoğu kadına göre çok daha avantajlı bir durumda olduğundan bazı kadınlar senin yaşadığın bu rahatlık içersinde boşanmak istediğini anlamamalı cok normaldir..böyle düşünürsen üzülmemiş olursunn....

o kadarr okudum yazdığını içimdekii tek hiss söylee olduu...

ahhh beee adamm ahh bee yalvarıyor sana bu çiçek..susadımm sana..aşkınaa ..sarılmanaa ..sıcaklığını hissetmeye..yanımda olduğunu bilmeye..bir damlacık su ver..yoksaa öleceğim..gücüm kalmadı..ölmek gitmek istemiyorum..ama beni böylee susuzz bıraktın..şimdi ne yapacagımı bilmez haldeyimm..sırf ilgini çekmek ...sırff beni seviyormu gercekten dıye gormek için gemileri yakmaya kalkıyorum..görr bee adamm artık gör..sıyrıl artık bu sert kalıp abiliğinden..

alacım bu şarkıyı sana ithaf ediyorum... FATİH ERKOÇ..ÇOŞACAGIM..
Keşfet / Videolar / Fatih Erkoç - Coşacağım Netlog'da

:5::5::5::5:söyleyecek tek bir kelime bile bulamadım canım...:2::2::2:

daha önceki mesjımda da demiştim canım.
evet boşanma kararı almak çalışan, ayakları üstünde duran, ya da ailesine güvenen insanlar için daha kolay. tabii bu sefer de çocuk vs giriyor devreye. yani bir kadın bence boşanma kararını son raddesine, bardağın taştığı son noktaya kadar erteleyebiliyor.

14 sene boyunca eşimle elbetteki tartışmalarımız oldu. Bir kere bile "ayrılalım" demedik. Kendi içimizde acaba? diye sorguladığımız anlar elbet olmuştur ama dile getirmedik. Pazar akşamına kadar. O yüzden kimilerine göre bu basit bir konu olsa da benim evliliğim için gayet ciddi.

Senin durumuna gelince, inan sen benden daha güçlüsün demek ki.
ben bu yaşadıklarımı kaldıramıyorum, sen görmemezlikten gelmeyi öğrenmişsin.

bana da/biz de öğretsen ?

geçenlerde bende kendi kendime psikanaliz yaptım ve
2 senedir kendime bi çeşit dayanak noktası yarattığımı anladım.
(güleceksiniz belki biliyorum ve böyle şeyler anca terapistlere itiraf edilen şeyler)

adam çocuk istiyor ve bende yapmıyorum yaa.
ona karşı mihnet altında olduğum tek konu bu.yani burda benim sözüm geçti ve üçüncü çocuk olmadı.bu bana dayanma gücü veriyoo
sonsuza kadar onu "hep hayalinde olan" çok çocuklu aile olmaktan mahrum ettim

Son düzenleme:
ala son yorumlarını okuyana kadar daha farklı düşünüordum ama kusura bakmada artık eşinle arandaki mesele hakkında bu şekilde düşünmüyorum

bence sen çok fazla abartıyorsun sanki her an bişeyler olması için tetikteymişsin gibi sürekli bi beklentiler içindesin

zmana bırakmayı neden düşünmüyorsun

baban için çok üzüldüm geçmiş olsun

ama artık muhabbet baydı ya boşanın ya barışın

Ne kadar çirkin bir üslup bu.. Burası dertleşmek için paylaşım yaptığımız bir platform.. Kimsenin kişisel beklentilerini yargılamak bize düşmek.. İnsanların içinde bulunduğu durumlara "muhabbet" sıfatı yakıştırması da hiç hoş değil. Sonuçta isterseniz okursunuz istemezseniz okumazsınız. Pembe dizi izlemiyorsunuz burada, bu bölüm güzel değil gibi nitelendirmek de neyin nesi..

vallaa sana yazdıktan sonraa bir damla su deyince aklımaa bu şarkı geldi...sana ithaf etmek istedim..sonra bende açtımm dinledimm..inan gözlerim doldu... evlilik aşkı demekki herzaman öldürmüyormuşş 10 yıl geçmiş..hala aşk için savaşıyosunuz...sen bu adamdan ayrılırsan nerdeysen gelir oraya kafanı kırarım..ne yaparsan yap ne konusursan ne kavga edersen et ..ama bunu yapma...bugun ondan vazgeçtiğin adam..dün senden vazgeçmedi sana inandı..ailesine uslubuyla rest çektii..sen onun ailesisin onu nasıl severken terk edersin! artık olan olmuşş..bu saatten sonra sen cok yakınlaşırsan da, tutarsız eş pozisyonunu düşmeni asla ve asla istemem..ama olaylara sakin yaklaşş..biraz kendi halinde takılıyormussun imaji ver..off insanın ıcınde fırtılar koparken bir gun bilee ne kadar uzun gelir insana bilirim..ama bu adam seni istemiyorum taktiklerini yiyen biri değil ben bile anladım bunu yahuu...sadece senin çok üzüldüğünü kafasına sokması lazım..yoksa kaçan kovalanıra pek takılmıyor:)aynısından bende de var ordan biliyorum:P mantık abideleri nolcak...

aslında bu şarkıyı ona mail atsan uygun bir zamanını yakaladığında tabi.. ne güzel olur..

vallaa sana yazdıktan sonraa bir damla su deyince aklımaa bu şarkı geldi...sana ithaf etmek istedim..sonra bende açtımm dinledimm..inan gözlerim doldu... evlilik aşkı demekki herzaman öldürmüyormuşş 10 yıl geçmiş..hala aşk için savaşıyosunuz...sen bu adamdan ayrılırsan nerdeysen gelir oraya kafanı kırarım..ne yaparsan yap ne konusursan ne kavga edersen et ..ama bunu yapma...bugun ondan vazgeçtiğin adam..dün senden vazgeçmedi sana inandı..ailesine uslubuyla rest çektii..sen onun ailesisin onu nasıl severken terk edersin! artık olan olmuşş..bu saatten sonra sen cok yakınlaşırsan da, tutarsız eş pozisyonunu düşmeni asla ve asla istemem..ama olaylara sakin yaklaşş..biraz kendi halinde takılıyormussun imaji ver..off insanın ıcınde fırtılar koparken bir gun bilee ne kadar uzun gelir insana bilirim..ama bu adam seni istemiyorum taktiklerini yiyen biri değil ben bile anladım bunu yahuu...sadece senin çok üzüldüğünü kafasına sokması lazım..yoksa kaçan kovalanıra pek takılmıyor:)aynısından bende de var ordan biliyorum:P mantık abideleri nolcak...

aslında bu şarkıyı ona mail atsan uygun bir zamanını yakaladığında tabi.. ne güzel olur..

nokta vuruşların geliyor arka arkaya:2:

dün akşam dediğim gibi aradım zaten babamın durumunu öğrenince.
nasılsın bile demeden direk konuya girdim babam hastaymış diye.
Aynen 14 yıl boyunca yaptığım gibi üzüntümü ilk onunla paylaştım.
Konuştuğum eşim değil en yakın dostumdu sanki.
Diyorum ya telefonu kapadıktan sonra farkettim aaaaa ben *yı aradım diye.

Annemle konuştum biraz önce onları aramış babamın durumunu, tarama sonucunun ne zaman çıkıcağını falan sormuş.
Zaten annemler bişey bilmiyor.

Şu an gerçekten durdu beynim.
Mola verip nefes almam gerekiyor öncelikle.
Çok arka arkaya geldi herşey...:5::5:

ben de 10 yıllık evliyim ve benim kocam da tam bir mantık abidesidir , arada romantik takılır ama sadece arada :) çok da şikayetçi değilim ben de mizacım gereği fazlasını kaldıramam :)
sizin yerinize koydum eşimle kendimi kesin benim ki de alırdı o dilekçeyi , ama eminim ki gerekçesi şu olurdu " elimden geleni yaptığım halde seni mutlu edemiyorum ve senin mutsuzluğuna da tahammülüm yok e değişemiyorum da , o zaman seni daha fazla mutsuz etmeye de hakkım yok "
nedense anlattıklarından eşinin de senin için buna benzer şeyler düşündüğünü hissediyorum

ben de 10 yıllık evliyim ve benim kocam da tam bir mantık abidesidir , arada romantik takılır ama sadece arada :) çok da şikayetçi değilim ben de mizacım gereği fazlasını kaldıramam :)
sizin yerinize koydum eşimle kendimi kesin benim ki de alırdı o dilekçeyi , ama eminim ki gerekçesi şu olurdu " elimden geleni yaptığım halde seni mutlu edemiyorum ve senin mutsuzluğuna da tahammülüm yok e değişemiyorum da , o zaman seni daha fazla mutsuz etmeye de hakkım yok "
nedense anlattıklarından eşinin de senin için buna benzer şeyler düşündüğünü hissediyorum

mantık abidesi abilerden başka bir düşünce tarzı beklenemez zaten kesinlikle haklısınız.
bir de benim eşimin z.yağı olmak gibi kendine has bir özelliği vardır.
mesela bir konuya başlarız, konunun sonunda bir bakarım aaaa en başta savunduğum herşeyin tam tersi noktadayım ve hepsi de aklıma yatkın.
hiç bir münazaradan 1-0 galip ayrıldığımı hatıramıyorum.
beraberlikler azınlıkta.
:1:

Son düzenleme:
ne diyim canımm allah yardımcın olsun çocukları almayı kabl etti diyelim sen çocukları görmeden yapabilecekmisin

Back
X