• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam da herşey düzeldi derken...

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_L_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin tşkler...:71:Allah'ım bu kelimeleri hayatımızdan tamamiyle çıkarsın inşallah.

Hiç düşünerek yaptığım bi hareket değildi zaten.
Raporu gördüğüm anda (radyoloji raporundan bahsediyorum)
Direk tel açtım. Telefonu kapattıktan sonra farkettim, aa ben *yı aradım diye.
Yani direk her zamanki gibi davrandım, o da daha 10 dak önce konuşmuşuz gibi karşıladı.

Bu cümlenize kocaman bir amiiinn..

Alışkanlık, bağlılık, sevgi.. Bunlar kolay kazanılmıyor, kolay da vazgeçilemiyor..

ala son yorumlarını okuyana kadar daha farklı düşünüordum ama kusura bakmada artık eşinle arandaki mesele hakkında bu şekilde düşünmüyorum

bence sen çok fazla abartıyorsun sanki her an bişeyler olması için tetikteymişsin gibi sürekli bi beklentiler içindesin

zmana bırakmayı neden düşünmüyorsun

baban için çok üzüldüm geçmiş olsun

ama artık muhabbet baydı ya boşanın ya barışın

evet ben abartıyorum. paranoyak bir ilgi delisiyim ondandır ki kendi kendime sorunlar yaratıyorum hatta olmayan sorunu varmış gibi yansıtıyorum.

yaşamayan bilemez...

diğer yazdığınız hiç bir şey için başka bir yorum eklemicem. konumun ikili tartışmalara gitmesini istemiyorum...

Son düzenleme:
evet ben abartıyorum. paranoyak bir ilgi delisiyim ondandır ki kendi kendime sorunlar yaratıyorum hatta olmayan sorunu varmış gibi yansıtıyorum.

yaşamayan bilemez...

diğer yazdığınız hiç bir şey için başka bir yorum eklemicem. konumun ikili tartışmalara gitmesini istemiyorum...
ALAcım ben de paranoyak derecede bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum.bir çok arkadaşıma benim bu tutumum çok ama çok tuhaf geliyor ama ben ilgi ve sevgi görmediğimde ya da bunu hissedecek davranışlar göremediğimde inanılmaz bir bunalıma giriyorum,hayatım kararıyor resmen.neden böyleyim bilmiyorum ama böyleyim işte.ben bunu hayatımın merkezine oturtmuşum ne yapayım:17:

öncelikle geçmiş olsun,sıkıntılar geldiği zaman üst üste gelir.yeni yıla iyi bir start yapmadınız ama inşallah dertleriniz bununla sınırlı kalır.allah da beterlerinden korusun.böyle anlarım olduğunda kendime hep şunu derim:HER KARANLIK BİR GECENİN AYDINLIK BİR SABAHI OLUR.çok bunaldığınızda bu sözü anımsayın ve aydınlık sabahın yakında geleceğine inanın.beni nispeten rahatlatıyor,umarım sizde de aynı etkiyi gösterir....

Bu arada bizde gelişme mi nedir ne denir bilinmez ama bazı şeyler var..

Akşam anneme gittim. Biraz oradan buradan kouştuk ama annemde vardı bir gariplik. Ben kendi depresifliğimden öyle olduğunu zannettim. Arada dr vs diyorlardı babamla ikisi fısır fısır.

Neyse uzatmayayım. Babamın uzun süredir boynu ağrıyordu. Boyun düzleşmesi vardı onun getirisi olduğunu düşünüyorduk. Geçen hafta MR çektirmişti. Sonucunu sorduğumda gene düzleşme ile alakalı ağrılar olduğunu söylemişti babam.

Meğer değilmiş. Boynunda bir lezyon tespit edilmiş. Bu lezyonun fıtık veya düzleşme ile ilgili olmadığını biliyorlar ama neden olduğunu bilmiyorlarmış. Ciğer ve prostat sintigrafisi temiz çıkmış. Meğerse bugün PET CT yapılacakmış. Yani bizim anlayacağımız dille yazmam gerekirse, vücutta hiç hoş olmayan bişey var ancak bu bulunan henüz yavrusu, anasının nerde olduğunu bulmak için taramaya girecekmiş.

Ben zaten rahatsız olduğum için saklamışlar benden.

Ben duyar duymaz eşimi aradım tabi. Ağlaya ağlaya anlattım böyle böyle diye. Başka hiç bişey ne o sordu ne de ben. Konuştuk, kapattık....

Şu an tamamen durdu beynim zaten.... Artık hiç bişey düşünemiyorum sadece dua ediyorum....
canım şimdi okudum,çok geçmiş olsun.hemen kötüye yorma,inşallah iyi çıkacak sonuçları babanın.dua edicem baban için.sonuçları çıkınca haberdar et olur mu?

demek gerçekten her şey zıttıyla var. ters kutupar birbirini çeker hesabı.
size örnek diyaloglar.. b (ben) e (eşim)

b- otur otur sıkıldım hadi dışarı çıkalım.
e-
evimi özledim ne güzel evdeyiz işte otur oturduğun yerde.

b-yahu tmm en azından kalk bi boğazda tur atalım
e- ben bütün hafta araba kullanıyorum bari hafta sonu sokma beni trafiğe
b-ben kullanırım sen gene dinlenirsin
e-yok sen psikopata bağlıyorsun daha çok geriliyorum, otur oturduğun yerde

b-hadi güzel bir gerilim filmi aç, iyisinden olsun ama şöyle korkalım biraz
e-ben şimdi bir gericem seni, kızım al açtım komedi filmi, otur seyredelim işte ne geriyorsun kendini

b-seni seviyorum
e-ben de seni...
b-ben de seni ne? küfür mü ettin???
e-töbe estğğğ

b-aşkım sen niye beni hafta içi hiç aramıyorsun özlemiyormusun beni?
e-gerek kalmıyorki hayatım sen arıyorsun yeterince.
b-pöfffffffffffffffffffffffff

b-sıkıldım
e-sıkı can iyidir çabuk çıkmaz

bir arkadaşın dedii gibi sanırım benim eşimin böceği ölmüş, benim ki de can çekişiyor.
(not: burda böcek ruh demekmiş biz de çok geç anladık)

aslında bütün evliliklerde bu yorulmaa olayı oluyo ALA
fakat öyle bi an geliyo bişey oluyoki yeniden bi kıpırtı oluyo
sen hastalığın eşinin dışarda olması gibi şeyler üstüste gelince bunları kaldıramıyosun normal bu
ama erkekler seninde yorulabileceğini hiç aklına bile getirmiyor
sana göre ilişkiniz monoton ama eşine sorsan herşey normal di ne istiyo anlamıyorum der

ALAcım ben de paranoyak derecede bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum.bir çok arkadaşıma benim bu tutumum çok ama çok tuhaf geliyor ama ben ilgi ve sevgi görmediğimde ya da bunu hissedecek davranışlar göremediğimde inanılmaz bir bunalıma giriyorum,hayatım kararıyor resmen.neden böyleyim bilmiyorum ama böyleyim işte.ben bunu hayatımın merkezine oturtmuşum ne yapayım:17:

burda konu açmak için belli kriterler mi var acaba? kimseyi suçlamak ya da rencide etmek için tek tek yazmıcam ama bir derdim var topiğinde ne yazılar gördük dimi eşim "(vs vs vs) yapıyor boşanayım mı? diye başlayan.

benim amacım kimseyi BAYMAK değildi. İşsiz güçsüz bir insan da değilim. (iş hayatında olmaktan bahsetmiyorum evde olup da kendine bir sürü ıuğraş çıkaran onlarca arkadaşım var). zamanım kıymetli benim. olmayan sorunları büyütüp sırf geyik yapmak için yazıyor değlim, keza onu yapmak istesem geyik topiğinde yaparım.

insanın neresi ağrırsa canı ordadır demişler. benim kalbim ağrıyor. kimbilir belki ben yanlış düşünüyorumdur beraber bir çözüm yolu bulalım diye onlarca kez sordum dimi?

neyse gerçekten hiç bişey demek istemiyorum şu anda.
keşke eşim beni aldatsaydı (msn/facebook/sanal/gerçek) farketmez
içse içse hakaret edip dövseydi
aç,susuz bıraksaydı

o zaman topik açma hakkım vardı.
ama şimdi yok...

BEN ABARTIYORUM.
İNSANLARI DAHA FAZLA BAYMAYAYIM...

Son düzenleme:
İnşallah....

en azından belli bir yerle sınırlı kalmış olması için dua ediyorum dün geceden beri. onkoloji, kemoterapi, radyoterapi bana çok yakın kelimeler o kadar içiçeyim ki onlarla.....

gerçekten şu anda barışmak-boşanmak vs gibi bişeyi ne düşünebiliyorum ne yorumlayabilyorum. durdu beynim durdu...

[/

ALLAH sağlık versin canım herşey istediğn gibi olur inşallah

burda konu açmak için belli kriterler mi var acaba? kimseyi suçlamak ya da rencide etmek için tek tek yazmıcam ama bir derdim var topiğinde ne yazılar gördük dimi eşim "(vs vs vs) yapıyor boşanayım mı? diye başlayan.

benim amacım kimseyi BAYMAK değildi. İşsiz güçsüz bir insan da değilim. (iş hayatında olmaktan bahsetmiyorum evde olup da kendine bir sürü ıuğraş çıkaran onlarca arkadaşım var). zamanım kıymetli benim. olmayan sorunları büyütüp sırf geyik yapmak için yazıyor değlim, keza onu yapmak istesem geyik topiğinde yaparım.

insanın neresi ağrırsa canı ordadır demişler. benim kalbim ağrıyor. kimbilir belki ben yanlış düşünüyorumdur beraber bir çözüm yolu bulalım diye onlarca kez sordum dimi?

aç,susuz bıraksaydı

ama şimdi yok...

BEN ABARTIYORUM.

noluyo arkadaşım ya niye bu tür insanları takıyosun kafaya boşver
beğenmeyen okumasın burası dert topiği
biz biçok arkadaşım adına yazmakta mahsur görmüyorum merak ediyoruz gelişmeleri

aç,susuz bıraksaydı

ama şimdi yok...

BEN ABARTIYORUM.
ALAcım benden alıntı yapmışsın,yanlış bir şey mi yazmışım yukarıda :50:

Son düzenleme:
Ben de bunu anlamıyorum,bayılan okumasın kardeşim,mouse elinin altında değil mi???tıkla bayılmayacağın birşey oku ...

Insanların sıkıntılarını üzüntülerini hafife almak nedir???

Konu sahibi arkadaşım daha önceki konunda da şimdide hiç yazmamıştım ama takip ediyordum.hatta bende barıştığınız için sevinenlerdenim..

şimdi ki durumda öncelikle babanız için acil şifalar diliyorum..

Sizin için ise yazan bir arkadaşıma katılıyorum,siz barışacaksınız...
Dilerim hep mutlu olursunuz..

yok belaycım tabii ki de hayır.
ben de bir ilgi manyağı paranoyak olarak sana cevap verdim.
o kadar yani...:71:
canım biz birbirimizi anlıyoruz ve bizi anlayan,benzer duygular yaşayan bir çok kadın var burada.bunu bir sorun olarak kabul etmeyen arkadaşlar da burayı okumaz olur biter..
bizler sorunumuza fikir alışverişi yaparak çözüm aramaya devam edicez:71:

Son düzenleme:
Ben de bunu anlamıyorum,bayılan okumasın kardeşim,mouse elinin altında değil mi???tıkla bayılmayacağın birşey oku ...

Insanların sıkıntılarını üzüntülerini hafife almak nedir???

Konu sahibi arkadaşım daha önceki konunda da şimdide hiç yazmamıştım ama takip ediyordum.hatta bende barıştığınız için sevinenlerdenim..

şimdi ki durumda öncelikle babanız için acil şifalar diliyorum..

Sizin için ise yazan bir arkadaşıma katılıyorum,siz barışacaksınız...
Dilerim hep mutlu olursunuz..

Babam için iyi dilekleriniz için çok tşk ederim. Taramadan az önce çıkmış. Pazartesi alacak sonucunu. Allah'ım hepimizin anne babasını bizlere bağışlasın, eksikliklerini göstermesin inşallah....:71:

çok duygulandım ya zaten duygusal anımdayım allah böyle kararlar verdirmesin inşallah
Amin canım amin....:71:

canım biz birbirimizi anlıyoruz ve bizi anlayan,benzer duygular yaşayan bir çok kadın var burada.bunu bir sorun olarak kabul etmeyen arkadaşlar da burayı okumaz olur biter..
bizler sorunumuza fikir alışverişi yaparak çözüm aramaya devam edicez:71:
ilk günden beri söyledim birtanem. Dışarıdan bakınca çok "tuzu kuru" gözükebilirim ancak içimde kopan fırtınaları ancak yaşayan bilir. Ben insanların "duygu"larıyla var olduklarına inananlardanım. Bir insan bu kadar rahatı, sefayı (diğer insanların gözünden söylüyorum) silebilmeyi göze alıyorsa, gerçekten çözülmesi gereken bir problem var demektir.

Dediğim gibi tıkandığım nokta burada. Duygu mu mantık mı? İnsanlar değişebilirmi yoksa sadece rol yapıp karşısındakini/kendini mi kandırır?

canım baktığın zaman burdaki arkadaşlara bile neden ayrılmak istediğini yani haklılığını anlatamıyorsun.gerçek hayattaki tanıdıklarına nasıl anlatıcaksın bilmem..
işin zor.
zaten bizim türk milleti
1-fiziksel şiddet
2-aldatma
3-eve bakmama
bu nedenler yoksa boşanmayı hiç haklı görmez sana diyeyim.
zaten çoğumuzda o yüzden mutsuz mutsuz devam ettiriyoruz evliliklerimizi.

Ayrıca
"para kazanan kadın kolay boşanır" demiş cem özer:)
bu durum herzaman hak verdiğim şeydir benimde...
siz ne düşünüyorsunuz???

Son düzenleme:
Ayrıca
"para kananan kadın kolay boşanır" demiş cem özer:)
siz ne düşünüyorsunuz???

Para kazanan kadın tabii ki de maddi gücü olmayanlara (kendisinin ya da ailesinin) göre daha kolay boşanır. Gelecek korkusu, kaygısı yoktur çünkü Ayaklarının üstünde durabileceğini bilir.

Ancak sırf para kazanıyorum diye burnu büyüklük yapıp ilk kavgada "sana ihtiyacım yok kendi paramı kendim kazanıyorum" diyip gideceğine inanmıyorum.

Ayrıca
"para kazanan kadın kolay boşanır" demiş cem özer:)
siz ne düşünüyorsunuz???
hmm,bence şöyle ki ekonomik özgürlük ve dolayısıyla beraberinde getirdiği bir güven var
evlilik de artık çekilemeyecek noktadaysa,boşnırken korkusu,tereddütü çok fazla olmaz tabi,
cesareti daha fazla olur
ama parası olmayan,arkasında ailesi olmayan kadın kolay kolay gidemez işte,çeker..

madem hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve bizbiziyeyiz bende demek istiyorumki kocamdan nefret ediyoruuuuuuuum:95:
ama boşanamıyorum,
türlü sebeplerim var anlatıp konuya konu eklemeyeyim
ama şunu demek istiyorum bende artık nefretten de öte kayıtsızlık oluştu: yani bana hakaret etse umrumda değil hatta keşke gitse başkasına aşık olsa o da iyi olur bence kurtulma şansım olurdu

evliliğimizin ilk beş yılı sanırım sevgim vardı sonra karakter zıtlıkları kültür farklılıkları o sevgiyi yedi bitirdi.bana karşı kıskanç agresif kompleksli bir insan

keşşşke bende ala arkadaşım gibi kavga dövüş ama içimdeki sevgiyle devam ettirsem.
bizim evde kavga yok herşey sütliman herkes kendi dünyasında
sınırlar korunuyor sadece

haa birde adam "ben bişey demediğim için" birde üstüne çocuk istiyor:))
ha ha içimden gülüyorum: sanki çok mutlu evliliğimiz varda üstüne kuş konduracak.
hey allahım ya

Back
X