- 28 Kasım 2010
- 42.559
- 141.360
- 798
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
Kim gibiler yüzünden acaba16 milyon insan sahada çalışıyor,tatilciler tatillere gittiler denize giriyorlar, orta kesim köylerine kaçtı işciler zaten calışıyor her kesimde bu kadar ciddiyetsizlik varken tek suçlu konu sahibi davranmayın tek suçsuz kesim her koşulda çalışmak zorunda kalan insanlar.Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz farkında mısınız diycem,tabiki değilsiniz. Çıkın,araç ticari olduğu için bişey olmaz. Oksijen tükeniyor mecbur, bari devlet para kazansın.
Çalışmak zorunda olan izinli kesime lafımız yok,ki benim görüşüm bu şekilde olmamalıydı yönünde. İzinli olmayıp kendini dışarı atmak için yollar arayanlara lafım,konuda olduğu gibi..Kim gibiler yüzünden acaba16 milyon insan sahada çalışıyor,tatilciler tatillere gittiler denize giriyorlar, orta kesim köylerine kaçtı işciler zaten calışıyor her kesimde bu kadar ciddiyetsizlik varken tek suçlu konu sahibi davranmayın tek suçsuz kesim her koşulda çalışmak zorunda kalan insanlar.
Cidden bunu buraya mı soruyorsunuz? Cidden bu soruyu soruyor musunuz? Simdi ben c trafik subeyi arıyorum nerde denetim var bana yazacak bende size yazacağım... ya gercekten bizim mi aklımızı sınıyorsunuz? Kendi aklınızı mıArkadaşlar evim cadde üstünde değil ve normalde de çok sakin olan bi yerde oturuyorum eşimi arkadaşı gazlıyo çalışalım araç ticari bizi çevirmezler diye fakat izin kağıtları yok ve eşimi almaya bırakmaya gelirken mecbur otobandan gelecekler ceza yese nasıl ödicek bilmiyorum zaten boğazına kadar borç da sizce ticari araç (transıt) ama üstünde her hangi bir giydirme yok bir firmaya bağlı olarak ) sizce çevirme olur mu
İste sorun calışmak zorunda olmamak gerekir kapanma varsa herkes kapansin 1500 kisi kapali alanda çalışinca kapanma olmuyor bu fakir calişşın isterse hasta olsun parası olan her kapansin keyif yapsın demekÇalışmak zorunda olan izinli kesime lafımız yok,ki benim görüşüm bu şekilde olmamalıydı yönünde. İzinli olmayıp kendini dışarı atmak için yollar arayanlara lafım,konuda olduğu gibi..
Bu arada cocugu da cikariyorum ben,site bahcesine bisiklet surmeye, bazen benimle ise de geliyor hatta,daha soran eden olmadi sen hayirdir nereye diye. Denetimi yapanlar da bikti,denetime uymaya calisanlar da.
Ben de cok benzer seyler gordum. Sanayi bolgesi girisinde nakliyecilerin kahvehanesi var,oraya gelip cay demletiyorlar oturup iciyorlar sonra. Peki vatandas neden eve kapansin? Keske rahat biraksalar, yasagin da bir mantigi olmaliBen de işe gidecek olursam çocuğumu götüreceğim mecburen. Site ortamında olsaydım her gün parka falan da çıkartırdım ama düz mahallede yaşıyorum, normalde de sokmuyorum bu çevreye.
Burada iki ilçeyi birbirine bağlayan bir köprü var, altından otoyol geçiyor. Trafik varsa (17.30 20.00 arası kesin var) 2 km yolu 40 dkda geçersin öyle yoğun. Burada köprü üstünde polis dursa durduğu yerde binlerce ceza yazabilir ya da caydırıcı olabilir ama köprüden sonraki otoyol bağlantısında değil, sonraki ilçe bağlantısında değil, sonraki küçük mahalle bağlantısında benzinliğin içinde duruyor.
Onlar da bezdi. Haklılar da.
Toptanci falan yani. Bakkallar calisiyorken sizin esiniz de calisabilmeli bence. İsveren mi kendisi?Bakkallara oyuncak jelibon falan satıyo
Konumuz bu değil,bu konuda hemfikiriz.. Konumuz izni olmadığı halde dışarı çıkmanın yolunu arayanlar.İste sorun calışmak zorunda olmamak gerekir kapanma varsa herkes kapansin 1500 kisi kapali alanda çalışinca kapanma olmuyor bu fakir calişşın isterse hasta olsun parası olan her kapansin keyif yapsın demek
Aynen bu kul hakkı ( sitede dini konu yasak fakat hanımefendi çok dindarKonumuz bu değil,bu konuda hemfikiriz.. Konumuz izni olmadığı halde dışarı çıkmanın yolunu arayanlar.
Aynen adamcağız çalışma derdinde, bakkallara jelibon satmak için risk düşünüyor, ne yapsın ekmek parası.Kim gibiler yüzünden acaba16 milyon insan sahada çalışıyor,tatilciler tatillere gittiler denize giriyorlar, orta kesim köylerine kaçtı işciler zaten calışıyor her kesimde bu kadar ciddiyetsizlik varken tek suçlu konu sahibi davranmayın tek suçsuz kesim her koşulda çalışmak zorunda kalan insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?