Tam kapanma da sıkı denetim nasıl?

EymenMeyraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
92
-156
6
32
Arkadaşlar evim cadde üstünde değil ve normalde de çok sakin olan bi yerde oturuyorum eşimi arkadaşı gazlıyo çalışalım araç ticari bizi çevirmezler diye fakat izin kağıtları yok ve eşimi almaya bırakmaya gelirken mecbur otobandan gelecekler ceza yese nasıl ödicek bilmiyorum zaten boğazına kadar borç da sizce ticari araç (transıt) ama üstünde her hangi bir giydirme yok bir firmaya bağlı olarak ) sizce çevirme olur mu

Ne iş yapıyor ki ceza yiyebilir büyük şehirlerde tedbirler daha çok alınmış durumda küçük şehirlerde çok fazla denetim yok gibi

Arkadaşlar evim cadde üstünde değil ve normalde de çok sakin olan bi yerde oturuyorum eşimi arkadaşı gazlıyo çalışalım araç ticari bizi çevirmezler diye fakat izin kağıtları yok ve eşimi almaya bırakmaya gelirken mecbur otobandan gelecekler ceza yese nasıl ödicek bilmiyorum zaten boğazına kadar borç da sizce ticari araç (transıt) ama üstünde her hangi bir giydirme yok bir firmaya bağlı olarak ) sizce çevirme olur mu
Kesinlikle polise denk gelse durdurulur.

Riske girmeyin
Bu kapanmalarda özellikle haftasonlari, evimin arkasindaki yoldan bir arac geçiyor 3 haftadir son ses müzik, iki oldu 3.kez olursa direkt polisi arayacagim plakayı da aldim
Keske insanlarimiz şu yasaklara doğru duzgun uysa ve gerçekten mecbur olanlar haricinde kimse disari cikmasa da virüsü atlatsak!
Cikarsa da umarim ceza yerler çünkü bu konuda kesinlikle suistimal.edenlere hakkımı helal etmiyorum!

Ben de bahsettiğiniz gibi bir yerde oturuyorum. Ama polis her gün oturduğum sitenin içinde geziyor. 3-5 kişi de olsa dışarıda herkesi uyarıyor.
Yerinizde olsam riske girmezdim.

Back
X