- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi succulentaski
Merhaba,
Minnak bir derdim var tam kapanma ile ilgili umarım bilgili bir arkadaş görür.
Ben istanbuldayım. Ailem izmirde yazlıkta. İlçedeler haliyle. Pandemi diye orada izole takılıyorlar uzun zamandır. İstanbul kalabalığından kaçtılar. İkametleri istanbulda.
Tam kapanma olunca paniklediler. Gelelim diye. İşte kardeşim de burada yalnız ben hamileyim onlar yaşlı. Bir şey olsa istanbulda olalım hepimiz modunda.
Ben de diyorum ki kıpraşmayın. Orası daha güvenli izole. Bir şey olursa ben doğum yapsam aniden gibi ya da kardeşim hastalansa vs. İzin alıp gelebilirsiniz diyorum. Sonuçta ikamet istanbulda evime gitmem lazım diye izin alınamaz mı?
O kadar kolay izin alamayız diyor babam. Önceden çıksaydın derler diyor.
Ama açıkçası panikle yola çıkmalarını da, Boşu boşuna istanbul kalabalğına gelmelerini de istemiyorum.
Ay lütfen gezmeyin tarzı yorum yapmayın. Valla gezmiyoruz.hani mecburi haller için ihtimaller dahilinde olabilecekler için panikledik.
Sadece yasaklara şehir dışında yakalandıysak sonra ikamet ettiğimiz ile izin çıkarmak zor olmamalı diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Doğum için cuma gece e devlet üzerinden başvurduk çok da korktuk araya hafta sonu giriyor yetişebilir miyiz diye (salı sabah sezeryan doğum vardı) max 2 saat içerisinde ekrana düştü izin
Tabii sadece 3 günlük hemen gidin gelin diye :)
Geçen yil mayis ayından Bahsediyorum