Teşekkürler yarın koyucam resmi kızlar şuan uygun degilim[/QUOTE]Teşekkürler TE="SeraParis, post: 42383727, member: 626574"]Gecmis olsun bende karin germe olacagim bende girebilirmiyim resminizi ?
Peki canim merakla bekliyorum:)[/QUOTE]Teşekkürler yarın koyucam resmi kızlar şuan uygun degilim
Peki canim merakla bekliyorum:)[/QUOTE]Teşekkürler yarın koyucam resmi kızlar şuan uygun degilim
Kızlar resmi yükledim umarım hepiniz görürsünüz :)
Hayır canım dr ömer EkinCanim cok super olmus sahiden onceki resmini de koyabilir misin, super olmus doktorun ercn beydi dimi
Peki canim merakla bekliyorum:)
Çok teşekkür ederim cnm eski hali göbek genitalin üzerinde idi :) doğru söylüyorsun cnm ya acemilik iste
merhaba varsa eski ve ameliyat sonrası fotolarınızı görebilir miyim.beni izlemeye alabilir misinizTeşekkür ederim inşallah. Hiçbir rahatsızlığım yoktu tamamen fazla yemekten kaynaklanan kilolardi canım. Çatlaklar tamamen gitti diyebilirim kollarida dusunuyorum gögüsleride 2 hafta sonra kontrolum var bir planlama yapicaz artık tabi çalışıyorum iş yerinide ayarlamak lazım ömer bey yaklaşık 1yıldir giresunda resim yollicam sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?