Tam karın germe, meme dikleştirme, liposuction, göz altı yağ enjeksiyon .Kombine operasyon geçirdim

Teşekkürler TE="SeraParis, post: 42383727, member: 626574"]Gecmis olsun bende karin germe olacagim bende girebilirmiyim resminizi ?
Teşekkürler yarın koyucam resmi kızlar şuan uygun degilim[/QUOTE]
Peki canim merakla bekliyorum:)

Kızlar resmi yükledim umarım hepiniz görürsünüz :)

Mükemmel duruyor ve henüz 5 haftalikken...bence kendini diger ameliyatlar icinde ayni doktora gözün kapali emanet edebilirsin, umarim hersey senin icin cok güzel olur, tekrar gecmis olsun canim.

OTE="unutursun20, post: 42390235, member: 383444"]Mükemmel duruyor ve henüz 5 haftalikken...bence kendini diger ameliyatlar icinde ayni doktora gözün kapali emanet edebilirsin, umarim hersey senin icin cok güzel olur, tekrar gecmis olsun canim.[/QUOTE]
Cok tesekkur ediyorum evet bende öyle düşünüyorum darısı bütün isteyenlerin başına

[QUTE="handenagehan, post: 42389647, member: 700294"]Cnim resmine bakkyorm surekli super olmusun doktorun eline saglik onceki resmini de koyarsan sevinirim[/QUOTE]
Cok tesekkur ediyorum ah önceki halinin hiç resmi yok valla okadar nefret etmistimki çekmek aklima bile gelmedi :)

[QUOTEandenagehan, post: 42389839, member: 700294"]Canim ameliyatini giresun devlet hastanesinde mi oldun[/QUOTE]
Evet canım

[QUOTEnagehan, post: 42389615, member: 700294"]Canim sadece karin germe mi yptirdin meme diklstirme karin germe bir olmuyo mu[/QUOTE]
Oluyo aslinda ama benim önceligim karındı digerleri kışa artık

Cok guzel olmus karnin onceki resmin olsaydi fwrki daha iyi gorurduk belki ama super olmus olumsuzluk yok yani bu ameliyatta kac saat surdu ameliyatin karnin cok yumusak miydi genital bolgende torbalanma oldu mu

Slmlar ya bende basen ve bacağıma Liposuction yaptırmak istiyorum bi doktor bana soğuk lipolizi önerdi ama şimdi kafam karıştı acaba hangisini yaptırmalıyım fikri olan varya benimle paylaşırsa cok sevinirim..

Çok teşekkür ederim cnm eski hali göbek genitalin üzerinde idi :) doğru söylüyorsun cnm ya acemilik iste

merabalar;
ben de giresunda oturuyorum. 1,66 boy 58 kiloyum. bkı normal ama bel ve karın bölgemde yağlanma var. yani simiit.
arkadaşım ömer beye burun ameliyatı oldu. ben de yanındayken ömer beye şikayetimden bahsettim. gerek yok dedi ama ben kararlıyım. liposakşın yaptırmak istiyorum. sana hangi yöntemi yaptılar. lazer mi lkasik mi. bi de süreçten bahsedebilirmisin biraz
Çok teşekkür ederim cnm eski hali göbek genitalin üzerinde idi :) doğru söylüyorsun cnm ya acemilik iste

merhaba varsa eski ve ameliyat sonrası fotolarınızı görebilir miyim.beni izlemeye alabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…