Tam karın germe, meme dikleştirme, liposuction, göz altı yağ enjeksiyon .Kombine operasyon geçirdim

merhaba varsa eski ve ameliyat sonrası fotolarınızı görebilir miyim.beni izlemeye alabilir misiniz
şimdi farkettim. şu haliyle güzel görünüyor. ayaktayken de dümdüz mü bombelik yok değil mi. dr. un dediğine göre bende sarkma yokmuş, bombeleşme yani rektus diastazis ( kasların ayrılması)varmış. o kaslar dikilince ve karın biraz gerdirilince dümdüz ve bel oyuntulu olabilecek miyim çok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar
24 haziranda geçirdiğim kombine operasyonun ayrıntılarını paylaşmak için bu başlığı oluşturdum.

Gecmis olsun..goguste sadece diklestirme var degil mi? Protez yok sanirim..goz altinda çökme mi vardı bu yuzdenmi dolgu yapildi.ameliyatiniz kac saat surmus :)

Merhaba, uzun zamandır yaptırmak istediğim karın gerdirme ve göğüs dikleştirme ameliyatına nihayet karar verdim. Şubat ayında yaptırmak istiyorum ama doktora ve hastaneye karar veremedim. Bakırköye yakın memnun kaldığınız isimleri yazabilir misiniz? 2 çocuk annesi şu kadına bir el atıverin

Bakırköye yakın Bahçelievlerde British Estetik var, size burayı önerebilirim.

Merhaba ben bu hafta ameliyat olacağım kombine..ise donmem gerekli 10.gunde..sizce ise gidebilirmiyim 10.gunde ve anlaşılmaması lazım ameliyat oldugumun

Merhaba ben bu hafta ameliyat olacağım kombine..ise donmem gerekli 10.gunde..sizce ise gidebilirmiyim 10.gunde ve anlaşılmaması lazım ameliyat oldugumun
Dediğin olanaksız gibi karın germeden sonra kıpırdayamıyosun dinlenmen gerek yani karşıdan robota dönüşüyorsun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…