Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar tam teşekküllü haftalık yıpranmış ve boyalı saç bakımım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

wuu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
352
109
333
kızlaar ben saçlarıma bi bakım uyguluyorum ve çok memnunum işinize yarar mı bilmem ama paylaşmak istedim.


öncelikle saçlarım açıcı uygulanmış, bozuk düzleştirici sonucunda yanmış bi saçtı.
mecburen uçlarından kestirdim ve kendimce bi bakım icad ettim

haftada bir uyguladığım bu bakıma gelecek olursak;

*saçıma aktardan saç bakım yağı adı altında aldığım susam yağı badem yağı gibi birçok yağın karışımı olan yağı (ben sprey şişesine koydum) dört fıs :) sıkıyorum ve yediriyorum iki saat bekletiyorum.

*bi kova ılık suya bi çay bardağı elma sirkesi(parlatır ve yağın saçınızdan çıkmasını sağlar) ekliyorum. Suyun yarısıyla saçımı yıkıyorum.

*saçımı yıkadıktan sonra normal bildiğiniz türk kahvesi ile karıştırdığım şampuanımla saçımı iyice köpürtüp hatta masaj yaparak biraz bekletip kovada kalan yarım suyuda döküyorum.

sonra da normal şampuanımı kremimi kullanarak saçlarımı yıkıyorum.


bu tarif benim saçıma bile bi zarar vermediyse kimseye vermez düşüncesiyle paylaştım ama siz yine de uygulayacak olursanız dikkatli olun
 
Son düzenleme:
şampuanla türk kahvesini karıştırmayı daha önce hiç duymamıştım, amaç ne ki burda???
 
Reactions: wuu
Aynen türk kahvesinin nasil bir yarari var saça canm?
 
Reactions: wuu
kahve kafeinli olduğu için saç diplerine işleyince saç köklerini uyararak hızlı uzamasını sağlıyor. öyle okudum. geç yazdım kusura bakmayın.
 
Arkadaşlar, Eczane'den Evin Ampul alıp şampuanınıza kırarak uyguladığınızda yıpranmış saçlara iyi geliyor.
 
Türk kahvesi yerine bende bi aralar nescafe karıştırıyodum kafeinden dolayı sanırım saçlarım o dönem hızlı uzuyordu bakalım daha hangi yöntemleri bulucaz:)
 
sampuana kahvemii.... cok ilginçç yaa :)))))))))
kadınlardan korkulur valla bakalım daha neler bulucazz bu saclar içinn :)))))))))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…