- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
Merhaba kizlar.. Basima gelenlere tanik sahitler olarak. Son zamanlarda kendimi toplamam gerektigine karar verip 'kalk kizim elin salagi yuzunden gencligini curutceksin' dedim ve oncelikle ev olmak uzere her yeri temizlige vurdum. Komple tum evi kaldirdim camasir sularina bogdum sonra dolabimi bosalttim ozellikle onun bana giyme dedigi ne varsa dolabimda birakip sevdigi herseyi attim. Bana aldigi hediyeleri yok ettim parcaladim kirdim. Yaktim. En son telefonumu temizliyim dedim. Once birlikte dinledigimiz sarkilari sonra ona ithafen olan sarkilari ve benzeri seyleri sildim. Ardindan ne zaman cektigimi bile hatirlamadigim bi video buldum.. Videoda eski erkek arkadasim ilk tanistigimiz zamanlarda bana ders anlatiyor. Bende onu videoya cekmisim sonra unutmusum gitmis. Bana sorular soruyo 'neymiss soyle bakiyiiim' diyip konu ezberletmeye calisiyo. Sonra oturdum evin ortasina saatlerce ayni videoyu izledim. Defalarca.. Bu adam bunu bana nasil yapti diye dusundum durdum. Boyle gozumun icine bakan bi adam nasil bu kadar dusebildi diye dusundum.. Sonra hayatimla ilgili aldigim sifirlama karari orda oylece kaldi. Hersey kafamda tekerrur etti. Bir haftayi devirdim , alistim,astim olanlari.. Ama yediremiyorum gururuma ihaneti. Videoyu sildim, kalktim bi dus aldim ve sonra uyumusum saatlerce. Uyandigimda tek hatirladigim ruyamda bana ders anlatisiydi.. Sonra telefonumu komple sifirladim. Ama icimin yanginini sondurecek bisey ne yazik ki bulamadim.. İhanetin cirkin yuzu her yere kazinmis gibi. Ne camasir suyu ne format ne yazik ki silmiyor izleri..