Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

evet ifade değişikliği olacak benimde en çok korktuğum konu bu ama şöyle düşünüyorum bu koca burunla olan ifadeden daha güzel bir hal alacaktır, tabiki alışmak biraz zaman alacaktır ama inşallah güzel olursa güzel şeylere alışmak kolay olur.

evet ifade değişikliği olacak benimde en çok korktuğum konu bu ama şöyle düşünüyorum bu koca burunla olan ifadeden daha güzel bir hal alacaktır, tabiki alışmak biraz zaman alacaktır ama inşallah güzel olursa güzel şeylere alışmak kolay olur.

ya inşallah iyi yönde bi değişiklik olur gerçekten..sonucta o kadar ünlü estetik yaptırmış hiç biri de ifadem değişti diye ağlamıyor..aslında forumda bu başlıkları fazla okumamak gerekiyor ama insan merak edip okuyor yinede...

Kızlar pazartesi günü koray coşkunfırata ameliyat oluyorum.ameliyattan sonra yeni burnuşumun resimlerini sizinle paylaşıcam...

cansu derenin gözleri bana her zaman çok ayrık gelir bence o tarz burun yaptıranlarda bu ayrık durma durumu kaçınılmaz bir son :61:

burun estetik ameliyati olan arkadaslar,ameliyat sonrasi ne zaman normal aktiveteleri tekrar yapmaya basladiginiz ve ucretlerle ilgili bilgi verir misiniz?ben de dusunuyorum burnum buyuk biraz: /:1::1:

çok haklısınız bu konu cok hosuma gttı bende 3 ay once amelıyat oldum ifadem değişti çok mutsuzum bu yüzden:(
lütfen amelıyat olacak arkadaslr cok ıyı dusunün..

Merve_58 Allah sana oyle bi sabir vermis ki tas olsa catlardi..oyle kolay bir burun Nasil bu hale getiilir aklim almiyor..:Sinsallah duzelir.

Kızlar burun estetiği ameliyatı eğer bu durumu kafaya çok takmışsanız psikolojinizi bozup sizi sosyal ortamdan uzaklaştırıyorsa yani asosyalleşmişseniz,her sizinle konuşan insanın burnunuza odaklandığını düşünüp iletişimde güçlük yaşıyorsanız kısacası sizi tamamen kendine güveni olmayan bi insan haline getiriyorsa ancak o zaman düşünülebilecek bi ameliyat olmalı.yoksa zaten güzelim burnumda biraz ufalsa süper olur..yada burnum zaten güzel ama neden daha güzel olmasın gibi yersiz düşüncelerle girişilebilecek bi ameliyat değil kesinlikle..kendimden örnek vereyim kemerli ve büyük bi burnum vardı ucuda inikti baya.gözlerimi çok beğenirdim ama bence kemerli ve geniş burnum gözlerimin güzelliğini gölgeliyordu..burnum şöyle ufalsa hafifte daralsa ne kadar ifadem değişirdi kimbilir..evet istediğim olmuştu burnum küçültülmüş daraltılmış ucu kaldırılmış ve ifadem tamamen değişmişti..ama ne değişim..fettan fettan bakan gözlerimin yerini artık boş boş bakan iki göz almıştı...peki ameliyat olduğum ve küçücük bi burna kavuştuğum için mutlu muyum?hayır...pişman mıyım?evet..burun olarak çizsem kalemle ancak böyle bi burun çizebilirdim kendimde arzuladığım ama yakışmadı işte kardeşim..o eski beğenmediğim gözlerimi gölgelediğini düşündüğüm burun meğer nasılda yakışıyormuş bana nasılda güzel gösteriyormuş gözlerimi..artık ne yapsam ne desem boş olan oldu giden gitti..ben bu hatayı yaptım siz yapmayın diye yazıyorum tüm bunları..burnuma bu yeni ama beğenmediğim ifademe alıştım..revizyon düşünüyor muyum?asla...:)burda belki bende birilerinin eski yeni resimlerini görüp karar verdim cesaret ettim bu ameliyata ama şunu asla unutmayın sonuçta bunlar 'resim'..kimse çirkin bi resmini burda paylaşmak istemez değil mi?ha tabi burun ameliyatı sonucu, gerçekten eskisine nazaran güzelleşen yok mu?var..ama unutmayın pazara bulgura giderken evdeki pişinçten olabilirsiniz benim gibi:)

kime ameliyat oldunuz pekii ifadeniz nasıl bu kadar değişebildi çok şaşırtıcı

geçenlerde ofisine danışmaya gittğimde yaptığı burunları gördüm ve kesinlikle ifadeleri değiştirmiyor ve herkesin yüz yapısına göre tasarlıyor burunlarıı aynı tarz burun yapmıyor yanii

Back
X