Artık boynumun borcu gibi ameliyat düşünen arkadaşları uyarmak istiyorum (keşke biri de beni böyle uyarsaydı:/ )
Benim burnum sadece profilden sorunlu olan önden ise sıkıntısı olmayan bir burundu.. dudaklarım ince yanaklarım ise normal dolgunluktaydı gözlerim ise iri ,badem şekli olarak adlandırdığımız şekildi ,yüzüm güzeldi çoğu zamanda iltifatlar alırdım.. ama fotoğraflarda hep burnuma bakar takıntı haline getirirdim özellikle küçük burunlu insanlara da hep çok özenirdim düşündüm taşındım doktor araştırdım çok şükür paramı da biriktirdim ve artık bu burnu düzeltme zamanı geldi dedim kendi kendime..
Ne mi oldu? tam bir hayal kırıklığı..
2 ay önce ameliyat oldum.. 2 aydır da Allahın hergünü ağlıyor ve üzülüyorum..
Öncelikle burundan kemer gidince burun önden GENİŞLİYOR! , yüzünüze yayılıyor (bunu bana kimse söylemedi)
İkinci olarak dudaklarınız inceyse burun küçüldüğü için mesafe açılıyor ve KUNDUZ gibi bir görüntü ortaya çıkıyor
O çekik gözleriniz kemer gidince yayılan deri sebebiyle YUVARLAK hale geliyor,göz altları o deri sebebiyle çöküyor
Yine kemer gidince o yanaklar şişirilmiş gibi ortaya çıkıyor bildiğiniz ELMA suratlı oluyorsunuz.
Evet ortaya sadece burun olarak baktığınızda güzel bir burun çıkmış olabilir ama yüzünüzle uyumu çok önemli
bunu sakın unutmayın..
çok kemerli,çok yamuk ya da sosyal hayatınızda eleştirilecek kadar kötü bir burnunuz yoksa arkadaşlar yaptırmayın bu ameliyatı ufak bir rütuş olarak düşünmeyin ben de öyle düşünerek bu hatayı yaptım
Şuanda aldığım yorumlar sadece kötü değil ya da ne gerek vardı şeklinde..
Ben bu ameliyatı niye oldum daha güzel olmak için ne oldu eski güzelliğimden eser kalmadı şimdi bu forumlarda yatıp kalkıyorum nasıl kendimi düzeltebilirim diye araştırıyorum ama malesef yok.. geriye dönüş olmayacak ve kendi ellerimle yüzümü maffetmemin acısını kalan ömrümce çekeceğim.
Gidip başka bir doktorla görüşüp kemerimi geri istiyorum desem bana deli derler mi diye bile düşünüyorum anlayın caresizliğimi..
Biliyorum daha beterleri var insanların ameliyat sonrası burunları çöküyor nefes alamıyorlar çok şükür böyle problemlerim yok ama ben bu ameliyatı daha beterleri var diye olmadım ya da Allah korusun bir kaza sonucu burnumu düzelttirmek için olmadım gayet sağlıklı bir şekilde özgür irademle gittim yattım o ameliyat masasına, amacım neydi daha güzel olmak..daha ifade etmek istediğim çok şey var ama bunları yazarken bile üzüntüm kat ve kat artıyor ne demek istediğimi az çok aktarabildiğimi düşünüyorum.
Lütfen yazdıklarıma önem verin kimsenin benim gibi üzülmesini istemiyorum..