Erkek İnfertilitesi Tamam M-Sure buldum. www.m-sure.net ama

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dilaraer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
133
9
68
İstanbul
kızlar m-sure satan siteyi tel'den aradım. yeni satışa başladıklarını söylediler . almadım çünkü çok pahalı satıyorlar ve ben sizlerden fikir almak istedim. bu M-Sure ilacı bilen varsa lütfen yazsın. eski forum sayfalarında araştırma yaptım. sonuç alan da var almayanda . kafam baya karıştı.

kızlar m-sure satan siteyi tel'den aradım. yeni satışa başladıklarını söylediler . almadım çünkü çok pahalı satıyorlar ve ben sizlerden fikir almak istedim. bu M-Sure ilacı bilen varsa lütfen yazsın. eski forum sayfalarında araştırma yaptım. sonuç alan da var almayanda . kafam baya karıştı.

dilaraer eşim tese den 4 ay önce M-Sure Kullandı. hatta m-sureyi hindistan dan getirtmişti. türkiye de yokyu. toplam 3,5 kutu kullandı.fakat sadece m-sure değil. bunun yanında keçiboynuzu pekmezi 1 çaybardağın içine yarıya kadar üstüne de ılık su ekledikten sonra kafaya çekip içiyordu.bol bol kabak çeğirdeği. birde 1 çeşit vitamin ilacı ek olarak kullandı.fakat ismini hatırlamıyorum. 4 ay boyunca yeşil sebzeye ağırlık verdik. toplamda 3,5 ay kadar kullandıktan sonra yomurta toplama işleminde eşim tese oldu ve 30-35 adet canlı sperm elde edildi. sanırım kalitesiz spermler de vardı ama onlar kullanılmadı.ve 2 adet embiryo oluştu. malesef gebelik oluşmadı. şimdi dinlemedeyiz eşim asla 2. tese olmam diyor. ikna edemiyorum. tese den sonra cinsel isteksizlik hissi de duydum.

Son düzenleme:
Back