Tamamen kopan ilişki düzelir mi

Vay be böyle işte gercek olan bu belkilerle düzelirmikilerle insan kendini kandırmamalı galiba

Bizim kavgalarımız genelde boş sebeblerden di sizin asıl sorununuz ne

aslinda düzelip düzelmemesi biraz da asil problemin ne olduguna bagli, bence iletisimsizlik kaynakli problemler zor asiliyor, sizin sorununuz nedir? esler kendinlerine vakit ayirmiyor artik göz göze bile bakilmayan iliskiler cikmaza giriyor,tahammül etmeniz icin gecerli sebepleriniz var mi?

Bende cok dusundum bosanmayi ama o da cozum olmaz diye dusunuyorum sonra da. Hele de arada cocuklar varsa.. biz bi kac gundur iyiyiz aramiz iyi geldi ozur diledi falan ama ona gostermesem de icimdeki kirginlik gecmedi gecmiyo..

Aslinda iliski bir kisir donguye girdiyse bir sure sonra kuslukler daha da uzun suruyor. Sonra gun boyu aramamalar, eve gelmek istememeler, ayni evin icinde iki yabanci olma durumu basliyor. Duzeltme cabasi tek tarafin istegiyle olursa sonuc husran oluyor. Iki tarafin da istemesi lazim.
Esinizin hayatinda ikinci biri varsa bu kusluklerin, kavgalarin sIkliginin artmasina en buyuk sebep. Ikinci kisi varsa zaten duzeltme cabasina da hic girmiyorlar.
Bence ilginizi tamamen uzerinden cekin ve kendinize odaklanin. Biterse de biter dusuncesine girin. Bitmesinden de korkmayin. Insan korktugunda daha cok hata yapiyor cunku. Onu kaybetmemek icin daha cok cirpindikca daha cabuk kaybediyorsunuz. Bitecek bir iliskiyi ne yaparsaniz yapin toparlayamazsiniz. O yuzden kendinize donun. Korkmayin.

canım güven saygı sevgi bunlardan biri olmazsa olmaz bende şuan sadece saygı kaldı oda oğlumdan dolayı içine sinmiyorsa bitti demektir aslında şunu anladım bu süreçte
benim başımada geldi ve insanlara ne anlatacağim düşüncesini atlattıktan sonra pek bi zorluğu kalmıyor manevi olarak

Duzelir tabi ki hisleriniz varsa birbirinize karsi her sey duzelir
Vay be böyle işte gercek olan bu belkilerle düzelirmikilerle insan kendini kandırmamalı galiba
Bence genelleme yapilmamali kisiye gore degisir . Ben de cok buyuk sorunlar yasadim esimle ama pes etmeyince ustesinden gelebilecwgimizi de gordum biraz sabir lazimdi bize cok kolay da olmadi ama imkansiz degilmis duzelmemiz cok sukur daha iyiyiz
Sunu da soylemeliyim ki uzak durarak olacak bir sey degil bu bahsettigim yani biraz sen biraz esin ikiniz de bi seyleri tekrar canlandirmak icin adim atmalisiniz ve bunun icin de ilk adim bence karsilikli burda oldugu gibi acikca konusarak, konusurken yapici olarak hal olmayacak bi sey degil

ben evli degilim ama bazı sıkıntılar yaşadıgım yeni sayılan bi ilişkim var.
büyük sorunlar yaşayıp pes etmeyince üstesinden geldim demişssin ya oraya takılı kaldım.
nekadar büyüktü sorunlarınız ?
şimdi bende onu sorumsuz buluyorum gerçekten aşırı sorumsuz.
katlanamıyorum ama bi yandanda seviyorum başka yaptıgı iyi şeyleri görüyo gözüm işte böyle böyle hata yapmak istemiyorum.
yeni başladık diye çok üstüne gitmek istemiyorum zamanla düzelir mi üzerine düşsem bişeyler degişir mi diye kendimle savaşıyorum. sormak istedim. evlisiniz ve üstesinden gelmişssiniz. nasıl yaptınız

Benim eskm de coook rahat bir insandir zor katlanirim bu huyuna. Benim ogrendigim su insan degisiyor hem de bal gibi degisiyor cook azmetmesi sabretmesi sonucunda yani buyuk fedakarlik gerekiyor
Ayrica dedigim gibi en kotu haldeyken bile umidi kaybetmemek de cok onemli bence.
Acikcasi benim umidimi kaybettgim cok oldu ama sagolsun esim hic birakmayinca ben de sarildim evliligime sahip cikmaya calistim

Bu arada sorunlarimiz oyle kv para gorumce gibi disardan olan seyler degildi tamamen birbirimizle anlasamamamiz katlanamamak gibi sorunlardi hic saygi kalmadi daha duzelmez dedigim de oldu ama bu gunlerime sükür

bu evlilik olunca insan tamam bitti diyemiyodur tabi kolayca.
gerçekten bu rahatlıktan bende istiyorum ya off..
allah bozmasın sizin ilişkinizi.
bende kendi kendime dert etmeye devam edeyim.
belki düzelir isterse düzelir gerçide.
vere vere bende kalmadı bişeyler artık.

Bu arada sorunlarimiz oyle kv para gorumce gibi disardan olan seyler degildi tamamen birbirimizle anlasamamamiz katlanamamak gibi sorunlardi hic saygi kalmadi daha duzelmez dedigim de oldu ama bu gunlerime sükür

evlenene kadar böyle degil miydi yoksa evlenince mi başladı bu rahatlıgı.
ben gereçekten cok rahatsızım olmaz böyle devam edemem diyorum ama hemen kesip atamıyorum. savaşma isteğim var resmen ama yinede çok yorgunum bundan öncesindede çok yıprandım.

bilmiyorum öylece kabul mu etsem yoksa ugraşsammı yada öylece kendi haline mi bıraksam.
kafam çok karıştı valla burasıda olmasa napardım bilmiyorum.

Sen bence rahat olmaya calis akisina birakmaya calis onu ornek al kendine. Emin ol ki bu senin elinde istersen yaparsin. Zaten zaman gosterecek tir o kisi fedakarlik yapmana deger mi degmez mi

Esim once de boyle rahat bi insandi :) simdi azcik daha iyi durumda.oyle kabul etmeye calis kasma kendini. Herseyi oluruna birak gitsin

Esim once de boyle rahat bi insandi :) simdi azcik daha iyi durumda.oyle kabul etmeye calis kasma kendini. Herseyi oluruna birak gitsin

yani zorlamalı mıyım onu yoksa oldugu gibi bırakmalı mıyım.
yeterince konuştum ve bugun zaten pes ettim susmaya karar verdim.
mesela onu öylece kabul edicem ama bazen rahatsız oluyorum.
aradıgında bişey yokmuş gibi konuşuyodum ama artık yapamıyorum
bukez de oluruna bırakamamış oluyorum.
aslında sevgili oldugumuz için dert etmeyim diyorum ama bu işin evliligide olabilir.
ozaman nasıl katlanırım.
ayyy bunaldım döve döve öldüresim var onu

Sen bence rahat olmaya calis akisina birakmaya calis onu ornek al kendine. Emin ol ki bu senin elinde istersen yaparsin. Zaten zaman gosterecek tir o kisi fedakarlik yapmana deger mi degmez mi
o zamanı ona vermeliyim yani. benim derdim de bu dinlicem seni ve zamana bırakıcam yoksa bu gece ayrılasım vardı

konuyuda işgal ettim ama kusura bakmasın konu sahibem

Yani arada rahatsiz oldugunu hepten unutunca bi hatrlatirsin bir yandan da rahatligina alismaya calisirsin ama dedim ya pek kolay olmayacak bunlar tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…