- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
Evliliklerde yada uzun süreli ilişkilerde bu tarz bi kopukluk olduğu zaman kolay toparlanmıyor, daha doğrusu toparlanamıyor.
Çünkü çok uzun süredir birlikte olduğunuz için milyonlarca kez aynı tartışmalar yapılmış, aynı sözler söylenmiş, aynı sahneler yaşanmış oluyor.
Hala daha bu kadar kopma noktasına getiren taraf kimse, demek ki onun algısı, anlayışı bu. Bi yerden sonra bittiyse uzatmamak gerekiyor. Aynı şeyleri sil baştan yaşamanın manası yok. Aynı sözler, aynı konuşmalar, aynı yakınlaşmaya anlaşmaya çalışma süreci.
Tamamen işe yaramayan boşa kayıp vakit. En ufak sorunda bütün haksızlıklar ister istemez dökülüverecek ortaya. Bütün o biriken kırgınlıklar saçılacak. Daha yorulacaksın daha çok üzüleceksin daha çok keşke diyeceksin.
Hiç gerek yok.
Ben de evlililiğimin başında eşimle küsmüştüm hatta beni arayıp adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğim demişti şimdi dünya tatlısı 6 aylık bi kızım var kocam da eskisinden çok daha iyi
Bizim 2 yıllık acaba aranızda inatlaşma mı var fazla mı gurur yapıyorsun çocuk var mıCanım biz dört yıldır düzelemedik siz kaç yıllıksınız
Bende cok dusundum bosanmayi ama o da cozum olmaz diye dusunuyorum sonra da. Hele de arada cocuklar varsa.. biz bi kac gundur iyiyiz aramiz iyi geldi ozur diledi falan ama ona gostermesem de icimdeki kirginlik gecmedi gecmiyo..Canım çok üzüldüm. Bence bizim gibi buduruma gelenleri ancak büyük bir ayrılık tekrardan birbirine bağlayabilir yoksa çok zor sanmıyorum bir daha eskisi gibi olabilirmiyiz bilmiyorum ama bunu aşan hiç yok mu ya boynunu büküp sevgisiz bi evlilik mi yürüteceğiz iki yabancı gibi yoksa boşanacakmıyız baska care yok mu ki
Bence genelleme yapilmamali kisiye gore degisir . Ben de cok buyuk sorunlar yasadim esimle ama pes etmeyince ustesinden gelebilecwgimizi de gordum biraz sabir lazimdi bize cok kolay da olmadi ama imkansiz degilmis duzelmemiz cok sukur daha iyiyizVay be böyle işte gercek olan bu belkilerle düzelirmikilerle insan kendini kandırmamalı galiba
Duzelir tabi ki hisleriniz varsa birbirinize karsi her sey duzelir
Bence genelleme yapilmamali kisiye gore degisir . Ben de cok buyuk sorunlar yasadim esimle ama pes etmeyince ustesinden gelebilecwgimizi de gordum biraz sabir lazimdi bize cok kolay da olmadi ama imkansiz degilmis duzelmemiz cok sukur daha iyiyiz
Sunu da soylemeliyim ki uzak durarak olacak bir sey degil bu bahsettigim yani biraz sen biraz esin ikiniz de bi seyleri tekrar canlandirmak icin adim atmalisiniz ve bunun icin de ilk adim bence karsilikli burda oldugu gibi acikca konusarak, konusurken yapici olarak hal olmayacak bi sey degil
Benim eskm de coook rahat bir insandir zor katlanirim bu huyuna. Benim ogrendigim su insan degisiyor hem de bal gibi degisiyor cook azmetmesi sabretmesi sonucunda yani buyuk fedakarlik gerekiyorben evli degilim ama bazı sıkıntılar yaşadıgım yeni sayılan bi ilişkim var.
büyük sorunlar yaşayıp pes etmeyince üstesinden geldim demişssin ya oraya takılı kaldım.
nekadar büyüktü sorunlarınız ?
şimdi bende onu sorumsuz buluyorum gerçekten aşırı sorumsuz.
katlanamıyorum ama bi yandanda seviyorum başka yaptıgı iyi şeyleri görüyo gözüm işte böyle böyle hata yapmak istemiyorum.
yeni başladık diye çok üstüne gitmek istemiyorum zamanla düzelir mi üzerine düşsem bişeyler degişir mi diye kendimle savaşıyorum. sormak istedim. evlisiniz ve üstesinden gelmişssiniz. nasıl yaptınız
Bu arada sorunlarimiz oyle kv para gorumce gibi disardan olan seyler degildi tamamen birbirimizle anlasamamamiz katlanamamak gibi sorunlardi hic saygi kalmadi daha duzelmez dedigim de oldu ama bu gunlerime sükürben evli degilim ama bazı sıkıntılar yaşadıgım yeni sayılan bi ilişkim var.
büyük sorunlar yaşayıp pes etmeyince üstesinden geldim demişssin ya oraya takılı kaldım.
nekadar büyüktü sorunlarınız ?
şimdi bende onu sorumsuz buluyorum gerçekten aşırı sorumsuz.
katlanamıyorum ama bi yandanda seviyorum başka yaptıgı iyi şeyleri görüyo gözüm işte böyle böyle hata yapmak istemiyorum.
yeni başladık diye çok üstüne gitmek istemiyorum zamanla düzelir mi üzerine düşsem bişeyler degişir mi diye kendimle savaşıyorum. sormak istedim. evlisiniz ve üstesinden gelmişssiniz. nasıl yaptınız
bu evlilik olunca insan tamam bitti diyemiyodur tabi kolayca.Benim eskm de coook rahat bir insandir zor katlanirim bu huyuna. Benim ogrendigim su insan degisiyor hem de bal gibi degisiyor cook azmetmesi sabretmesi sonucunda yani buyuk fedakarlik gerekiyor
Ayrica dedigim gibi en kotu haldeyken bile umidi kaybetmemek de cok onemli bence.
Acikcasi benim umidimi kaybettgim cok oldu ama sagolsun esim hic birakmayinca ben de sarildim evliligime sahip cikmaya calistim
Bu arada sorunlarimiz oyle kv para gorumce gibi disardan olan seyler degildi tamamen birbirimizle anlasamamamiz katlanamamak gibi sorunlardi hic saygi kalmadi daha duzelmez dedigim de oldu ama bu gunlerime sükür
Sen bence rahat olmaya calis akisina birakmaya calis onu ornek al kendine. Emin ol ki bu senin elinde istersen yaparsin. Zaten zaman gosterecek tir o kisi fedakarlik yapmana deger mi degmez mibu evlilik olunca insan tamam bitti diyemiyodur tabi kolayca.
gerçekten bu rahatlıktan bende istiyorum ya off..
allah bozmasın sizin ilişkinizi.
bende kendi kendime dert etmeye devam edeyim.
belki düzelir isterse düzelir gerçide.
vere vere bende kalmadı bişeyler artık.
Esim once de boyle rahat bi insandi :) simdi azcik daha iyi durumda.oyle kabul etmeye calis kasma kendini. Herseyi oluruna birak gitsinevlenene kadar böyle degil miydi yoksa evlenince mi başladı bu rahatlıgı.
ben gereçekten cok rahatsızım olmaz böyle devam edemem diyorum ama hemen kesip atamıyorum. savaşma isteğim var resmen ama yinede çok yorgunum bundan öncesindede çok yıprandım.
bilmiyorum öylece kabul mu etsem yoksa ugraşsammı yada öylece kendi haline mi bıraksam.
kafam çok karıştı valla burasıda olmasa napardım bilmiyorum.
Esim once de boyle rahat bi insandi :) simdi azcik daha iyi durumda.oyle kabul etmeye calis kasma kendini. Herseyi oluruna birak gitsin
o zamanı ona vermeliyim yani. benim derdim de bu dinlicem seni ve zamana bırakıcam yoksa bu gece ayrılasım vardıSen bence rahat olmaya calis akisina birakmaya calis onu ornek al kendine. Emin ol ki bu senin elinde istersen yaparsin. Zaten zaman gosterecek tir o kisi fedakarlik yapmana deger mi degmez mi
Yani arada rahatsiz oldugunu hepten unutunca bi hatrlatirsin bir yandan da rahatligina alismaya calisirsin ama dedim ya pek kolay olmayacak bunlar tabi kiyani zorlamalı mıyım onu yoksa oldugu gibi bırakmalı mıyım.
yeterince konuştum ve bugun zaten pes ettim susmaya karar verdim.
mesela onu öylece kabul edicem ama bazen rahatsız oluyorum.
aradıgında bişey yokmuş gibi konuşuyodum ama artık yapamıyorum
bukez de oluruna bırakamamış oluyorum.
aslında sevgili oldugumuz için dert etmeyim diyorum ama bu işin evliligide olabilir.
ozaman nasıl katlanırım.
ayyy bunaldım döve döve öldüresim var onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?