Tamamen kopan ilişki düzelir mi

Bizim bin denemede düzelmedi, bin defa söz verdi bin defa tutmadı ve asla değişmedi. O yüzden artık bitiriyorum

Yani arada rahatsiz oldugunu hepten unutunca bi hatrlatirsin bir yandan da rahatligina alismaya calisirsin ama dedim ya pek kolay olmayacak bunlar tabi ki
teşekkür ederim ilgin için. benim umudum falan yokta işte kendimi nasıl avutayım diye ugraşıyorum.
yapacak bişey yok bitecek öyle görünüyo hayırlısı

Bir sure birbirimizi görmeyip ozleseniz???
Başbaşa bi tatile ciksaniz bir yerlere.gitseniz??
Birbirinize sürprizler yapsaniz??
En azindan her yolu denedik olmadi dersiniz yada düzelir iliskiniz belki.

Çok haklısınız. Kendi içime döndüm var mı yok mu nereye gidiyor ne yapıyor canım yanmıyor artık kendi derdime düştüm çocuklarımı bundan sonraki hayatımı düşünüyorum çaba harcayacak enerjım yokzaten

Canım sen barıştın mı esible

Artık inancım kalmadı sevgimize oda sevmiyor beni zaten keşke dediğiniz gibi olsa eminim siz haftalarca iki yabancı gibi yaşamamkşsınızdır bunu yaşadıktan sonra insabın guveni tamamen bitiyoe

Evlilik ve sorumluluktur sorunsuz biri ile evlenip hayatunı mafetme

Artık inancım kalmadı sevgimize oda sevmiyor beni zaten keşke dediğiniz gibi olsa eminim siz haftalarca iki yabancı gibi yaşamamkşsınızdır bunu yaşadıktan sonra insabın guveni tamamen bitiyoe
eğer ben durabilseydim biz de haftalarca iki yabancı moduna gelirdik eminim ama yapım gereği küs kalamadığım için öyle bir durum yaşamadık.hep ilk konuşan yumuşatmaya çalışan ben olmuşumdur.
bir de sormayı denesen eşine?
aklında sprunlarınızla ilgili ne varsa hepsini sorup onun vereceği cevaplara göre yönlendirirsin hyatını.
seviyorum bırakmam diyorsa biraz çabalaması gerektiğini söylersin
başka türlüyse ( inşallah böyle bi şey olmaz) kendi yoluna gidersin ama iletişim kurmanız şart bence canım.
zor iş evlilik gerçekten.çok fedakarlık gerekiyor kendinden ödün vermen gerekiyor sürmesini istiyorsan

Bende evlendim boşandım... Bir sene sürdü son derece sorumsuz, lakayık, benden bi haber birisiydi maalesef. İki sene nişanlı kaldık askere gittiği için çok fazla vakit geçirememiştik. Aslında anladım ama düzelir diye umursamadım. Ama düzelmedi git gide dibe battık. Yalan, umursamazlık, sorumsuzluk... Soğudukdan sonra bi daha toplanamadık çok uğraştım ama baktım gitmeyecek kendimi hırpalıyorum ailem benden beter oldu oda anlattığımdan değil gördükleri kadarıyla... Hakkınızda hayırlısı olsun çok zor sevgi saygı bitince arayada aşılamaz derecede soğukluk girdi mi zor... Kimse evliliği bitsn istemez ama iki taraf içinde çekilmez bi hayat olmuşsa gitmiyor be arkadaşım ama çok iyi düşün toplanacak bişeyler varsa düşün lütfen...

kac yillik evlisiniz?
bu tamamen aradaki sevgi baginin kuvvetiyle alakali.
mesela bende esimin kirici biri oldugunu dusunuyorum ama bende kiriciyim sanki..
iyi yanlari kotu yanlarini bastiriyor bana gore,zaten mukemmel bi insan olmasini beklemiyorum da,cunku bende az degilim
sanirim kendine ozelestiri yaptikca karsi tarafi da anlamaya basliyor insan ve bi sekilde tabiri caizse yuvarlanip gidiyor.
ilk gunku aski meski aramak filan bunlari kafamdan sildim ben,ayaklarim yere basiyor,evlat sorumlulugu geldi ustume hamdolsun.
ama eger adamin gozunun ustunde kasi var diye sana gicik gelmeye basladiysa orda durmak lazim,cunku bu sevginin bitmis oldugunu gosterir.
o zaman evliligi yurutmek mantikli mi?
mantikli olabilir hayata tek basina sil bastan baslamak istemeyenler icin ama ne kadar kalbe gonule sigar boyle bi yasam orasi tartisilir.
ask demiyorum ama sevgi vefa sart evlilikte..sart..

Konuyu yeni gördüm. Barıştınız mı eşinle?
Bir kaç kez biz de kopma noktasına geldik ama aşkımda azalma olmamıştı.Belki eşim benden soğusa,bana değer vermese,üzerime titremese soğurdum. Sanırım saygı ve tutku bitmeyince aşk da bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…