- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
Bizim bin denemede düzelmedi, bin defa söz verdi bin defa tutmadı ve asla değişmedi. O yüzden artık bitiriyorum
teşekkür ederim ilgin için. benim umudum falan yokta işte kendimi nasıl avutayım diye ugraşıyorum.Yani arada rahatsiz oldugunu hepten unutunca bi hatrlatirsin bir yandan da rahatligina alismaya calisirsin ama dedim ya pek kolay olmayacak bunlar tabi ki
Umitli olmani tavsiye ederim ama karar da senin tabiteşekkür ederim ilgin için. benim umudum falan yokta işte kendimi nasıl avutayım diye ugraşıyorum.
yapacak bişey yok bitecek öyle görünüyo hayırlısı
bana kalsa devam ederim hertürlü ama kafamı cok karıştırıyo. bide böyle evlilikleri gördükçe iyice korkuyorum zaten.Umitli olmani tavsiye ederim ama karar da senin tabi
Hayirlisi diyelim o zaman.
Sorun ondaydı, surekli hakaret surekli söz verme ama tutmama. Onun sorun ettiği şey benim yüreklice anlattığım geçmişim dı. Mahvoldum hayatım karardı iyice
nasıl yani..
daha yeni hamilesin...
çözemediğiniz sorun neydi peki
hep aynı mıydı sen onları anlatınca mı degişti..Sorun ondaydı, surekli hakaret surekli söz verme ama tutmama. Onun sorun ettiği şey benim yüreklice anlattığım geçmişim dı. Mahvoldum hayatım karardı iyice
Ben anlatınca ilk. Kabullendi Zaman'la değişti düzelmişti son günler hic taniyamiyorum bir oyle bir Boyle. Tükendimhep aynı mıydı sen onları anlatınca mı degişti..
Bende cok dusundum bosanmayi ama o da cozum olmaz diye dusunuyorum sonra da. Hele de arada cocuklar varsa.. biz bi kac gundur iyiyiz aramiz iyi geldi ozur diledi falan ama ona gostermesem de icimdeki kirginlik gecmedi gecmiyo..
Aslinda iliski bir kisir donguye girdiyse bir sure sonra kuslukler daha da uzun suruyor. Sonra gun boyu aramamalar, eve gelmek istememeler, ayni evin icinde iki yabanci olma durumu basliyor. Duzeltme cabasi tek tarafin istegiyle olursa sonuc husran oluyor. Iki tarafin da istemesi lazim.
Esinizin hayatinda ikinci biri varsa bu kusluklerin, kavgalarin sIkliginin artmasina en buyuk sebep. Ikinci kisi varsa zaten duzeltme cabasina da hic girmiyorlar.
Bence ilginizi tamamen uzerinden cekin ve kendinize odaklanin. Biterse de biter dusuncesine girin. Bitmesinden de korkmayin. Insan korktugunda daha cok hata yapiyor cunku. Onu kaybetmemek icin daha cok cirpindikca daha cabuk kaybediyorsunuz. Bitecek bir iliskiyi ne yaparsaniz yapin toparlayamazsiniz. O yuzden kendinize donun. Korkmayin.
canım güven saygı sevgi bunlardan biri olmazsa olmaz bende şuan sadece saygı kaldı oda oğlumdan dolayı içine sinmiyorsa bitti demektir aslında şunu anladım bu süreçte
benim başımada geldi ve insanlara ne anlatacağim düşüncesini atlattıktan sonra pek bi zorluğu kalmıyor manevi olarak
Duzelir tabi ki hisleriniz varsa birbirinize karsi her sey duzelir
Bence genelleme yapilmamali kisiye gore degisir . Ben de cok buyuk sorunlar yasadim esimle ama pes etmeyince ustesinden gelebilecwgimizi de gordum biraz sabir lazimdi bize cok kolay da olmadi ama imkansiz degilmis duzelmemiz cok sukur daha iyiyiz
Sunu da soylemeliyim ki uzak durarak olacak bir sey degil bu bahsettigim yani biraz sen biraz esin ikiniz de bi seyleri tekrar canlandirmak icin adim atmalisiniz ve bunun icin de ilk adim bence karsilikli burda oldugu gibi acikca konusarak, konusurken yapici olarak hal olmayacak bi sey degil
ben evli degilim ama bazı sıkıntılar yaşadıgım yeni sayılan bi ilişkim var.
büyük sorunlar yaşayıp pes etmeyince üstesinden geldim demişssin ya oraya takılı kaldım.
nekadar büyüktü sorunlarınız ?
şimdi bende onu sorumsuz buluyorum gerçekten aşırı sorumsuz.
katlanamıyorum ama bi yandanda seviyorum başka yaptıgı iyi şeyleri görüyo gözüm işte böyle böyle hata yapmak istemiyorum.
yeni başladık diye çok üstüne gitmek istemiyorum zamanla düzelir mi üzerine düşsem bişeyler degişir mi diye kendimle savaşıyorum. sormak istedim. evlisiniz ve üstesinden gelmişssiniz. nasıl yaptınız
eğer ben durabilseydim biz de haftalarca iki yabancı moduna gelirdik eminim ama yapım gereği küs kalamadığım için öyle bir durum yaşamadık.hep ilk konuşan yumuşatmaya çalışan ben olmuşumdur.Artık inancım kalmadı sevgimize oda sevmiyor beni zaten keşke dediğiniz gibi olsa eminim siz haftalarca iki yabancı gibi yaşamamkşsınızdır bunu yaşadıktan sonra insabın guveni tamamen bitiyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?