• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamlya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence acilinden evlen sevgili Florya,Tamalya..
Hatta evlenmeden önce de bir çocuk patlat, ödüllendir muhteşem ilişkinizi nasıl fikir ?
Zaten anlaşılan böyle cevap bekliyor çünkü açtığı en az on konuda kötü davranan böyle diyenden olmaz dedik. Onu ben delirttim, gerekirse kölesi olurum, her ilişkide olur böyle şeyler alttan alırım falan diyor. Böyle dedi çok mu kötü hiç mi affedilmez falan sorup duruyor. Evlensin düğün davetiyesini bekliyoruz çok mantıklı davranıyorsun böyle devam @Florya35

IMG_2004.gif

Zaten anlaşılan böyle cevap bekliyor çünkü açtığı en az on konuda kötü davranan böyle diyenden olmaz dedik. Onu ben delirttim, gerekirse kölesi olurum, her ilişkide olur böyle şeyler alttan alırım falan diyor. Böyle dedi çok mu kötü hiç mi affedilmez falan sorup duruyor. Evlensin düğün davetiyesini bekliyoruz çok mantıklı davranıyorsun böyle devam @Florya35
Bazıları gördükleri muameleyi hakediyorlar deyince bana bileniyorlar sonra. Sence de haketmiyor mu?

Kaç defa engelledi seni. Bana yazma beni rahatsız etme dedi. Burda ssleri de attın düşman gibi konuşuyor seninle. Senin namusuna kadar küfür hakaret ediyor. Bu mu kendine layık gördüğün eş adayı? Bu mu baba yapmak istediğin kişi? Anne olmak istiyorum, evlilik için yaşım geçti gibi saçma bir düşüncen var. Oysa daha gencecik kadınsın. Hayat sürprizlerle dolu ama sen her şeye olumsuz tarafından bakıyorsun şu an. Bardağın boş tarafını görüyorsun sadece. Sitede görüyorum 30-50 yaş civarı hatta daha ilerisinde anne olan da var. Psikolojik destek alıp daha sağlıklı bir ilişki kurabilecekken bu kişiye saplanıp kaldın. Jinekolojiye de git bir hormon testi yaptır değerlerine baktır. Ama önceliğin kendi ruh sağlığın olsun. Bu kafayla kaçarak evlenip çocuk sahibi olursan hem ailenin hem de çocuğunun başını yakmış olursun kendinle beraber. Çocuk bakımı öyle laylaylom bir şey değil. Kendine gel artık.

Bazıları gördükleri muameleyi hakediyorlar deyince bana bileniyorlar sonra. Sence de haketmiyor mu?
Ben böyle kişilere ılımlı yaklaşıp yanlışlarından dönsünler diye sürekli dil dökerdim ama şunu anladım ki değişmek istemiyorlar sadece onay bekliyorlar. Bana kötü davrandı diye konu açınca "ondan olmaz ayrılmalısın" yorumlarını göz ardı edip belki birisi "alttan al, her ilişkide olur böyle şeyler" gibi konuşur da içini rahatlatır diye bekliyorlar. Ona burada belki on konusunda yirmi kişi olmaz diye dil döktü ama bir bakıyorum ki "ama bu kelimeyi demişti hiç mi affedilmez" "bunlar her ilişkide olmuyor mu zaten" diye şeyler soruyor. Böyle değişime kapalı kişilere ciddi tavsiye vermek kendini yormaktan öte değildir.
Biri daha var burayı okuyunca kendini anlar, sürekli konu açıp yerinde sayıyor verilen tavsiyelere de yalandan yapacağım deyip insanları oyalıyor sonra yapmıyor. Sonra tekrar konu üzerine konu açıyor. Böyle değişime kapalı kişilere hakediyorlar yazıp geçmek artık bana da mantıklı geliyor. Boşuna dil dökmekten iyidir. Zaten dinlemeyecek.

Eskı Sevgılımle evlensem en fazla ne olur unutamıyorum onu ya yazık degıl mı bana gerçekten benı sevıyordu. Kaybetmek istemiyorum 🥹benden adım beklıyordu
Öbür konuda başkasıyla görüşüyordun? Kaybetmek istemiyorsan neden başkasıylasın ki? Evlen işte biriyle de başkasının da başını yakma.

Ben böyle kişilere ılımlı yaklaşıp yanlışlarından dönsünler diye sürekli dil dökerdim ama şunu anladım ki değişmek istemiyorlar sadece onay bekliyorlar. Bana kötü davrandı diye konu açınca "ondan olmaz ayrılmalısın" yorumlarını göz ardı edip belki birisi "alttan al, her ilişkide olur böyle şeyler" gibi konuşur da içini rahatlatır diye bekliyorlar. Ona burada belki on konusunda yirmi kişi olmaz diye dil döktü ama bir bakıyorum ki "ama bu kelimeyi demişti hiç mi affedilmez" "bunlar her ilişkide olmuyor mu zaten" diye şeyler soruyor. Böyle değişime kapalı kişilere ciddi tavsiye vermek kendini yormaktan öte değildir.
Biri daha var burayı okuyunca kendini anlar, sürekli konu açıp yerinde sayıyor verilen tavsiyelere de yalandan yapacağım deyip insanları oyalıyor sonra yapmıyor. Sonra tekrar konu üzerine konu açıyor. Böyle değişime kapalı kişilere hakediyorlar yazıp geçmek artık bana da mantıklı geliyor. Boşuna dil dökmekten iyidir. Zaten dinlemeyecek.
O yüzden bin beter olması için bildiğimiz bütün taktikleri söyleyeceğiz :d

O yüzden bin beter olması için bildiğimiz bütün taktikleri söyleyeceğiz :d
Aynı anda başka bir erkekle ilgili konu açmış onunla ilgili yorum yazanlara da cevap veriyor. Cimri midir cidden şöyle midir falan. Umarım eğleniyordur yoksa bu nedir yani

Evet evlen bence de. Sanki kendini çok önemsiyosun 🤣 max bulacağın adam bu demek ki
Evet evlen bence de. Sanki kendini çok önemsiyosun 🤣 max bulacağın adam bu demek ki
Aşığım🥴 gerçekten biz çok ıyıyduk o bana ara ara dıyordu bak yapma Senı sevıyorum ama vurgun vazgeçersem kötü olur dıye şu kafamı vursam gerı gelmıyor hatalarımı yaptığım zamanda

Şu an buluştuğun kişiye yazık değil mi bir de ondan borç istesem mi yemek yemedik cimri mi falan diye soruyorsun. Ne yapmak istiyorsun tam olarak
Ben eskı sevgılımı seviyorum göze almak istiyorum o evlenırse çok kötü olur ya bız bırbırımızı sevoyordık bak Stemına şöyle düşün ben ınat bırısıyım baksana çocuk belkı dayanamadı her dakıka nıye hakaret etsın bu adam yan yana gelınce kavga edınce hiçbşr şey demıyor

Aynı anda başka bir erkekle ilgili konu açmış onunla ilgili yorum yazanlara da cevap veriyor. Cimri midir cidden şöyle midir falan. Umarım eğleniyordur yoksa bu nedir yani
Bu konuyu muneye sorgulatacağız cidden açtığı konulardan gına geldi. Kimsenin söylediğini dikkate almıyor yine kendi bildiğini okuyor.

@Mune abla bu şahıs troll mü, hayal ürünü mü, şizofren mi yoksa gerçek kişi mi ?

Ben eskı sevgılımı seviyorum göze almak istiyorum o evlenırse çok kötü olur ya bız bırbırımızı sevoyordık bak Stemına şöyle düşün ben ınat bırısıyım baksana çocuk belkı dayanamadı her dakıka nıye hakaret etsın bu adam yan yana gelınce kavga edınce hiçbşr şey demıyor
Umarım eğleniyorsundur ciddiysen sana yazık ama sadece sana yazık değil şimdi konuştuğun kişiye yazık ayrıca bu her dediğini alttan aldığın eski sevgilin var ya. Her dediğini sineye çekiyorsun gerekirse köle olurum falan diyorsun. Onu bu kadar alttan alıp babana kaba davranıyorsun bu yaptığın da çok yanlış. Ben artık yorum yapmayı bırakıyorum. Sen zaten hiçbir tavsiyeyi dinlemiyorsun. Ben delirttim alttan alırım köle olurum falan biri gelsin de seni ikna etsin diye bekliyorsun. Umarım bulursun öyle birini sana başarılar

Aşığım🥴 gerçekten biz çok ıyıyduk o bana ara ara dıyordu bak yapma Senı sevıyorum ama vurgun vazgeçersem kötü olur dıye şu kafamı vursam gerı gelmıyor hatalarımı yaptığım zamanda

Senin gibi kızlar bayılıyorlar erkeklere, birini bitirmeden hemen sıradakiyle görüşüyorsunuz hiç utanmadan. Ama dışarıdan en temiz en ahlaklı en cicikız rollerini kesiyorsunuz.

Anlatsana bu aralar görüştüğün adama nasıl biri olduğunu. Aklının başka adamda olduğunu amaaa hiiiiç utanmadan çekinmeden kendini atacak başka erkek aradığını. Erkek bulun bana görücü gelsin diye evde kavgalar ettiğini.

Evlensen kocanla aran azıcık kötü olsa, eve sucu-tüpcü ne bulsa atacak bir karaktersin gerçekten ya.

Birden fazla kadını aynı anda idare etmeye çalışan erkekler için ne diyorsak sen de öylesin.

Bu kişi yine tavsiyeleri dinlemediğini belli ediyor bazıları var yorum yapanlara yapacağım dediğiniz mantıklı deyip kısa zaman aralıklarında yine aynı şeylerle ilgili konu açıyor. En azından tamalya yalandan onaylamıyor. Eğleniyor mu bilmiyorum ama yaptığı gerçekten çok yanlış. Babasına annem yerine sen olseydin, baş edemiyorsanız görücü bulun, biri olursa kaçarım düğün yapmam diye ağır konuşabilirken kendisine demediğini bırakmamış eski sevgilisi için ona gerekirse köle olurum diyor. Bir de üzerine birisiyle daha buluşuyor onunla ilgili konular açıyor. Yeni görüştüğüm kişiden borç istesem mi diye bile sormuş. Ciddiyse yaptıkları son derece yanlış. Ben artık yorum yazmak muhatap olmak istemiyorum.
Bu konuyu muneye sorgulatacağız cidden açtığı konulardan gına geldi. Kimsenin söylediğini dikkate almıyor yine kendi bildiğini okuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X