Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

üstünden baya zaman geçmiş.. geçenlerde bir konuda yorumunu görüp baktım senin için çok üzüldüm. son durum ne merak ettim

Son durum şu 1 hafta önce tamamen eltimin kızı olduğunu öğrendim. Eşim bana kızın meslektaşı olduğunu, genç bir kız olduğunu hatta kızın hamile kaldığını falan anlatmıştı ama ben hep bu senaryoda eksik birşeyler var dedim inanmadım ama inanmış gibi davrandım. Son zamanlarda da eşim güya benim güvenimi kazanmak için telefon şifreini falan vermişti. Bende detaylarını aldım. Tabi bu kız çıktı. Sonra eşim tamam artık istediğini yapabilirsin, bende ayrılmak istiyordum ama anne kız beni tehdit ediyorlardı falan dedi. Bende önce eltim olacak kadını, sonra kaynımı aradım. Sonra bütün ailesini aradım eşimin. Eltim ve kaynıma ağzıma geleni saydım. Ertesi günde kıza saydım. Kendilerine iftira ettiğimi söylediler bende detayların çıktısını alıp bütün aileye gösterdim. Zaten eşimde herşeyi itiraf edince kız ve anaesıda kabullenmek zorunda kaldı. Şu an aileden kimse görüşmüyor onlarla.

Eltinin kızı eşinin yeğeni olmuyor mu?Nasıl birşey anlamadım senin kocan kızın amcası olmuyor mu?

Canım söylediklerinde çok haklısın eşim tamamen boşanılmayı hakeden birisi ama asla onu aklamıyorum. O sadece hastalığına sığınıyor. Ve tek söylediği şey ben hastayım, amacım asla senden boşanmak değildi. O psikolojide ben herşeyi normal görüyorum diyor. Yaptığımın hata olduğunu anladığımda ise annesi benide ağbimide hapse attırmakla tehdit etti dedi. Buna inandım çünkü kaynımla konuştuğumda bana ben herşeyi öğrenip sana dönecem kardeşine güven dedi ama halen bana dönecek. Adam kimsenin telefonuna çıkmıyor.

Bir tanesi de delikanlılık yapsın yaa, ben bir şerefsizlik yaptım kabul ediyorum desin. Dişimi kırıcam! Yok hastaymış, yok o psikolojideymiş, yersen.

Bır yerde okumuştum; en cok calısmayan kadınlar aldatılıyormuş ve boşanılıyormuş dıye hakıkaten cok mantıklı...cunku öz. işyerlerınde bır bakınıyorlar etraflarında bakımlı&ozguvenlı&hayatta durusu ıddıalı, ek. guclerını ellerine almıs kadınlar, dıg. yandan eve geliyorlar karsılarında onlara bağımlı&cantada keklık&nıspeten daha az bakımlı&gucsuz&adama gore daha gerıde kalmış, ev ısıydı çocuktu derken kendını cok da gelıstırememıs, toplum hayatının dısında bır kadın...eeeee mlsf devır guc&ıktıdar&popularıte devrı eger adam cıg sut emmısse, etrafında da onu bu yönde dolduranlar varsa bırden esını degersız görmeye başlıyor,sızınle karım dıye gurur duyamıyor, saygı duymuyor, uzaklaşıyor....daha sonrası malum corap sokugu gıbı geliyor ztn...

Yok deren yaa artık öyle bir genelleme kalmadı. Ar damarı catlayan herkes herkesi aldatıyor :)

Bir tanesi de delikanlılık yapsın yaa, ben bir şerefsizlik yaptım kabul ediyorum desin. Dişimi kırıcam! Yok hastaymış, yok o psikolojideymiş, yersen.

Benimki yaptığı şerefsizliği kabul ediyor canım, hatta yeğenine benim yanımda söyledi. Yengenin hiç bir eksiği yok ama şerefsizlik bende, benim karakterim bozuk diyor ama yapmaktanda geri kalmadı yani.

Yok deren yaa artık öyle bir genelleme kalmadı. Ar damarı catlayan herkes herkesi aldatıyor :)

O da doğru ya Elmayra'cıgım; aslında bu devırde evlenmek özellıkle kadın ıcın cok da mantıklı degıl; helekı benım yasım 40 a merdıven dayadı; bu saatten sonra yıne çocuksuz veya çocuklu 1 adamla evlensem yıne kendım çocuk yapamayacıgıma ve adam da ondan cocugum olmadığı ıcın aynı basımdan gecen evlılık de old. gıbı yıne buyuk ıhtımal bır nevı flört veya metres muamelesı yapacağına gore (bılemıyorum bana bazı erkek o kadından çocuğu varken değer vermezken çocuğu yokken hıc vermıyor gıbı geliyor...) evlılık cok da mantıklı gelmiyor artık...

Ztn ortada çocuk yokken bır erkegın ve aılesının kahrını çekmek de cok anlamlı degıl....

Neyse konuyu dağıtmayayım....

Son düzenleme:

Bu genellemenin doğru olduğunu düşünmüyorum Derencim ben çalışan bir bayandım. Eşimle evlenmeden öncede gayet bakımlı, ayakları yere basan bir kadındım. Halende öyleyim. Eğer erkek zayıfsa, kadın güçlüde olsa sonuç farketmiyor, zaten ben bu kadar güçlü olmasaydım, eşim bana bağımlı bir karakter olmasaydı çoktan beni kapının önüne koymuştu. Oysa ben defalarca eşyasını topladığım halde geri gidip kendi elleriyle yerleştirdi. Ondan şu an ayrılmadım çünkü çok iyi biliyorumki ondan boşansamda kurtulamıycam. Ya değilse güçsüzlüğümden, çaresizliğimden değil. Evet şu an evliyim ama evlimisin evliyim işte.

Öz yeğeni ile mi aldatmış hemde
Öz amca yani

Buraya konuyu açtığımda öyle çaresiz, öyle kötü durumdaydımki sakinliğime şaşıranlar, hatta konumun fake olduğunu düşünenler oldu. hiç kimseye kızmıyorum. Burası o an benim için derdimi anlatacağım tek yerdi. Benim yaşadıklarım bu konuyu okuyan herkese ders olsun hayatta olmaz diye hiç bir şey yok. Kimseye güvenmeyin. Özellikle eltinize, eltim olacak insan müsvettesi, sadece bana değil bütün aileye benim dostum olduğunu, eşim bana yanlış yaparsa karşısında kendisinin olacağını söylerken, asıl düşmanlığı kendisi yaptı. Bana eşini al bize gel, ben ona kızdan ayrılması için konuşurum derken asıl niyeti kızıyla bir olup, kumalık fikrini bana kabul ettirmekmiş niyeti. Güya psikoloji okumuş, insan psikolojisinden iyi anlarmış, ama beni tanıyamadı. Bazen saf olmak değil salağa yatmak gerekiyor. Ben hiç kimseye güvenmedim. Adım adım 3 ay boyunca takip edip, maddi delil bulmak için uğraştım. Rabbim yardım etti ve sonuca ulaştım İnşallah. Bundan sonrada önce Rabbime sonrada kendime güveniyorum. Bu evliliği bitirmediğime kızanlar vardır eminim ama benim artık kavgayla gürültüyle uğraşacak gücüm kalmadı. Bundan sonrasınıda bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın İnşallah.

Özel güvenlik görevlisi

eşin bir ara kızla annesinin onu polise vermekle tehdit etmiş. neden polise vereceklerki, hangi gerekçeyle sonuçta kız reşit ve zina ceza kanununa göre suç sayılmıyor artık..

Üvey müvey yeğeni işte... normal görmüş..

benimki de bana psikolojik olarak kötüydüm bilmem ne diyip duruyordu da,o nasıl psikoloji her halt çıkınca aniden düzeliveriyor bir daha ne zaman bozulacak o "psikoloji" ......

eşin bir ara kızla annesinin onu polise vermekle tehdit etmiş. neden polise vereceklerki, hangi gerekçeyle sonuçta kız reşit ve zina ceza kanununa göre suç sayılmıyor artık..

Kızıyla ilişkisinden dolayı değil canım tehdidi, eşimide, ağbisinide cebine, arabasına vs, yasak madde koymakla (açık yazmak istemiyorum) tehdit etmiş. Zaten kızda eşimin diğer yeğenine ben ve eşim için ikisinide vurucam demiş, hem suçlu, hem güçlü misali.

zaten insanin dost bildikleri kolayca kotuluk yapabilirler...dusmanina karsi zaten temkinli davranirsin. Allah yardim etsin ne diyelim...

Haklısın ben üvey anneyle büyüdüm, ailem hiç kan bağım olmayan üveylerle doludur ama asla kimse kimseye yanlış yapmamıştır. Benden kaç yaş büyük üvey erkek yeğenim bana halen teyze der. Böyle bir 3 yıl daha gider sanırım ondan sonra bir daha bozulur. Dr.um bu tür hastaların bazı dönemlerde cinsel isteklerinin tavan yaptığını söylemişti. Bakalım zaman gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…