üstünden baya zaman geçmiş.. geçenlerde bir konuda yorumunu görüp baktım senin için çok üzüldüm. son durum ne merak ettim
Son durum şu 1 hafta önce tamamen eltimin kızı olduğunu öğrendim. Eşim bana kızın meslektaşı olduğunu, genç bir kız olduğunu hatta kızın hamile kaldığını falan anlatmıştı ama ben hep bu senaryoda eksik birşeyler var dedim inanmadım ama inanmış gibi davrandım. Son zamanlarda da eşim güya benim güvenimi kazanmak için telefon şifreini falan vermişti. Bende detaylarını aldım. Tabi bu kız çıktı. Sonra eşim tamam artık istediğini yapabilirsin, bende ayrılmak istiyordum ama anne kız beni tehdit ediyorlardı falan dedi. Bende önce eltim olacak kadını, sonra kaynımı aradım. Sonra bütün ailesini aradım eşimin. Eltim ve kaynıma ağzıma geleni saydım. Ertesi günde kıza saydım. Kendilerine iftira ettiğimi söylediler bende detayların çıktısını alıp bütün aileye gösterdim. Zaten eşimde herşeyi itiraf edince kız ve anaesıda kabullenmek zorunda kaldı. Şu an aileden kimse görüşmüyor onlarla.
Rezıllıgın son noktası kesınlıkle...hangı hastalıkta bır ınsan bu kdr basıtlesebılır anlamadım ben...Bakın benım de evlılıgım bıtmek uz. bılemıyorum konumu okudunuz mu ama 3,5 aydır ayrıyız, ne arıyor ne soruyor ne dava acıyor...açıkçası ne dusundugu ne ısler cevırdıgı ne haltlar karıştırdığı bellı degıl ama boşanmayı en cok onun ıstedıgı ılk talebın ondan geldıgı ortada...ben de son noktada bır aldatma olayının da ıse karıştığından suphelenıyorum her ne kdr su yüzüne cıkmıs hıc 1 sey olmasa da....ve benım de yasım geckın; 38ımdeyım ve tıpkı sızın gıbı çalışmıyorum...evet ısın realıtesınde Turkıyenın su ankı hayat koşullarında bızım gıbılerın tekrar evlenme ıhtımalı son derece dusuk....ısımız olsa bıle bu yaslardan sonra hele hele duzgun&helal süt emmıs bırılerını bulup evlılıge ıkna etmemız haylı guc...ama bu demek degıl kı tamamen cırkefe bulanmış ya da bızı mutsuz eden, adına evlılık bıle denmeyecek ılıskılerı sıneye cekıp katlanalım...kaderımızde ne varsa onu yasayacagız, yalnız kalacaksak da oyle olacağız...ne yapalım Allahın takdırı....bence yapmanız gereken 1 sekılde tekrar ıs bulup bu arada ıc dünyanızı da guclendırıp tekrar cocuklarınızla bırlıkte kendınıze yenı 1 hayat kurmak....en azından sızın bu hayatta tutunabılecegınız&sarılabılecegınız çocuklarınız var, bence bu cok güzel 1 avantaj hayatta...cok zor bılıyorum ama en azından bu yolda bır gırısımde bulunmalısınız bence...ztn okuduğum kadarıyla yenı yenı bunu dusunmeye baslamıssınız...
Bır yerde okumuştum; en cok calısmayan kadınlar aldatılıyormuş ve boşanılıyormuş dıye hakıkaten cok mantıklı...cunku öz. işyerlerınde bır bakınıyorlar etraflarında bakımlı&ozguvenlı&hayatta durusu ıddıalı, ek. guclerını ellerine almıs kadınlar, dıg. yandan eve geliyorlar karsılarında onlara bağımlı&cantada keklık&nıspeten daha az bakımlı&gucsuz&adama gore daha gerıde kalmış, ev ısıydı çocuktu derken kendını cok da gelıstırememıs, toplum hayatının dısında bır kadın...eeeee mlsf devır guc&ıktıdar&popularıte devrı eger adam cıg sut emmısse, etrafında da onu bu yönde dolduranlar varsa bırden esını degersız görmeye başlıyor,sızınle karım dıye gurur duyamıyor, saygı duymuyor, uzaklaşıyor....daha sonrası malum corap sokugu gıbı geliyor ztn...
Bir tanesi de delikanlılık yapsın yaa, ben bir şerefsizlik yaptım kabul ediyorum desin. Dişimi kırıcam! Yok hastaymış, yok o psikolojideymiş, yersen.
Yok deren yaa artık öyle bir genelleme kalmadı. Ar damarı catlayan herkes herkesi aldatıyor :)
Bır yerde okumuştum; en cok calısmayan kadınlar aldatılıyormuş ve boşanılıyormuş dıye hakıkaten cok mantıklı...cunku öz. işyerlerınde bır bakınıyorlar etraflarında bakımlı&ozguvenlı&hayatta durusu ıddıalı, ek. guclerını ellerine almıs kadınlar, dıg. yandan eve geliyorlar karsılarında onlara bağımlı&cantada keklık&nıspeten daha az bakımlı&gucsuz&adama gore daha gerıde kalmış, ev ısıydı çocuktu derken kendını cok da gelıstırememıs, toplum hayatının dısında bır kadın...eeeee mlsf devır guc&ıktıdar&popularıte devrı eger adam cıg sut emmısse, etrafında da onu bu yönde dolduranlar varsa bırden esını degersız görmeye başlıyor,sızınle karım dıye gurur duyamıyor, saygı duymuyor, uzaklaşıyor....daha sonrası malum corap sokugu gıbı geliyor ztn...
Son durum şu 1 hafta önce tamamen eltimin kızı olduğunu öğrendim. Eşim bana kızın meslektaşı olduğunu, genç bir kız olduğunu hatta kızın hamile kaldığını falan anlatmıştı ama ben hep bu senaryoda eksik birşeyler var dedim inanmadım ama inanmış gibi davrandım. Son zamanlarda da eşim güya benim güvenimi kazanmak için telefon şifreini falan vermişti. Bende detaylarını aldım. Tabi bu kız çıktı. Sonra eşim tamam artık istediğini yapabilirsin, bende ayrılmak istiyordum ama anne kız beni tehdit ediyorlardı falan dedi. Bende önce eltim olacak kadını, sonra kaynımı aradım. Sonra bütün ailesini aradım eşimin. Eltim ve kaynıma ağzıma geleni saydım. Ertesi günde kıza saydım. Kendilerine iftira ettiğimi söylediler bende detayların çıktısını alıp bütün aileye gösterdim. Zaten eşimde herşeyi itiraf edince kız ve anaesıda kabullenmek zorunda kaldı. Şu an aileden kimse görüşmüyor onlarla.
Öz yeğeni ile mi aldatmış hemde
Öz amca yani
eşin ne iş yapıyor masumum?
Özel güvenlik görevlisi
Canım söylediklerinde çok haklısın eşim tamamen boşanılmayı hakeden birisi ama asla onu aklamıyorum. O sadece hastalığına sığınıyor. Ve tek söylediği şey ben hastayım, amacım asla senden boşanmak değildi. O psikolojide ben herşeyi normal görüyorum diyor. Yaptığımın hata olduğunu anladığımda ise annesi benide ağbimide hapse attırmakla tehdit etti dedi. Buna inandım çünkü kaynımla konuştuğumda bana ben herşeyi öğrenip sana dönecem kardeşine güven dedi ama halen bana dönecek. Adam kimsenin telefonuna çıkmıyor.
eşin bir ara kızla annesinin onu polise vermekle tehdit etmiş. neden polise vereceklerki, hangi gerekçeyle sonuçta kız reşit ve zina ceza kanununa göre suç sayılmıyor artık..
Üvey müvey yeğeni işte... normal görmüş..
benimki de bana psikolojik olarak kötüydüm bilmem ne diyip duruyordu da,o nasıl psikoloji her halt çıkınca aniden düzeliveriyorbir daha ne zaman bozulacak o "psikoloji" ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?