- 1 Ekim 2013
- 180
- 2
- 16
- Konu Sahibi yagmur2014
Merhaba arkadaşlar yarın burnumdaki silikonlu tamponlar alınacak, çok acıyor mu tampon alınırken????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar yarın burnumdaki silikonlu tamponlar alınacak, çok acıyor mu tampon alınırken????
benim ameliyatımda tampon kullanılmadı burun ucu ameliyatı olduğum için ama bir çok kişi burda acımadığını söylüyor. korkma canım en zorunu atlatmışsın zaten
canım çok sagol, çok haklısın en zorunu atlattım, tamponlarla ılgıli korkum da yoktu aslında ama bugun dısarı çıktım patavatsız boş boğazın biri yanıma geldi ama hiç tanımıyorum o kişiyi, geldi bana " burnunda tampon var mı su anda" dedi "evet" dedim ben de, o da" var ya ben gecen sene ameliyat oldum, burnumdaki tampon alınırken burnumu da söküp alıyor zannettim o kadar acıdı yani" dedi, ben normalde çok sakin ve sinirlenmeyen bir insanım ama bunu diyen adama o kadar sinirlendim ki böyle bir anda bağırmaya başladım adama, sonra da bir korku kapladı içimi, sinirlerimi bozdu bu boşboğaz adam
insan bu süreçte biraz hassas oluyor anlıyorum seni canım, ama gerçekten patavatsızlık yapmışlar. gerçekten bir çok kişiden okudum acımıyor diye yazdıklarını. silikon tamponların eskiye nazaran cok daha rahat çıktığını söylüyorlar. kendinle gurur duy bu işin başına geçmişsin başarmışsın ve sonuca varmak üzeresin:) hiç panik yapma umarım sonucundan da mutlu olrsun canım.
Tesekkür ederim tatlım güzel dileklerin için çok sağol aynı guzel dilekler senin için de gecerli olsun, şu an sen ne durumdasın ne zamn ameliyat oldun
sağol canım benim iki ay oldu tam, daha rahatım artık sadece uç yapıldığı için iyileşme sürecim daha hızlı ve kolay oldu. normal yaşantıma döndüm artık ameliyat olduğumu bile unutuyorum zaman zaman:) sadece yeni görüntüme alışmak zor geldi...
Anlıyorum canım çok geçmiş olsun, alışmak zor olmalı ama umarım mutlusundur sonuçtan
çok beğenmeme rağmen zor alıştım gerçekten:) ama şimdi çok mutluyum. teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun tekrar. ilk haftandasın sanırım umarım herşey istediğin gibi olur..
Cnm onlari takma herkez bunyesi farklidir bende tamponlari cikarmaya gidince orda bi bayan vardi dediki benim tamponlar cikinca beynimden birsey cektiler sandim cok kotu oldjm felan bide pispos guluyor ben girdim doktortun elini tutuyorum adam.kizim bi dkk cikarcam diyor ben iste aaa diye bagiriyorm adam birsey yapmadan hadi kalk dedi bittimi dedim.o kadar acisiz yani ama dedigim.gibi bence herkezin bunyesi farkli ki kimide diyor benim ameliyatim agrisiz gecti benim.iste cok kotu gecti 2 3 gun yatakta agliyordum resmen :) hepimize gecmis olsun insallah herkezin diledigi olur
Canim ben tak derim ve dokunma.cunku burun ucunada bi tane takiyorlar hata ben 5 gun sonra kendim.cikardim zaten hani ben takmandan yanayim ve sakin yan yatma.hep.duz yat 1 ay felan olana kadar
yağmurcum tamponlar düşmesin diye doktorun bir dikiş atmıştır dikişi keserken sinek ıssırıgı gibi bişey olur tamponu çeker alır garip bir his olur ama ağrı olmaz kendini sıkma :) bana güven
Canım bugun aldı tamponları doktor, gercekten hiç acımadı, dikişlerde biraz sinek ısırığı gibi bir his oldu dediğin gibi, kurtuldum neyseki darısı diğer arkadaşlarımızın başına...:)