Tampon korkusu yüzünden burun ameliyatı olamıyorum.

bu formda okudumda cnm bikaç hastası olursa ankarayada geliyormuş sanırım =) istanbulda konaklama şansım olmadıgı için ankara istiyorum ama muhammet beyi istiyorum =)

canım onu bilemicem ama istanbulda da hotel ayarlayıp bi hafta kalabilirsn aslında değer yani o doktora

artık tamponsuz burun ameliyatı var arkadaşlar isterseniz yardımcı olurum google araştırabilirsiniz

ben de tamponsuz ameliyat oldum..dr.um tamponsuz çalışıyo..hatta alçısız..ameliyattan çıkar çıkmaz eşimin çektiği bi foto var albümümde..ordan görebilirsiniz..

ben de tamponsuz ameliyat oldum..dr.um tamponsuz çalışıyo..hatta alçısız..ameliyattan çıkar çıkmaz eşimin çektiği bi foto var albümümde..ordan görebilirsiniz..

kızlar eskiden neydi öyle tampon diye sargı bezi dolduruyorlardı küçücük buruna :)ip gibi burundan çek çek sar ,hastanın ömrünü alıyordu :) şimdi tampon yapılacaksa silikonlu tampon gayet rahat acısız ... nerden nereye :)

vallahi hep yorumları okumaktan bende tampondan korkuyordum dr ye gittim tuttu çekti, hiç acımadı hatta hoşuma gitti, korkmayın arkadaşlar samimi söylüyorum hiç ama hiç acımıyor

slm arkadaşlar küçükken bisiklet kazası yüzünden burnumun sol tarafı sağ tarafına göre hafif daha kemerli görünüyor.nefes alıp vermemde bir problemim yok fakat görüntüsü beni rahatsız ediyor.yakınlarım hiç belli olmadığını ve bu durumu çok büyüttüğümü söylüyorlar.estetik ameliyat olmak istiyorum faka ameliyat sonrası burun tamponları züzünden ameliyat olmaktan çok korkuyorum..çünkü bende panik atak rahatsızlığı var nefes alınamıyormuş gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor..ne yapmalıyım?
Canım sunu söylemeliyim ki eğer burnunda çok büyük bi problem yoksa ameliyat yaptırma.Bence fotograf paylas bakalım burnun gerçekten kötü mü duruyor sen mi abartıyorsun diye.Ha illa olcam diyosan tampon işin en kolay yanı dikiş aldırmak tampondan daha kötü bence.Tampon çıkarkenki his benim hosuma gitmişti şahsen ama dikiş alınırken tansiyonum düştü bayılıyordum :D

Bu ameliyatta korkacaginiz en son şey tampon :) psikolojiyi saglam tutmak en zoru ameliyattan sonra.

hıc merak etme..daha dun alındı tamponlarım ustelık bez tampondu 2 dk. da cektı doktor..hıc acımıyor..

slm arkadaşlar küçükken bisiklet kazası yüzünden burnumun sol tarafı sağ tarafına göre hafif daha kemerli görünüyor.nefes alıp vermemde bir problemim yok fakat görüntüsü beni rahatsız ediyor.yakınlarım hiç belli olmadığını ve bu durumu çok büyüttüğümü söylüyorlar.estetik ameliyat olmak istiyorum faka ameliyat sonrası burun tamponları züzünden ameliyat olmaktan çok korkuyorum..çünkü bende panik atak rahatsızlığı var nefes alınamıyormuş gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor..ne yapmalıyım?

daha dün aldırdım tamponlarımı hiç bir şekilde acı hissetmedim kesinlikle korkmadan ol ameliyatını. hatta çıkınca ohbe diosun çok rahat oluyor korkmaaaa :)

Bu ameliyatta korkacaginiz en son şey tampon :) psikolojiyi saglam tutmak en zoru ameliyattan sonra.

kesinlikle katılıyorum. mükemmel bi psikoloji lazım çarşamba aksamı oldum ameliyatı suan hüsranlardayım tek tesellim sonucun güzel olacagı sabırrrr

hiçç korkma ben şimdi olsa yine olurum ameliyat. hiçbir acı hissetmedim ben tampon ckarılırken. benim gözlerim bile ne morardı ne şişti

Eskiden bez tamponlar varmis cok aciyormus cikarken ama simdi nerdeyse her doktor silikon tampon kullaniyor..
Cikartirken doktor hic acimadi.Ben de cok korkuyordum ama inan hic acimiyor bile.
youtubea tampon cikarma yazarsan bi video var hatta saniyelik bi islem ve hic acimadigini gorebiliyorsun...

Back
X