Tamponla Kızlık Zarı Bozulurmu

bende gbk gibi bilmeyenlerdenim ilk bir arkdşımdan duymustum oda havuza girerken yapmıs
ama nasıl bişidir nedir burdan ögrendim :)))

sevgili çubuk kraker regl olupta tampon kullanıp havuza giriyorum demedim mesajımı dikkatli ve tekrar okursan eğer...
tabiki başkalarının sağlığını tehlikeye atacak en azından bu saygısızlıgı yapacak kadar cahil değilim.
benim sorunum ben havuza nezaman girsen enfeksiyon kapıp sistit olurum oyuzden bu sene havuza girerken regl olmadıgım halde enfeksiyonu önlemek amacıyla tampon kullandıgımı soylemek ıstemıstım.
yanlıs anlasıldıgım için detaylı açıklama yapmak istedim:1closedeyes:

canım pardon evet yanlış anlamışım kusura bakma
şimdi tekrar okudum ilk yazını
özür dilerim
birde bi ara yine böyle regl dönemindeyken havuza girdiğini yazmıştı biride yine öyle sandım

yanlış bilgi canım .. ayrıca bir çok kadın ya kanama olmaz eşim yanlış anlar diye korkup düşünürken senin inşallah kanama olmaz demen tuhafıma gitti..
[/B]

cnm bilgilendirdiğin için çok saol a.s.
bilmiorum biyoloji hocası nie öle demiş :sm_confused:
kan olmasa iyi olur deme sebebime gelince ne biliyim kanayınca yani ben daha kötü olurum die düşünüorum ayrıca sevgilimle evlenirsem eğer o bakire olduğumu bilio şüpheleneceğini sanmıorum kaydirigubbakcemile5
daha erken bunlar için zaten ama çok acıması bile beni korkutuyor evlenmek bile istemiyorum bunu çok düşününce korkuyorum :çok üzgünüm:
ama daha çok var evlenmeme onun için şimdilik düşünmeme gerek yok çok zaman var daha die kendimi rahatlatıyorum :teytey:

kizlar...tampon kizlik zarina zarar verebilir...kendini riske atmak isteyen arkadaslar kullansinlar sözüm yok ama evlenene kadar ped kullanilmasi taraftariyim ben...
ayrica canim bende okulunda okuyorum,kanama olmamasi iyi gibi birsey sözkonusu degil,kanama olmasi yada olmamasi kisiden kisiye degisen bir durum,herkesin anatomisi farkli,hic iliski yasamayan bayanlarda kizlik zari olmayadabiliyor,hani bunu bu sekilde genellestiremeyiz...
evlendikten sonra bende tampon kullanmaya basladim ve rahatligini hicbirseye degismem..
ve bir arkadas iggrenc havuza girmem bi daha demis:) canim bir aksama kadar havuzlarda tükürük,idrar hatta hatta derine inmeye gerek yok derideki bakterilerde var,iki düzenli temizlenen güvenilir havuzlarda mikrop kapma olasiligin zaten cok az,ücüncüsü ise tampon rahim girisini kapattigi icin sizma söz konusu degil
ben kadindan mikrop yayilip diger insanlar hasta olacak diye degil,yinede diger insanlardan mikrop yayilip kadin hastalanacak diye tasvip etmem ;)

Hülyalı korkucak hiiiçç bir şey yok.. yeterki karşındaki anlayışlı olup seni yatıştırmayı bilsin..
sen üzerinden o korkuyu atarsan her şey daha güzel ve rahat olur...

arkadaşlar aklımızı toptan mı yedik ???bir 3.dünya ülkesiyiz isteyen istedigi şeyi yaşayabilir ;ama insanların töre diye özkızkardesını öldürdügü bir bakarsan da teşvık eden amca dayıdan birinin asıl tecavuzcu oldugu ensestın,eşcinsel yaşantıların alıp başını gittigi ama ortamlarda konuşuldugunda tu,kaka denılmekle kalmayıp ar,namus adına mangalda kül bırakılmadıgı bir cografyanın evlatlarıyız
yani karşına çıkan adama kızlıgın tamponla yırtıldıgını nasıl anlatacaksınız: aman lütfen denemeye dahi sakın kalkışmayınnn

bakirelerin kullanacağı tamponlar diğerlerinden farklıdır
kızlık zarı vajinanın ucunda değildir ve ortası deliktir zaten.araba lastiği gibi
ama daylight gibi düşünüyorum bende
sakınan göze çöp batar hesabı.bi tampona kurban gitmeyin
hayır bişey değil kimseyide inandıramazsın
tabii bu zarını önemseyenler için
ayrıca tampon gayet sağlıklı ve pedden daha rahattır.sık sık değiştirmek şartıyla

kız gbk ben seni ne edem emi
abla gerçekten bilmiyordum, hiç kullananda görmedim...ben de herşey naturel, alıyorum ped çıkıyorum :lepi:

bende gbk gibi bilmeyenlerdenim ilk bir arkdşımdan duymustum oda havuza girerken yapmıs
ama nasıl bişidir nedir burdan ögrendim :)))

bak yalnız değilmişim :dilcikar:

:1shok:
nasıl bilmezsin :mymeka:
benden öğrenecek çok şey var ozaman :icecream:

oooo heralde sen aşmışsın annem kaydirigubbakcemile

oooo heralde sen aşmışsın annem kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

okuyanda bişey beceriyorum zannedicek :mymeka:
halbuki sitenin en cahali ben sanırdım +18 de -tatlicadiarzu-
sondan ikinci olduğuma sevindim :lepi:

yok kızım sen değilmişsin, biri daha var benden...artık 3. lüğe ilerledin tabi sondan
bende 1. sondan :))))))))))))))))

sevgili çubuk kraker regl olupta tampon kullanıp havuza giriyorum demedim mesajımı dikkatli ve tekrar okursan eğer...
tabiki başkalarının sağlığını tehlikeye atacak en azından bu saygısızlıgı yapacak kadar cahil değilim.
benim sorunum ben havuza nezaman girsen enfeksiyon kapıp sistit olurum oyuzden bu sene havuza girerken regl olmadıgım halde enfeksiyonu önlemek amacıyla tampon kullandıgımı soylemek ıstemıstım.
yanlıs anlasıldıgım için detaylı açıklama yapmak istedim:1closedeyes:

Tatlim Cystit olmamak icin tampon kullaniyorsan bosa kullaniyorsun bence...
Idrarin ciktigi delikle, vajina cok farkli... sen tamponu vajinanda kullaniyorsun bunun idrar torbasiyla hic bir alakasi yokki... anca vajinanda ve uterüsünde bi enfeksiyon kapmani engeller tampon...

tampon gayet sağlıklı ve pedden daha rahattır.sık sık değiştirmek şartıyla
ben hiç denemedim aslında düşünmüyor değilim ama rahatsız edici birşeydir diye düşünüyorum..
onu tüm gün içinde hissetmez mi insan sürekli birşey batıyormuş gibi olmaz mı?
Birde ben çok sık tuvalete çıkarım. Sıvı fazla tükettiğim için yarım saatte bir falan çıkıyorum ee o zaman n olucak ?
yarım saatte bir onumu değiştiricem ? ki benim öyle yoğun olmaz .. hiç değiştimesem bile günde 1 ped tam anlamıyla kirlenmez ...
Bİrde mesela ped altta kalıyor ama o içeride sanki o mikropu içimde tutacak mış gibi geliyor bana..

ben hiç denemedim aslında düşünmüyor değilim ama rahatsız edici birşeydir diye düşünüyorum..
Birde ben çok sık tuvalete çıkarım. Sıvı fazla tükettiğim için yarım saatte bir falan çıkıyorum ee o zaman n olucak ?
yarım saatte bir onumu değiştiricem ? ki benim öyle yoğun olmaz .. hiç değiştimesem bile günde 1 ped tam anlamıyla kirlenmez ...
Bİrde mesela ped altta kalıyor ama o içeride sanki o mikropu içimde tutacak mış gibi geliyor bana..

Idrarla vajinanin ne alakasi var ki? Sen tamponu vajinanda kullaniyorsun, idrarin vajinadan cikmiyor. Tuvalate gittiginde tamponu cikarmak icin bulunan ipe idrar degmemesine dikkat ediceksin sadece...

yaa peki çok yoğun olsada kullanabilirmiyizki bunu
ben mesela cesaret edemem çok yoğun çünkü,bunu başedebilirmiyim diğerini bile zor hakediyorum
aslında merak ediyorum,bana rahat olur gibi geliyor

Bence bakire bir kız kesinlikle tampon kullanamaz,ilk ilişkide nekadar korku endişe illaki yaşanıyor,evlenmeden kendi kendine sanmıyorum tampon kullanıp bu endişeyi yaşayabileceğini bir kişini,

her tuvalaete gittiğinde değiştirmene gerek yok
azami 4 saat de bir denir ama ben kullandığımda daha sık aralıklarla değişiyorum
tek riski içinde unutmayacaksın ve uzun süre bırakmayacaksın
son derece rahat.dilediğin her seyi giyebilme özgürlüğü sunuyor
ha bi de ben tampon kullandığımda yaprak pedlerden de koyuyorum
seninki yoğun değilse daha iyi

yaa peki çok yoğun olsada kullanabilirmiyizki bunu
ben mesela cesaret edemem çok yoğun çünkü,bunu başedebilirmiyim diğerini bile zor hakediyorum
aslında merak ediyorum,bana rahat olur gibi geliyor

çubuğum yoğun zamanlarda daha etkili tampon
kullanabilirsin yani bi mahsuru olmaz
gerçekten çok rahat.ben sürekli kullanmıyorum
hareketli olmam gereken günlerde tercih ediyorum

kızlar karar verdim doktora gidiyom kızlık zarına baktırmak için kardeşimde hazır orda staj yaparken.ama çok utanıyom ya hem sölemeye hemde göstermeye

Back
X