Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili çubuk kraker regl olupta tampon kullanıp havuza giriyorum demedim mesajımı dikkatli ve tekrar okursan eğer...
tabiki başkalarının sağlığını tehlikeye atacak en azından bu saygısızlıgı yapacak kadar cahil değilim.
benim sorunum ben havuza nezaman girsen enfeksiyon kapıp sistit olurum oyuzden bu sene havuza girerken regl olmadıgım halde enfeksiyonu önlemek amacıyla tampon kullandıgımı soylemek ıstemıstım.
yanlıs anlasıldıgım için detaylı açıklama yapmak istedim:1closedeyes:
yanlış bilgi canım .. ayrıca bir çok kadın ya kanama olmaz eşim yanlış anlar diye korkup düşünürken senin inşallah kanama olmaz demen tuhafıma gitti..
[/B]
Tampon nedir yaaaa
ilk kez duydum
biraz cahalim galiba
valla bilmiyordum yaaa
ben hiç denemedim,görmedim, duymadım
tampon nedir bilirim
ama bu amaçla kullanıldığını hiç bilmiyordum
:sm_confused:
abla gerçekten bilmiyordum, hiç kullananda görmedim...ben de herşey naturel, alıyorum ped çıkıyorum :lepi:
kız gbk ben seni ne edem emi
bende gbk gibi bilmeyenlerdenim ilk bir arkdşımdan duymustum oda havuza girerken yapmıs
ama nasıl bişidir nedir burdan ögrendim :)))
:1shok:
nasıl bilmezsin :mymeka:
benden öğrenecek çok şey var ozaman :icecream:
sevgili çubuk kraker regl olupta tampon kullanıp havuza giriyorum demedim mesajımı dikkatli ve tekrar okursan eğer...
tabiki başkalarının sağlığını tehlikeye atacak en azından bu saygısızlıgı yapacak kadar cahil değilim.
benim sorunum ben havuza nezaman girsen enfeksiyon kapıp sistit olurum oyuzden bu sene havuza girerken regl olmadıgım halde enfeksiyonu önlemek amacıyla tampon kullandıgımı soylemek ıstemıstım.
yanlıs anlasıldıgım için detaylı açıklama yapmak istedim:1closedeyes:
ben hiç denemedim aslında düşünmüyor değilim ama rahatsız edici birşeydir diye düşünüyorum..tampon gayet sağlıklı ve pedden daha rahattır.sık sık değiştirmek şartıyla
ben hiç denemedim aslında düşünmüyor değilim ama rahatsız edici birşeydir diye düşünüyorum..
onu tüm gün içinde hissetmez mi insan sürekli birşey batıyormuş gibi olmaz mı?
Birde ben çok sık tuvalete çıkarım. Sıvı fazla tükettiğim için yarım saatte bir falan çıkıyorum ee o zaman n olucak ?
yarım saatte bir onumu değiştiricem ? ki benim öyle yoğun olmaz .. hiç değiştimesem bile günde 1 ped tam anlamıyla kirlenmez ...
Bİrde mesela ped altta kalıyor ama o içeride sanki o mikropu içimde tutacak mış gibi geliyor bana..
ben hiç denemedim aslında düşünmüyor değilim ama rahatsız edici birşeydir diye düşünüyorum..
onu tüm gün içinde hissetmez mi insan sürekli birşey batıyormuş gibi olmaz mı?
Birde ben çok sık tuvalete çıkarım. Sıvı fazla tükettiğim için yarım saatte bir falan çıkıyorum ee o zaman n olucak ?
yarım saatte bir onumu değiştiricem ? ki benim öyle yoğun olmaz .. hiç değiştimesem bile günde 1 ped tam anlamıyla kirlenmez ...
Bİrde mesela ped altta kalıyor ama o içeride sanki o mikropu içimde tutacak mış gibi geliyor bana..
yaa peki çok yoğun olsada kullanabilirmiyizki bunu
ben mesela cesaret edemem çok yoğun çünkü,bunu başedebilirmiyim diğerini bile zor hakediyorum
aslında merak ediyorum,bana rahat olur gibi geliyor