Tamponlar ve alci alindi amaaa :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Bugun tamponlar ve alci alindi....
Son derece buyuk bi hayal kirikligi icindeyim. Kocaman kalkik dik ve yapar bi durun. Doktor ucunun cok sis oldugunu ve inecegini zamanla duzelecegini soyledi ama sanki hep boyle kalacakmis gibi. Cok garip gorunuyor. Sargi yapti ondan sonrada sismeye devam etti. moralim cok bozuk cok pismanim. ..

Merak etmeyin bu gecici burnunuz bundan sonra hizla iyilesecektir endiseniz olmasin. Ben de bu muydu? dedim burnumu gormek bile istemedigim oldu ama inanin herkeste sureç bu sekilde ilerliyor.
Hemen olsun bitsin kucuk burnumuza kavusacagimizi hayal ediyoruz ki ben oyle olacagini dusundugum icin hayal kirikligi yasamistim.
Sabirli olun her sey cok guzel olacak

İnşallah dedigin gibi olur duzelir guzellesor canim. Senin ne kadar zamanda duzelmeye basladi

Burnum ince derili oldugu icin 1 ay icinde sislikler indi ama istenilen sekli almasi biraz daha uzun suruyor. Su an 4. aydayim ve gun gectikce daha da belirginlesiyor burun ucu.

atel ve bandaj çıktıktan sonraki ilk gün çok tuhaf oluyor , o gün çektiğim resimdeki burun ile şimdiki bile farklı
burun ucu üst dudağımı o kadar germiş ki gülümserken üs dudağım yok olmuş adeta
şimdi biraz daha azaldı o gerginlik
doktorunuz masaj verdi mi size ?

Ayy :/ off valla bende böyle okuyunca vaz geçecem korkuyorum işte bunu demekten. Canım rica etsem eski burnunu görebilirmiyim. Nasılmış.

Bende ince derili bir burna sahibim. Amelyatta nasıl olur burunsuz kalmam inşallah hiç ette yok burnumda :)
Burnum ince derili oldugu icin 1 ay icinde sislikler indi ama istenilen sekli almasi biraz daha uzun suruyor. Su an 4. aydayim ve gun gectikce daha da belirginlesiyor burun ucu.

Bende de hiç et yoktu bildigin kemik. Ameliyattan sonra sisiyor tabii daha "etli" bir burnum oldu garip hissettirmisti ama asla kotu durmuyordu. Aylar gectikce ki su an 4. aydayim yine eski kemikli halini almaya basladi ama bir farkla bu sefer kusursuz:)

Ayy inşallah allahım benimde istediğim gibi olur. Rica etsem özelden resim atarmısınız. Öncesi ve sonrasını çok merak ettim.

öyle oluyor ilk gün cnm bende yazmıştım ya avatar gibiyim diye. bantları yarın cıkar dedi ama ben 4 gün daha bantla gezdim öyle daha iyiydi cünki. pazar günü bantları cıkardım. ben böyle sokağa cıkamam dedim cok şişti. şuan pazar günü cekindiğim ve bugün cekindiğim resme bakıyorum cok fark var. 3 günde bile gözle görülür inme oldu şişliklerde. şişlikler indikçe begeniyorum. ben ucu kalkık bi burun istemedim doğal benimki. sadece şuan şişliklten dolayı 2 gözümün ortası özellikle burun köküm şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…