- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
-
kızlar burun ameliyatından sonra tamponlar kaç gün kalıyor sadece o süreçte ağızdan mı nefes alacaz öyleyse çok zor çünkü bazen derin nefes alma ihtiyacı duyuyoruz ozaman insanın kulağı basınç doluyor nasıl olcak bu iş
Zor oluyo 2.günüm bayılcam nefes alamamaktan tamponlar 1gün durdu ama burnumun içi şişti galiba hala nefes alamıyorum
ay çok fena ya valla ameliyattan korkmayı bıraktım buna takıldım
bide bende kansızlık var buyüzden bazen çok derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum bunları doktorla konuşmam lazımAmeliyat zor değildi bişi duymuyorsun ama sonrası berbat benim 2.günüm umarım denildiği gibi 10 güne iyileşirim
kızlar burun ameliyatından sonra tamponlar kaç gün kalıyor sadece o süreçte ağızdan mı nefes alacaz öyleyse çok zor çünkü bazen derin nefes alma ihtiyacı duyuyoruz ozaman insanın kulağı basınç doluyor nasıl olcak bu iş
böyle birşey olduğunu bilmiyordum ozaman doktoruma ileteyim tampon stresine girdim valla:)
Benimki de delikli tampondu Tevfik hoca önermişti gayet guzel nefes aldım:)
efnan süpersin valla rahat rahat uyuyabilirim artık:)
şimdiden burnumu kapatıp tampon varmış gibi denemeler yapıyorum:)
İnanmicaksın bende carsamba olucam ve aynı denemeleri yapıyorum dunden beri korkum nefes alamamk bendr de demir eksikliğine bağlı kanszlık var nezaman olucaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?