tamponlu süreç

06crazyim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
722
595
123
kızlar burun ameliyatından sonra tamponlar kaç gün kalıyor sadece o süreçte ağızdan mı nefes alacaz öyleyse çok zor çünkü bazen derin nefes alma ihtiyacı duyuyoruz ozaman insanın kulağı basınç doluyor nasıl olcak bu iş

kızlar burun ameliyatından sonra tamponlar kaç gün kalıyor sadece o süreçte ağızdan mı nefes alacaz öyleyse çok zor çünkü bazen derin nefes alma ihtiyacı duyuyoruz ozaman insanın kulağı basınç doluyor nasıl olcak bu iş

Zor oluyo 2.günüm bayılcam nefes alamamaktan tamponlar 1gün durdu ama burnumun içi şişti galiba hala nefes alamıyorum

doktorunuzun taktıgı tMponla alakalıdır bu

benımkı sılıkon tampndu deli nefes alıyordum :)))))))

ama baska bır arkadsımın kı sungerdi

bunu doktora sorun olmadıysanız ne kullanıcak

zaten durdu 3 gun mü ne

sargı bezi kullanan doktora olma derim kimseyi korkutmak istemem ama 4 gün tampon kaldı burnumda çok kötü oldum ben çünkü anesteziden dolayı bogazım da acıyodu agzımdan nefes almam cok güçtü oldukça sıkıntı yaşadım uyurken tıkanırım sandım ama allahtan böyle bisey olmadı çok şükür korktum sadece
revizyonu silikon tampon kullanan veya hiç tampon kullanmayan bir doktora olacağım sırf bu yüzden

benim tamponlarım 3.gün alındı. Ameliyattan çıkarçıkmaz nefes alıyordum burnumdan. kokuda :) yokmuş gibiydi sorun yaşamadım hiç

Ozel hastanelerde malzemeden caliyorlar ve pamuk basiyorlar.cikarirken aci cekiyosun.devlette malzeme bol ve kaliteli.silikon kaygan delikli tampon yapiyorlar.nefes alabiliyosun ve cikarilirken sadece lopp diye bi ses duyuyosun o kadar ..ilk ameliyatim ozeldi cokkk cektimmm.ikinci ameliyatim devletti.allah devlet hatanelerimizi eksik etmesin.

Back
X