rakımdan soruyorum çocuğunuz var mı bende aynen sizin gibi (öğretmenim) başkasının çocuğuna destanlar yazarlığı yapın bunu yapın diye iki saatlik toplantılaryapardkm ama evlat öyle mi bir sınama ki kınadıklarını yapacaksın kesinlikle bu mesajı unutma çocuğun olduğunda hatırlarsınçok üzüldüm . yazdıklarınızda çok haklısınız..
konu sahibesi maşallah el kadar bebeye her türlü şiddeti uyguluyorsunuz.. çocuğa değil kendinize psikolojik destek lazım..
kaldı ki kardeşi olmuş yeni. pedagoga gittiğinizde kardeş konusu üzerinde durun nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin belli ki siz bu işi kotaramıyorsunuz..
Mısır'ı yaz kış yediriyorum artık faydası YÖK kabız değil ki kendisi yapmıyor tartaklıyorum dediğimi abartmayın sadece kalk gel derken hızlı çekiyorum sonra o kadar pişman olup ağlıyorum ki şuan biz şehir değiştirmeye arefesindeyiz be cidden tüm ailenin psikolojisi bozuk bu aralar iyice tutuyorSimdi tam zamani alin misir kaynatin 2 3 tane yyesin benim kizimdada kabizlik sorunu var misir yedigi zaman gunde 2 kere gidiyor ayrica internetten bi suru tarif bulabilirsiniz konuyla alakali ustune gitmeyin rahat birakin elbet bir sekilde yapacak lavman cok eahatsiz edici bisey bizde kizima bir kac defa yapmak zorunda kaldik ve psikolojisi bozuldu resmen krem sursem aciyacakmi diye soruyor odul tablosu yapin gulen yuz koyun kendi kendine yaptigi her kakaya gulen yuzler 10 tane olunca cok istedigi bir seyi alin ama asla zorlamayin sizin ona gosterdiginiz siddeti yarin obur gun oda kardesine gosterecek yine siz cekeceksiniz
Me
rakımdan soruyorum çocuğunuz var mı bende aynen sizin gibi (öğretmenim) başkasının çocuğuna destanlar yazarlığı yapın bunu yapın diye iki saatlik toplantılaryapardkm ama evlat öyle mi bir sınama ki kınadıklarını yapacaksın kesinlikle bu mesajı unutma çocuğun olduğunda hatırlarsın
Kitabın adını öğrenebilir miyim lütfen
Acaba tuvalet eğitiminde çok baskı mi kurdunuz?Nasıl bir süreçti?Me
rakımdan soruyorum çocuğunuz var mı bende aynen sizin gibi (öğretmenim) başkasının çocuğuna destanlar yazarlığı yapın bunu yapın diye iki saatlik toplantılaryapardkm ama evlat öyle mi bir sınama ki kınadıklarını yapacaksın kesinlikle bu mesajı unutma çocuğun olduğunda hatırlarsın
Lütfen çocuğa çok baskı yapmayın. Hele çocuğunuz erkekse şu lavmani yapmayın Allahaşkina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?