Tanga Bikini Kullanıyor musunuz

turkıye cok gelıstı artık bole seylere bakmıyodur yanı bende gıydım gorme konusunda cok bı fark yok bıkını ve tanga arasında :

turkiye gelişti mi? hangi yönde gelişti acaba merak ettim,atanı dedeni örfünü adetini inkar konusunda mı?
bundan 100 yıl sonra da bir türk erkeğinin eşine (sevgilisine demiyorum,o sevgiliye ne gözle baktıgı belli) böyle bir bikini alıp
al aşkım dötünü göster plajda herkes görsün diyeceğini sanmıyorum.

Bence tanga olduğunun farkında değildir. Ben tanga iç çamaşırı bile giymiyorum bunu asla giymem :) Ayrıca isteyen istediğini giysin bize ne? yıkıcı eleştiri yapmayalım özgür bir ülkede yaşıyoruz isteyen çıplak dolaşsın zerre ilgilenmiyorum.. derdi tasası bana mı düştü?

şimdi zaten bu resimlerde kadının sadece meme uçları şeyinin üstü ve g*t çatalı kısmen kapalı yani vvücudunun 5de 4,99 u açık:)) demem oki sen kendini rahat hissedeceksen bizim içinde çevredekiler içinde no problem:)) önemli olan sen rahat edecekmisin çevredeki gözler oranda buranda olunca???

herkesin içinde bu kadar açık olunca kocana/sevgiline açtığın yerlerin mahremi nerde kaldı ki? özelin de bi sınırı olmalı bence..

Tebrik ederim çok doğru bir yorum, ayrıca çok güldüm :)) Gelişmişlik bu olamaz. Nekadar modern olsak da müslüman bir ülkeyiz ve dinimizi örf adetlerimizi asla unutmamalıyız. Özellikle de (sevgilisine demiyorum,o sevgiliye ne gözle baktıgı belli) kısmına canı gönülden katılıyorum.

merhaba arkadaşlar,

herkes döktürmüş de :) konu biraz farklı.
erkek arkadaşım aldığı dükkanda canlı/cansız manken üzerinde görerek almamış
şu resimlerdeki gibi görebilmiş modelini sadece,

bikini tiplerini de pek bilmediği için
bikini işte diyip sadece rengini beğendiği için almış, üzerimde görünce o da şaşırdı,
zaten iç çamaşırı olarak kullanmaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…