İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar tanga mı g-string mi ??

becerikli_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
55
0
0
Bursa
evet kızlar tangamı daha rahat g-strıng mı bence g-string dha rahat ama sızın de yorumlarını beklıorum....

Son düzenleme:
ayyyyyyyy ben hayranım tanga manga gıyenlere valla ben ne tanga ne parmak arası terlık gıyemıyorum arasına bısey kacıyo gıbı oldugundan elım sureklı aramda olur keske gıyebılsem:84::84:

bende her ıkısını kullanıorm ama genelde g-strıng gıyıyorm o daha bı guzel elım hıc arkaya gıtmıo sankı yokmus gıbı hıssedıosn. tanga da ole olmuo oturup kalktıkca rahatsızlık verıo bazn tavsıyem g-strıng...

yasemın ozman sana g-strıng onerıorm hıc anlamazsın gıyıdıgnı bıle okadar rahat yanı

yakısır mı bılemem smdı yaslanınca bakrıs o duruma smdı genclıgmızde mı gıycez pacalı donu

vala sekerım hıc duymadım senden duyuyorm ılk teknolojıden uzak kalmısım bu aralra demekkı

bazen hiçbirşey giymemekte güzel olabiliyor... ama daha önce de dediğim gibi g-string çok rahat

nee hiç bişi giymeden asla rahat edemem illa ki bişi olucak yani ama recih etmem gerekirse tangayı tercih ederdim g-stringi de kullanıyorum fakat tanganın duruşu bana daha güzel geliyor

nee hiç bişi giymeden asla rahat edemem illa ki bişi olucak yani ama recih etmem gerekirse tangayı tercih ederdim g-stringi de kullanıyorum fakat tanganın duruşu bana daha güzel geliyor

tercih meselesi tabi şekercim birşey diyemem ama şu bir gerçek her ikisi de kadını daha seksi gösteriyor :):):)

bence en normal klasik olan çamaşır tanga dan g string ten rahatsız oluyorum normal çamaşırlarında dikişsiz çok rahat olanı var

her turlu ıkısıde seksı druo bnce gıymeyenlere saygı duyuyorm ama gıyenlerı de tebrık edıorm gercekten kadınsılıgı dısarı vuruo cok ıı bıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…