İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar tanga mı g-string mi ??

bence de en rahatı hiç bir şey giymemek. Hele akşamları evde giyiyorum uzun geceliklerimi oooooooooohhhh havalı havalı salınıyorum evimde.

ikisinin tipide aynı değilmi zaten kafam karıstı

tangayı biliyorumda öbürünü hiç giymedim belkide giydim ama aralarındaki farkı algılamış değilim tipleri aynıı

hiç g-stirng giymedim zaten tangayıda tvde çıkan büyük popolu bir ünlüden esinlenerek giymiştim o günden sonra hoşuma gitti giymeye devam ettim,eğer yakında tvde g-string giyen bir ünlü görürsem ve kocamın ona baktığını görürsem g-string de giyerim.

ben ikisinide burada öğrendim ve merak ettim g-string giydim çok hoşuma gitti sanki hiç birşey yokmuş gibi her taraf açık gibi
kendimi daha seks ihissetmeme yaradı

Ben genelde ikisinide giyerim ama tayt dar kot filan giyince g-strng goyerim belli olmasin diye
Gecen tayt giyince oyle bi aynadan baktimda tuning giymesem erkeklere sabir lazim
Bisleri oyle gorunce ama sabirrr kocamiza kalsin

ben yeni yeni giyiyorum ama arama kaçıyor sizdede oluyormu.
eşim çok seksi buldu :)))))
Ya adetliyken eşimi nasıl rahatlatabilirim bana fikir verebilirmisiniz burası yerimi bilmiyorum ama soracak biryer bulamadım eğer hata yaptıysam özürdilerim şimdiden

ikisinin rahatlığı arasında çok fark yok bence ilk kullanmaya başlayınca bir alışma süreci oluyor ama alışdıkdan sonra ikisinde de rahatlık farkı yok.

arada cok fark hissetmiyorum ben ama ikisinide cok fazla tercih etmiyorum acıkcası alısmısım bikere normal camasıra

arada cok fark hissetmiyorum ben ama ikisinide cok fazla tercih etmiyorum acıkcası alısmısım bikere normal camasıra

bende ikisinide giymiyorum...rahat gelmiyo bana...:44:normal çamaşır bence

Aralarında ki anlatılabilecek bir fark şekil olarak tanga ( Y ) ile, g-string ise ( T ) ile gösterilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…