Tango uygulaması ile alakalı arkadaşlar yardım

nacizane_1kadin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
16
-5
6
23
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir evliyim kaçarak evlendik biz ama bu evlenmedigimiz süre zarifin da 4 yıllık sevgiliydik ben eşimi çok seviyordum bilmiyorum o da seviyorum dedi ama sevgisinden hala emin değilim neyse çok sıkıntılı dönemlerden geçtik evliliğimin ilk 3 ayından aldatıldım ailesi istemiyordu beni 9 ay falan kızıma hamileyken boşanma açmıştı ben annemlerde kaldım bu süreçte çok uzatmadan anlaticam geri birşeyler oldu bariştik evet iyiz kavga her evde olduğu gibi bizde de oluyor bundan bir kaç ay önce eşim eski sevgilisine numarasını vermiş bunu aramış neyse bir şekilde yemin falan etti ama konuyu aydinlattik beni sürekli arkadaslarima soruyor Muş o kız falan dedi derdi neymia onu ogrenmek için verdim falan dedi neyse bir şekilde onuda kapattım geçen telegrama girdim afedersiniz açık saçık kadın kanalarina girmiş neden böyle kanallara girdiğini sordum ben girmedim kendi girmiştir böyle şöyle dedi neyse dedim ona da ama kavga ettim tabi dün de telefona baktım tango uygulaması yüklüydü hesap falan oluşturulmamis ama vardı sordum ona da ben yüklemedim dedi kavga ettik ayrılalım diyor tamam diyorum sonra aradan zaman geçiyor bana seviyormuş gibi davranıyor artık kafayı yiyecek gibiyim o kadar şey var ki anlatacak yazmakla bitmez bana bir akıl verin bu napmaya çalışıyor seviyor mu takıntılı mi dalga mı geçiyor benim le artık çok sıkıldım taşımak uzereyim of

insllh teşekkür ederim

Maalesef evlilik erkeği değil,bekar hayatı yaşayıp çamaşırlarını yıkatacak biri de kenarda dursun diyor.Siz de herşeyi yutup kapatıyorsunuz,kurcalamayın,görmezden gelin,cinsel hastalıklara karşı korunun.Kendisine saygısı ve gururu olan boşanır bu muamelelere katlanmaktansa ama bunun için de dik duruş lazım.

Evliliginizin ilk ucuncu ayinda aldatiliyorsun ustelik hamilesin ustune o kadar olaylar oluyor ve ustune kapattik diyorsun affedersin de bu kadar kocam da kocam diye yanmasan mi..Adamin taktigi boynuzlar arsa ulasmis.

Şener Şen in filmi vardı böyle. Karısı yatakta basıyor o “ yaz kızım 1 kilo çimento “ diyerek inkar ediyordu. Eşiniz de o hesap. Saçma sapan savunmalar yapmış durmuş siz de inanmışsınız. Madem boşanmayacaksınız niye gurcalıyorsunuz? İlgilenmeyin adam naparsa yapsın. Bu şekilde yapıp iyice yüz göz oluyorsunuz.

Boşa kurtul, kafan rahatlasın
Açık açık aldatandan daha fazla zarar veriyor bu ruh emici toksik adamlar inanki
Eğer devam edersen evliliğin hep böyle devam edecek
Asla net bişey bulamayacaksında hep yapacak hep seni suçlayacak
Sonra sen kendini suçlayıp yine affedeceksin
Biraz iyi gün yaşagıp umutlanacaksın dğzeldik diye sonra o yine yapacak yine belirsizlikler acabalar içinde kalacaksın bu böyle yılan hikayesine dönecek

Yaşlanıp gideceksiz yıllarca hiç tam huzura kavuşamadan

Ay şiştim
Boşa bacım

Ya bi laf var okuduğunuz kitabı yine baştan okuyunca sonu degisecek mi hayır. E sizde kitabı habire okuyup durun sonu hep aynı olacak. Bu adam değişmez . Hiç bugüne kadar burda okudunuz mu kocam değişti diyeni . Ya da çevreniz de gördünüz mü hep aynı tavır. Sizi çok güzel eline almış. Herseyi görüyorsunuz bosanin desek cicuk var diceksiniz. E bize neden soruyorsunuz. Burda bir milyon tane yorum da aldatıyor desek yine o evde olacaksınız. Boşuna adamın telefonunu kurcalamayin. Eğer bi girişimde olmicaksaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…