Tanıdık geliyor mu?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Insan kendinden vazgecse hic uzulmeyecegi, gram vicdan azabi duymayacagi bi insandan ya pisman olursam diye neden kendi gecemez? Bu insanla gelecek kismen korkutuyor. Ama uzlasma yoluna girilebilecek, iletisime acik biri.

Bu ruh halini taniyanlardan ciddi yardim bekliyorum..

Son düzenleme:
Alışkanlık vardır bence. Bide hani hep kafamıza yerleştirilmiş bi laf var ya gelen gideni aratır. Belki içten içe o sarmıştır beynimizin en ücra yerlerini. Ama inan bana bi kere vazgeçtin mi başardın mu o kapıdan çıkıp gitmeyi omuzlarından büyük bir yük kalkıyor yük diyorum çünkü gerçekten yüktür böyle ilişkiler sadece biraz cesaret ben başardım ve asla bir an bile pişman olmadım.

Alışkanlık vardır bence. Bide hani hep kafamıza yerleştirilmiş bi laf var ya gelen gideni aratır. Belki içten içe o sarmıştır beynimizin en ücra yerlerini. Ama inan bana bi kere vazgeçtin mi başardın mu o kapıdan çıkıp gitmeyi omuzlarından büyük bir yük kalkıyor yük diyorum çünkü gerçekten yüktür böyle ilişkiler sadece biraz cesaret ben başardım ve asla bir an bile pişman olmadım.
Bazen yuk, cogunlukla bulutlarin ustundeyseniz? Aliskanlik dahil kesinlikle.

Kafam karıştı tam anladım ama anlamadım da biraz karışık olmuş yazın,yoksa o ruh halini anlarım yahu:KK53:
Hayatinizdaki kisi sizden ayrilsa gram uzulmeyecek, vicdan azabi duymayacaksiniz cunku bi gun pisman olunursa o kisi siz degil o olacak. Ama cesaret edip kendinizi bu iliskiden kurtaramiyosunuz da. Boyle bi ruh hali..

Bazen yuk, cogunlukla bulutlarin ustundeyseniz? Aliskanlik dahil kesinlikle.
Bence bu bi kandırmaca beynin oynadığı bi oyun çünkü vazgeçse bile üzülmeyeceğin gram vicdan azabı çekmeyeceğin biri insanı bulutların üstünde hissettirmez en fazla çok önemli çok değerli hissettir gururunu çok fazla okşar hepsi bu. Bulutların üzerinde olmak böyle kişilerle mümkün değil bir gün biri bulutların üstüne çıkardığında anlayacaksın bunu.

Hayatinizdaki kisi sizden ayrilsa gram uzulmeyecek, vicdan azabi duymayacaksiniz cunku bi gun pisman olunursa o kisi siz degil o olacak. Ama cesaret edip kendinizi bu iliskiden kurtaramiyosunuz da. Boyle bi ruh hali..
Böyle bir ruh halini yaşadım ve 4 ay ot gibi gezdim ayrılamadığım için o yüzden sen sen ol ayrıl,zamanını ve hayatını harcıyorsun sana yazık değil mi kuzucuk ? Sana şunun garantisini veriyorum ayrıldığın anda tekrar nefes aldığını hissedeceksin,kendini daha fazla yıpratma .

O sizi seviyor siz bu yüzden bırakmaya korkuyorsunuz.. ya böyle beni seven biri bir daha karşıma çıkmazsa diye.. ama kendi giderse sorun değil çünkü sevmiyorsunuz o da sevmiyor ise zaten bi anlamı kalmayacak sizin için.. böyle hissettim ben yanlış olabilir tabiki düşüncem..

O sizi seviyor siz bu yüzden bırakmaya korkuyorsunuz.. ya böyle beni seven biri bir daha karşıma çıkmazsa diye.. ama kendi giderse sorun değil çünkü sevmiyorsunuz o da sevmiyor ise zaten bi anlamı kalmayacak sizin için.. böyle hissettim ben yanlış olabilir tabiki düşüncem..
Evet binevi sevmedigini anlamis olucam ve hicbir vicdan azabi duymadan yoluma devam edebilicem. Su pisman olma olayini ben mi buyutuyorum acaba..

Evet binevi sevmedigini anlamis olucam ve hicbir vicdan azabi duymadan yoluma devam edebilicem. Su pisman olma olayini ben mi buyutuyorum acaba..

Karari veren olmamak
Sorumlulugu taşımamak
Gelecekte pişman olmamak
İçin bekliyorsunuz aslında..

Kimse öyle çok büyük pismanlik yaşamıyor bence olmayacağı varsa olmaz biter..
Kimin bitirdigi bence çok da önemli değil..

Sevmediginiz birinden ayrılmak ona iyilik..
Vicdan azabı bence devam ettirince olmalı..
Belki onu sevecek biri çıkacak karşısına çok mutlu olacak..

Zamaninda aynu girdaptaydim.
"Ama cok iyi biri, bir yanlis tum dogrularini goturmemeli, pisman daha yapmaz bence" gibu cumleler ucusuyordu benim aklimda. Bilmiyorum sizin takildiginiz noktalar neler ama bzim sorunumuz sadakatti.
Ve aslinda vazgecememenin tek sebebi " ilerde keske dememek".
" amaan, keske demektense bi sans daha taniyim askimiza, ne kaybederimki" dedim. Oysaki kendimi hic hesaba katmamistim.. uzattikca baglandim. Baglandikca kopamadim. Ve eninde sonunda bitti. Aslinda bu bekleniyordu en bastan beri. Ve beklenen oldu. Bende kendime verdigim zararla kaldim.

Karari veren olmamak
Sorumlulugu taşımamak
Gelecekte pişman olmamak
İçin bekliyorsunuz aslında..

Kimse öyle çok büyük pismanlik yaşamıyor bence olmayacağı varsa olmaz biter..
Kimin bitirdigi bence çok da önemli değil..
Benim icin inanilmaz onemli. Pes eden gemileri yakan ben olursam hep bi pisman olucam dusuncesi..

Zamaninda aynu girdaptaydim.
"Ama cok iyi biri, bir yanlis tum dogrularini goturmemeli, pisman daha yapmaz bence" gibu cumleler ucusuyordu benim aklimda. Bilmiyorum sizin takildiginiz noktalar neler ama bzim sorunumuz sadakatti.
Ve aslinda vazgecememenin tek sebebi " ilerde keske dememek".
" amaan, keske demektense bi sans daha taniyim askimiza, ne kaybederimki" dedim. Oysaki kendimi hic hesaba katmamistim.. uzattikca baglandim. Baglandikca kopamadim. Ve eninde sonunda bitti. Aslinda bu bekleniyordu en bastan beri. Ve beklenen oldu. Bende kendime verdigim zararla kaldim.
Sadakatsizlik butun her seyi alip goturecek ve asla affi olmayan bir sey benim icin teşekkürler.

ee iletişime açık biri filan diyorsun neden ayrılmak istiyorsun ki?
böyle höt zöt hanzo bi tip olsa küfretse hakaret etse sana hemen aşık olursun ama değil mi?

iyi biriyle birliktesin sevmeye çalış zaman geçir farklı aktiviteler yap. için ısınır zamanla.

ee iletişime açık biri filan diyorsun neden ayrılmak istiyorsun ki?
böyle höt zöt hanzo bi tip olsa küfretse hakaret etse sana hemen aşık olursun ama değil mi?

iyi biriyle birliktesin sevmeye çalış zaman geçir farklı aktiviteler yap. için ısınır zamanla.
Asik olmadigimi veya sevmedigimi soylemedim ki. Anlasamadigimiz noktalar var evet. Bunlari kendi yanlis olarak kabul ettigi surece sorunumuz yok. Kabul etmiyorsa saygi cercevesinde tartisiyoruz. Su an uzlasiyoruz ama gelecekte nazimi ceker mi diye dusunuyorum.

Tam olarak tanıdık geldim bana bu. Çünkü yaklaşık bir ay öncesine kadar sizinle aynı ruh hali içerisindeydim. Aklımda soru işaretleri vardı asla mutlu değildim, fakat bir yanım o iyi bir insan seni seviyor bırakırsan ya pişman olursan diyordu? Birlikteyken mutsuz olmak, ayrıldığın zamanki mutsuzluktan çok daha beter.. Sonra bir gün bi kara verdim ve bitti.. He hala çok seviyorum, hala özlüyorum. Ama o günün şartlarında yine olsam yine aynısını yapardım, pişman değilim.Gerçek sevginin acısı da gerçek olur bu bir. Fakat hiç bir acı ölüm de dahil sonsuza kadar sürmez bu da iki.. Kalbinizi dinleyin doğru yolu bulacaksınız..

Back
X