O da senden hoşlanmış gibi.Ama cok güzelsen ve ilgi cekiciysen,güzel gördügü kızlara böyle davranmadıgını bilemeyiz...Cok yüz verme ağırdan al geç yaz mesela ilk sen yazma.gözün üstünde olsun sosyal medya hesaplarına bak listesinden begenilerinden yorumlardan anlarsın nasıl biri herkese mi böyle sadece sana mı.....Herkese iyi haftasonları efendim . :)
Aynı firmanın farklı şehirlerinde çalıştığımız ve kendisini henüz çok tanımadığım bir beyfendi var. 29 yaşında, askerliğini yapmış, temiz yüzlü hoş bir adam kendisi. Kendisi hakkında edindiğim ufak çaplı bilgiler dahilinde şimdilik her şey güzel görünüyor.
İki haftadır firmanın organizasyonu sebebiyle 10-15 kişi konaklamalı olarak gündüz iş akşam otel hep beraberdik. Gün içinde iş ortamında birlikteydik, akşamları da bu beyfendinin de içinde olduğu 5-6 kişilik arkadaş grubuyla birkaç kere dışarı çıktık. Benden hoşlandığını henüz söyleyemem ama beni yakından tanımak için ailem, okulum, eski işyerim vs. ile ilgili sorular sordu, kendi ailesini anlattı fotoğraflarını gösterdi falan filan. Ben de hoşlandığımı söylememem henüz ama biraz kafama uyduğunu fark ettim, sohbet etmekten keyif aldım ve en azından biraz daha yakından tanımak istiyorum. Şu an çalıştığımız şehirler 3-4 saatlik mesafede ve ben onun çalıştığı şehirde yüksek lisans yapıyorum, baharda 15 günde 1 falan derslere gidip gelicem. Geldiğinde haber ver görüşelim dedi, dün de organizasyonun son günü beraberdik akşam eve dönünce yazmış konuştuk falan.
Şu aşamada ne yapmalıyım sizce? Dediğim gibi henüz iki taraflı olarak bir hoşlanma söz konusu değil ama sanırım o da beni tanımak istiyor.
Bu organizasyonda beraber çıkmadığımız akşamlarda ya da haftasonu hep erkek erkeğe takılmışlar, maç izlemeye nargile içmeye falan gitmişler. Öğlen de üç kişilik bi erkek grupları var genelde beraber takılıyolar, kızlara karşı genel olarak denk gelirse günlük sohbet ediyor, onun dışında bir şey görmedim. Ben mesaj falan atmıyım o zaman değil mi ondan mı bekleyeyim?O da senden hoşlanmış gibi.Ama cok güzelsen ve ilgi cekiciysen,güzel gördügü kızlara böyle davranmadıgını bilemeyiz...Cok yüz verme ağırdan al geç yaz mesela ilk sen yazma.gözün üstünde olsun sosyal medya hesaplarına bak listesinden begenilerinden yorumlardan anlarsın nasıl biri herkese mi böyle sadece sana mı.....
O zaman güzel:) tabiiki de atma bakalım o seni ne kadar önemsiyor?Sen atarsan bu bana tav oldu zaten gibisinden düşünüp geri cekilir.Sen uzaklaş o kovalasın derim...emin ol 1 ay ıcınde kafanda bişeyler oturcak ya daha cok kapılcaksın yads kafandan siliceksin.Hayırlısı olsun hakkında:)Bu organizasyonda beraber çıkmadığımız akşamlarda ya da haftasonu hep erkek erkeğe takılmışlar, maç izlemeye nargile içmeye falan gitmişler. Öğlen de üç kişilik bi erkek grupları var genelde beraber takılıyolar, kızlara karşı genel olarak denk gelirse günlük sohbet ediyor, onun dışında bir şey görmedim. Ben mesaj falan atmıyım o zaman değil mi ondan mı bekleyeyim?
Yahu aile, eski iş, okul vs hakkında konuşulmuş, numaralar alınmış geldiğinde ara denilmis, aksam mesajlasilmis, sohbetinden keyif almissin, hoş adam demişsin. Nasıl hoşlanma söz konusu değilBal gibi hoslanmissiniz birbirinizden. Allah tamamına erdirsin
İş arkadaşlarımızla whatsapp grubumuz var numaralarımız ordanYahu aile, eski iş, okul vs hakkında konuşulmuş, numaralar alınmış geldiğinde ara denilmis, aksam mesajlasilmis, sohbetinden keyif almissin, hoş adam demişsin. Nasıl hoşlanma söz konusu değilBal gibi hoslanmissiniz birbirinizden. Allah tamamına erdirsin
Ya bilmiyorum henüz hakkında çok az şey biliyorum ama tanımak istiyorum yani :) instagramda da kız arkadaşı falan var mı fotoğraflardan görürüm diye düşünüp ekledim :)Tabiki de ver. Müsait olamazsan da ver. Ders çıkışına falan gelir, kantinde bir çay içersiniz en azindan, otogara/havaalanına bırakır seni vakti olursa. Instagram'da eklemissin çocuğu sonra hoşlanmıyorum diyorsun. İlk görüşte kör kütük sarhoş olcan diye bir şey yok. Filmlerde olur onlar :)
Ya bırakın lütfen şu herşeyi erkekten bekleme kafasını. Arkadaş güzel yaklaşıyor bence olaya, frenlemeyin. İlk adımı hep erkekten beklediginde hayal kırıklıkları oluyor evlendiğindeZamana birakin.Size yazmadan aramadan sizde aramayin yazmayin.Olacagi varsa olur zaten.Sevgiler...
Evet öyle olacak. Ama şöyle bir ayrıntı var, ben mesleğim gereği zaten haftaiçi hep bi yerlerdeyim. Bursada yaşıyorum diyelim, haftaiçi bursanın ilçelerinde oluyorum ya da mesela balıkesir çanakkale vs oralarda oluyorum, haftasonu anca eve geliyorum. Bursanın merkezinde olduğum yani haftaiçi evde olduğum 2 ayda 1 hafta falan, onun da öyle. Sabit göreve geçmemiz için 5-6 sene var. Yani biz evlendik diyelim, birkaç sene zaten birbirimizi anca haftasonu görebilicez.uzak mesafe ilişkisi mi olacak.?
Ya bırakın lütfen şu herşeyi erkekten bekleme kafasını. Arkadaş güzel yaklaşıyor bence olaya, frenlemeyin. İlk adımı hep erkekten beklediginde hayal kırıklıkları oluyor evlendiğinde
Evet öyle olacak. Ama şöyle bir ayrıntı var, ben mesleğim gereği zaten haftaiçi hep bi yerlerdeyim. Bursada yaşıyorum diyelim, haftaiçi bursanın ilçelerinde oluyorum ya da mesela balıkesir çanakkale vs oralarda oluyorum, haftasonu anca eve geliyorum. Bursanın merkezinde olduğum yani haftaiçi evde olduğum 2 ayda 1 hafta falan, onun da öyle. Sabit göreve geçmemiz için 5-6 sene var. Yani biz evlendik diyelim, birkaç sene zaten birbirimizi anca haftasonu görebilicez.
Mesleğiniz nedir cok merak ettim:)Evet öyle olacak. Ama şöyle bir ayrıntı var, ben mesleğim gereği zaten haftaiçi hep bi yerlerdeyim. Bursada yaşıyorum diyelim, haftaiçi bursanın ilçelerinde oluyorum ya da mesela balıkesir çanakkale vs oralarda oluyorum, haftasonu anca eve geliyorum. Bursanın merkezinde olduğum yani haftaiçi evde olduğum 2 ayda 1 hafta falan, onun da öyle. Sabit göreve geçmemiz için 5-6 sene var. Yani biz evlendik diyelim, birkaç sene zaten birbirimizi anca haftasonu görebilicez.
Denetim firmasında çalışıyorum :)Ders için gidince whatsapptan falan" yarın oraya geliyorum, hava nasıl ona göre giyineyim" falan de.
Ne işi yapıyorsunuz bu arada. Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?