tanımadığı birini eklemesi de aldatma değilmidir sizce ?

tam tersi düşünüyorum çünkü insanlar kendilerini kaç sene geçse de saklayabiliyorlar. böyle ortamlar onların maskelerini düşürmek için fırsat bence

belkide canım ama bu aralar o kadar çok okuyorum ki face sorunlarını :31:

evet maskeleri düşüyor ama gerekli gereksizde tartışmalara neden oluyor

insanlar nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar art niyet olmasa keşke :26:

teknolojinin ilerlemesiyle, "aldatmanın" tanımını da gözden geçirmek gerek...

Son düzenleme:
bir arkadaşım (erkek) bi ara faceden konu açılmıştı bana habire bayanlar mesaj yazıyor falan demişti

artık bayanı erkeği kalmadı zaten neden gerek duyuyorlar ya seni seven olduktan sonra ekleme yani yada yazmazsan ölmezsin

bu doyumsuzluk neden

Sinirlenme ,üzülme canım ...
erkekler çiğler,yaptıklarını basit görüyorlar ve hep bir bahaneleri var ,
6 yıllık ilişkide ,face im ,telefonum,mailim benim özelim diyorsa bence boşa geçmiş zaman ...
burnunu iyice sürtsün illa barışacasan ve daha resmi daha gvenilir bir hale glmeli ilişkiniz

tam tersi düşünüyorum çünkü insanlar kendilerini kaç sene geçse de saklayabiliyorlar. böyle ortamlar onların maskelerini düşürmek için fırsat bence

aynen sırf bu sebepten erkek arkadaşımın face ini kapattırtmıyorum. ona yavşayan bir kız mı var? hooop kız en basit yöntem olarak faceten bir mesaj çakıyor en yavşak cinsinden. göz diken saçma sapan bi yerden bi kız mı var hooop arkadaşlık isteği göndermiş oradan görüyorum. bişey yapacağı varsa da yapsın ki göreyim mantığındayım ben de.

aynen sırf bu sebepten erkek arkadaşımın face ini kapattırtmıyorum. ona yavşayan bir kız mı var? hooop kız en basit yöntem olarak faceten bir mesaj çakıyor en yavşak cinsinden. göz diken saçma sapan bi yerden bi kız mı var hooop arkadaşlık isteği göndermiş oradan görüyorum. bişey yapacağı varsa da yapsın ki göreyim mantığındayım ben de.

katılıyorum göz görmeyince gönül katlanır muhabbetine karşıyım. enayi yerine konmaktan mutlu olmaktır bu

iyice burnu sürtmeli pişman olmalı bir kere yaptığını yutarsan nasıl olsa bişey olmaz diye düşünür

6 yıl az bi zaman mı özel falan mı kalır

biraz acı çeksin ( egoistçe oldu galiba )

sonrasını duruma göre düşünürsün

bir arkadaşım (erkek) bi ara faceden konu açılmıştı bana habire bayanlar mesaj yazıyor falan demişti

artık bayanı erkeği kalmadı zaten neden gerek duyuyorlar ya seni seven olduktan sonra ekleme yani yada yazmazsan ölmezsin

bu doyumsuzluk neden

çünkü herşeyden önce bazı insanlar reel de oldugundan daha cesur bir kimliğe bürünüyorlar sanalda. yanına gelse iki kelime edemez ama internette edepsizce sırnaşabiliyorlar

Canım tam anlamıyla aldatmaya kalkışmadan pişman et o adamı sürünsün ki Bidaha cesaret bile edemesin :)

Niyetlenmiş mi? Niyetlenmiş.
Yakalamasan devam edecek miydi? Muhtemelen evet.
"Acaba"lık bir durum kalmamış yani.

Back
X