Tanımadığım babam

sinsirella85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
99
39
3
20 yaşındayım ilk defa biraz önce babamla mail yoluyla görüştüm.
Annem ile babam annem bana hamileyken ayrılmışlar. Doğduğumdan beri 1 kez bile görmedim kendisini sesini duymadım resmi bile yoktu. 20 yıldır hiç bir şekilde görüşmedik. Yolda yanımdan geçse tanımıycam bilmiycem. Belki çok geçti yanımdan bilmiyorum oda bilmez. 2016 yılında bi azimle araştırıyım dedim bayaa araştırdım mailini buldum anında yazdım. 2 gün önce cevap verdi. Soyadını sordum Evet oydu babamdı. annemin adını yani kimin kızı oldugumu söyledi bende evet doğru dedim. Annemin haberi yok belki kızıcak belki kızmıcak bilmiyorum bir süre söylemeyi düşünmüyorum görüşmeyi teklif edene kadar. Gerçi teklif edicekmi onuda bilmiyorum. Ne yapmalıyım beni bu zamana kadar 1 kere arayıp sormayan hiç ulaşmaya çalışmayan bi adamla konusmamı devam ettirmelimiyim ne demeliyim ? Yoksa zaten bu zamana kadar annemle dimdik gelmişiz boşver mi diyeyim ? fikirlerinizi bekliyorum

neden gormemis sizi 20 sene boyunca?

merakinizi ve ozleminizi anliyorum ana beni 20 senedir umursamayani bende umursamazdim sanirim

yine de basa gelmedikce anlasilamaz ne hissettiginkz ne dusundugunuz ve dogrusunun ne olabilecegi

Boşver be gülüm babasız cocuk büyür de anasiz çocuk sürünür demişler sen Annenle dimdik durmaya devam et baban vicdanlı bi adam olsa annenin karninda sizi o halde bırakmazdi

Babanizin size davranisi nasildi? Sebeplerini ogrenirdim ben olsam ona gore de gorusup gorusmeme kararimi verirdim.

neden gormemis sizi 20 sene boyunca?

merakinizi ve ozleminizi anliyorum ana beni 20 senedir umursamayani bende umursamazdim sanirim

yine de basa gelmedikce anlasilamaz ne hissettiginkz ne dusundugunuz ve dogrusunun ne olabilecegi
Evet bir yanım napıcaksın boşver diyor ama öbürü o kadar merak ediyorum ki onu. Zaten snneme benzemiyorum , ona benziyorumdur acaba neremiz benziyo çokmu benziyoruz bilmiyorum çok merak ediyorum sadece bir kere resmini göreem görüşmesem bile yeter belki

Bence sebepler önemli..sizden haberi var mıydı neden bıraktı aramadı elinde olmayan sebepler mi vardı bulmak için uğraştı mi bunlar önemli bu soruların cevabına göre kararimi verirdim..

Anne babalar ayrılınca neden çocukları da ayırıyorlar acaba?
Bence görüşün sonuçta babanız.

Bence gerek yok. Annenizle ayrılırken sadece eş olmayı değil babalığıda bırakmış.
İçinizde kalacaksa eğer görüşüp sebebini sorun ama her ne yaşamış olursa olsun 20 yıldır evladını görmeme sebebini haklı göstermez.

Canım bence git görüş. Çünkü insan görüşmedikçe o yükten kurtulmuyor. Ama mutlaka annenle paylaş. Acaba neden görüşmediniz. Baban mı tercih etmedi yada bellli bir sıkıntı vardıda anenn mi istemedi.
Annenden gizli iş yapma. Merak etmen çok normal. Kim olsa merak eder. Hala annenle dimdik geziyorsunuz. Birşey istemiş beklemiş olmuyorsun canım babandan.

Benim eşim de aynı sizin gibi büyümüş askere gittiği Zaman babasıyla konuşmuş sadece telefonda biz evlendikten sonra ben görüşmelerini istedim.
Olay çok farklıymış anlattılar bana.
Ama ne olursa olsun artık baba-oğul gibi olamıyorlar yıllar geçmiş onsuz büyümüş olamaz da zaten.
İsterseniz görüşün olayın aslını öğrenin.

Biraz daha konuştuktan sonra tabikii paylaşıcam

Cevaplarınız için teşekkürler
Yillar once benzer bir olayi arkadasim yasamisti annesini neredeyse hatirlamiyirdu ve nefret kusuyordy taki yillar sonra annesiyke tanisana kadar hikaye hicte kendisine anlatildigi gibi drgilmis

Birde annesiyle konusmalarini falan hatirkiyirum sevgilisiyke kacak gocek konusan genc kiz gibiydi nasil mutluydu anlatamam

Belki sizin kotu bir masaliniz vardir ama belkids hikaye sizin bildiginizden farklidie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…