Tanımadığım numaradan gelen çağrı :(

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Arkadaşlar tanımadığım bir numaradan her hafta bir çağrı geliyor .Kimdir ,ne değildir diye arıyorum :26: bir kez çalıyor ve arkasına aradığınız numara servis dışıyor diyor .

Arayıp ,arkasına engelliyor mu ?
Amacı nedir anlayamadım :/

Denedim :( ne yazık ki rehbere kayıtlı değil ve o yüzden kim olduğunu bulamıyorum .

İlk önce çalıp ,sonra geçici olarak servis dışıdır neden diyor :26: bu durumu yaşan kimse mi yok kkdan .

Son düzenleme:
Annemin telf.dan gizliden aradım demin ,gizli numaralara kapatmış numarasını .

Of ya.

bilmediğiniz numaralara geri dönmeyin,bu da bir dolandırıcılık şekli olabilir:34:

Dolandırıcılık olsa ,neden geçici olarak servis dışıdır desin ki .
Arar konuşur benimle .

Sırf benim huzurlumu bozmak için birileri bunu yapıyor sanki .

Son düzenleme:
bilmediğiniz numaralara geri dönmeyin,bu da bir dolandırıcılık şekli olabilir:34:

kesinlikle bencede
bi ara banada musallat oldular ama kesinlikle geri dönmedim, aradıklarında babama verdim tuhaf tuhaf şeyler söylemişler kesinlikle dolandırıcılar
ben careyi numaramı değiştirmekle buldum
sizde kesinlikle geri aramayın

Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp söyledin mi ? Hatta sen bir ara böyle rahatsız eden birini savcılığa şikayet edecektin yanılmıyorsam ??

Turkcell müşteri hizmetleri bulur mu ki :26:
O kişiyi engelledim ,doğudan birisiymiş.Bizim bir polis akrabamız var ,ararsa bir kez daha ben husisi ilgilenceğim demişti.
Bir kez daha da aramadı .

Nedense şu an eski sevgilimden şüpheleniyorum .
Bir kaç ay önce nerden buluysa numaramı aramıştı :/ şimdi de sırf huzurumu bozmak için yapıyor sanırım .

Gerçekten bıktım .

Beni 1 ay önce bir kız aramıştı .

Salak salak laflar edip,ben daha birşey söyleyemeden suratıma kapatmıştı .

Gizli nodan aradığı için ,bulamadım o kişiyide .
Hep beni buluyor nedense.

Son düzenleme:
Dolandırıcılık geldi benim aklıma da. Numaranızı değiştirseniz?

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, vodafoneda numaranızı müşteri hizmetlerini arayarak değiştirebiliyorsunuz yeni hat almadan.

Neden ben bu insanlar yuzunden tel no.mu degistireyim ki.
Is degistirme durumum var ,bir suru sirkete cv yolladim ve simdiki tel yaziyor orada .
Olacak is mi bu :/ gercekten bunaldim artik .

Günaydın arkadaşım sen çaldırdıgında iyiki kapalıymış aslında bu tür çaldırıp kapatma bir dolandırıcılık sistemi dolandırıcılar şimdi telefonlara dadandı önce çaldırıp kapatıyorlar daha sonra kendisini çaldıran kişiyi merak eden kişiyi arayan kişinin kontörlerini alıyorlar sizede yüklü fatura gelir yada kontör gider.

Benim sapıklardan birisi çıktı arayan :/
Neyse ben yapacağımı bilirim bu sefer .

bu gectigimiz haftalarda banada oldu yemin ederim o telefonun icine girip karsıdakini bogazlıyasım geldi bide kimsin diyom cevap yok yine cagrı mesaj atıyorum yine cevap yok en sonunda savcılıga suc duyurusunda bulunucam dedim kesildi cagrı atması yani cidden gidip edicektim oyle sinirimi bozdu

tanımadığım numaraları hep babama açtırırım yada babam kendi telinden gizlemeden arar anladığı dilden konuşur önce kibar baktı karşıdaki anlamıyor babamda ona göre konuşur. bazen tanıdık bile çıkıyor ama napayım.
hatta bir kere nişanlım aramıştı numarası bende kayıtlı değildi (nişandan önce olur mu olmaz mı diye konuşmalardı) bende babama verdim bilmediğim bir numara diye nişanlım bir korkmuş heycanlanmış sorma gitsin tabi takdirde etmişti :1:

biz aradıkça karşıdaki sapık ta kendini birşey sanıyor ve daha çok arama ihtiyacı duyuyor onun için eşiniz ya da babanız diyorum. muhattap olmayın derim benim taktiğimde bu..

Dün saat 23.00 da ,tam ben film izlerken bir kız aradı .
Kimsin sen ,adını söyle bana dedi .Ben de sen kimsin, neden arıyorsun diye sordum .
Sonra bir güzel küfür etti :19: ben de ağzıma gelen ne varsa saydım ,sövdüm .

Millet kafayı mı yemiş. Neden beni buluyor hep anlamıyorum :/

Son düzenleme:
Back
X