Tanımadığım Yokluğundayım :(

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Gözlerim dolu dolu şuan.. Ne zaman ismini duysam, ne zaman resmini görsem içim kan ağlıyor.. Öyle çok seviyorum ki..

Çok garip bir sevgi, garip bir aşk tabir-i caizse.. Oysa seni hiç tanımamıştım..

Nasıl olur da, bir kez dahi göremeden seni, böyle dolusun içimde değil mi?

Keşke bir gün çıkıp gelsen, keşke o masmavi gözlerinin denizine dalsam, o sapsarı saçlarının güneşinde otursam..

Sensizliğin hazin kıyılarına vurmamış olsam yine BUGÜN..

Evet BUGÜN.. 10 Kasım 1938 Den beri BUGÜN..

Hep nefret ettiğim, hep öfkelendiğim ve öfkemin soğumayacağı tek gün 10 Kasım..

Seni nasıl ben tanımadan unutmuyorsam, unutmayacaksam, çocuklarım, torunlarım da sevecek, unutmayacak..

Senin için demişler ki ; "insanlık tarihi bir kaç yüzyılda bir ancak dâhi yetiştiriyor. şu talihsizliğe bakın ki o dâhi bugün türkiye'de doğmuştur.."

Bu Lütuf İçin Rabbime Binlerce Şükür..

Kalbimdesin, Aklımdasın, İlkelerimdesin, Geleceğimdesin, Nesillerimdesin.. Nur İçinde Yat Sevgili Ata'm.. Nur İçinde Yat Ölmeyen Merhum..:72:

Aşık Mahzuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm - YouTube

Çok güzel, çok buruk.. her şekilde sahip olabileceğimiz en büyük gurur..

alkışlar gelsin size böyle bir başlık açtığınız için

Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm

Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

İnsan görmediğine Aşık olur mu demişler ya.... işte BİZ Milletçe Aşığız ATA mıza....

Sarı saçlım, Mavi gözlüm NERDESİN...Bir daha gel, bir daha gel SAMSUN dan....:72::72::72::72::72::72::72::72::72::

Son düzenleme:
Nur içinde yatsın Ulu Önder Atatürk

Bugün işe gelirken caddeler mükemmeldi, özellikle 09:05 te çok değişik hisler duyduk.. Otobüs şoförlerinden tutunda işe giden herkesin duyarlılığı için memnun oldum..

:72: :72: :72: :72: :72: :72:

$1938_269060.webp

Bugün saat 19.38'de tüm Türkiye, ışıklarını 3 dakika boyunca kapatıp açacak.

kk enteresan bir forum....sözkonusu eşler, sevgililer, hele hele kaynanalar olunca sayfalara sığmayıp taşıyoruz da, nedense bu başlık hiç kaa'le alınmamış...

10.KASIM. saat 9.05 de ATAM, SENİ SAYGIYLA, RAHMETLE, MİNNETLE ANDIK.....SEN RAHAT UYU, BEKÇİSİYİZ KURDUĞUN CUMHURİYETİN !!!

OLMASAYDIN, OLMAZDIK.!!! VATAN SANA MİNNETTARDIR !!!:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
Bu şarkıyı ne zaman dinlesem gözlerim dolar, lisedeyken Atatürk'ü anma gününde seslendirmiştik ve benim de içime işler, özellikle onun sevdiğini bildiğim için....

[video=youtube;z1ADUCcirfI]http://www.youtube.com/watch?v=z1ADUCcirfI[/video]

konuyu acan arkadas tebrik ederim seni böyle bir konu actığın için

nurlar içinde uyusun Atam, yaptıklarına bize bıraktıklarına minnettarız

tebrik ediyorum çok güzel bir konu olmuş,atamızı hiçbir zaman unutmuycaz inşallah.Bugünkü şehitlere de çok üzüldük.gerçekten buruk bir gündü

ooyy çok kötü oldum yazınızla, çok teşekkür ederim bu sayfayı açtığınız için:43:

ben de bugün andım Atamı, ruhuna Fatihalar okudum, varsa günahları affolsun diye dua ettim:43:

bu arada Kemal ismini niçin seçmiş biliyor musunuz matematik öğretmeni, çünkü Kemal demek mükemmel demekmiş, onda ki keskin zekayı farkedip hayran olmuş ve onu ödüllendirmek istemiş:43:

bunu da belirtmek istedim:40:

yüreğine sağlık arkadaşım,

atamızın ve atalarımızın ruhları şad kabirleri nurla dolsun onların yüzü suyu hürmetlerine mevlam bizlere şefaat eylesin inşallah

eşim beni ANITKABİRE götürdüğünde çok duygulanmışdım gözlerim dolmuşdu. Çanakkeleye lise 2 sınıfdayken geziye katılmış o zaman görmüşdüm. Adımımı atarken basmakdan çok korkmuşdum. Her bir toprağında atalarımızın kanı izleri dolaşmış ve kokusu sinmişdi sanki. En son çıkan Çanakkale 1915 filmini ise eşimin beynini etini yiyerek götürmesini istedim ve verdiğim para binlerce kere helal olsun göz yaşlarım sel oldu tüylerim diken diken oldu herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Keşke inse gökten ... Çıkarıp alsa bizi bu karanlıktan............. :72:

kk enteresan bir forum....sözkonusu eşler, sevgililer, hele hele kaynanalar olunca sayfalara sığmayıp taşıyoruz da, nedense bu başlık hiç kaa'le alınmamış...

10.KASIM. saat 9.05 de ATAM, SENİ SAYGIYLA, RAHMETLE, MİNNETLE ANDIK.....SEN RAHAT UYU, BEKÇİSİYİZ KURDUĞUN CUMHURİYETİN !!!

OLMASAYDIN, OLMAZDIK.!!! VATAN SANA MİNNETTARDIR !!!:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Evet Haklısınız.. İçeriği, Günü Pek Alakadar Etmiyor Demek Ki Kimilerini..

konuyu acan arkadas tebrik ederim seni böyle bir konu actığın için

nurlar içinde uyusun Atam, yaptıklarına bize bıraktıklarına minnettarız

tebrik ediyorum çok güzel bir konu olmuş,atamızı hiçbir zaman unutmuycaz inşallah.Bugünkü şehitlere de çok üzüldük.gerçekten buruk bir gündü

ooyy çok kötü oldum yazınızla, çok teşekkür ederim bu sayfayı açtığınız için:43:

ben de bugün andım Atamı, ruhuna Fatihalar okudum, varsa günahları affolsun diye dua ettim:43:

bu arada Kemal ismini niçin seçmiş biliyor musunuz matematik öğretmeni, çünkü Kemal demek mükemmel demekmiş, onda ki keskin zekayı farkedip hayran olmuş ve onu ödüllendirmek istemiş:43:

bunu da belirtmek istedim:40:

yüreğine sağlık arkadaşım,

atamızın ve atalarımızın ruhları şad kabirleri nurla dolsun onların yüzü suyu hürmetlerine mevlam bizlere şefaat eylesin inşallah

eşim beni ANITKABİRE götürdüğünde çok duygulanmışdım gözlerim dolmuşdu. Çanakkeleye lise 2 sınıfdayken geziye katılmış o zaman görmüşdüm. Adımımı atarken basmakdan çok korkmuşdum. Her bir toprağında atalarımızın kanı izleri dolaşmış ve kokusu sinmişdi sanki. En son çıkan Çanakkale 1915 filmini ise eşimin beynini etini yiyerek götürmesini istedim ve verdiğim para binlerce kere helal olsun göz yaşlarım sel oldu tüylerim diken diken oldu herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Teşekkür Ederim Arkadaşlar.. Hüznümü, Kendimce En Büyük Kaybımı, Eksikliğimi Paylaşmak, Bir Ölümün Ancak Bu Kadar Ölümsüz Olabileceğini Haykırmak İstedim.. Sizleri Seviyorum , Unutmadığınız, Unutturmadığınız İçin.. :72:

Atatürk'çü olmamız bu ülkede birilerini rahatsız ediyorsa verdiğimiz rahatsızlıktan dolayıı gururr duyuyoruz... ülke bize emanet atam.. Gözün arkada kalmasın..
Isteselerde....
Seni..
Bize verdiklerini.
Düşüncülerini..
Hiç unutturmicaz... :72::72::72:

Bizler var oldukça Atatürk her evde her beyinde her kalpte yaşamaya devam edecek.Çünkü bizden sonra da yerimizi bizim yetiştirdiklerimiz alacak ve böylece Atatürk nesiller boyu ölümsüz olacak...

Back
X