- Konu Sahibi sevdicegim
Gözlerim dolu dolu şuan.. Ne zaman ismini duysam, ne zaman resmini görsem içim kan ağlıyor.. Öyle çok seviyorum ki..
Çok garip bir sevgi, garip bir aşk tabir-i caizse.. Oysa seni hiç tanımamıştım..
Nasıl olur da, bir kez dahi göremeden seni, böyle dolusun içimde değil mi?
Keşke bir gün çıkıp gelsen, keşke o masmavi gözlerinin denizine dalsam, o sapsarı saçlarının güneşinde otursam..
Sensizliğin hazin kıyılarına vurmamış olsam yine BUGÜN..
Evet BUGÜN.. 10 Kasım 1938 Den beri BUGÜN..
Hep nefret ettiğim, hep öfkelendiğim ve öfkemin soğumayacağı tek gün 10 Kasım..
Seni nasıl ben tanımadan unutmuyorsam, unutmayacaksam, çocuklarım, torunlarım da sevecek, unutmayacak..
Senin için demişler ki ; "insanlık tarihi bir kaç yüzyılda bir ancak dâhi yetiştiriyor. şu talihsizliğe bakın ki o dâhi bugün türkiye'de doğmuştur.."
Bu Lütuf İçin Rabbime Binlerce Şükür..
Kalbimdesin, Aklımdasın, İlkelerimdesin, Geleceğimdesin, Nesillerimdesin.. Nur İçinde Yat Sevgili Ata'm.. Nur İçinde Yat Ölmeyen Merhum..
Aşık Mahzuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm - YouTube
Çok garip bir sevgi, garip bir aşk tabir-i caizse.. Oysa seni hiç tanımamıştım..
Nasıl olur da, bir kez dahi göremeden seni, böyle dolusun içimde değil mi?
Keşke bir gün çıkıp gelsen, keşke o masmavi gözlerinin denizine dalsam, o sapsarı saçlarının güneşinde otursam..
Sensizliğin hazin kıyılarına vurmamış olsam yine BUGÜN..
Evet BUGÜN.. 10 Kasım 1938 Den beri BUGÜN..
Hep nefret ettiğim, hep öfkelendiğim ve öfkemin soğumayacağı tek gün 10 Kasım..
Seni nasıl ben tanımadan unutmuyorsam, unutmayacaksam, çocuklarım, torunlarım da sevecek, unutmayacak..
Senin için demişler ki ; "insanlık tarihi bir kaç yüzyılda bir ancak dâhi yetiştiriyor. şu talihsizliğe bakın ki o dâhi bugün türkiye'de doğmuştur.."
Bu Lütuf İçin Rabbime Binlerce Şükür..
Kalbimdesin, Aklımdasın, İlkelerimdesin, Geleceğimdesin, Nesillerimdesin.. Nur İçinde Yat Sevgili Ata'm.. Nur İçinde Yat Ölmeyen Merhum..

Aşık Mahzuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm - YouTube