Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, bugün arkadaşımla bir tartışma yaşadım düşüncelerim garipsenince size de sorayım istedim.
şimdiye kadar hep uzun ilişkilerim oldu bu yüzden fazla tanışma deneyimim olmadı. liseden sonra dershanemde tanıştığım sınıf arkadaşımla 2 yıllık bir ilişkim oldu. ardından, iki yıllık bir ilişkim üniversitedeki bir sınıf arkadaşım ile oldu. son ilişkim ise 3 yıl sürdü ve o kişi ile de üniversiteden tanışıklığımız vardı.
şu sıralar yalnızım. dün iş çıkışı bir cafede otururken arkadaşım lavaboya gidip ben masada tek kaldığımda birden biri belirdi. oturabilir miyim dedi. e tabi niyeti tanışmak adamın belli fakat ben şaşkınlıkla gayriihtiyari neden diye soruverdim. tanışmak istiyorum dedi ve yine düşünmeden verilmiş bir yanıtla erkek arkadaşım olduğunu söyleyiverdim.
arkadaşıma durumu anlattığımda bir cafede patadanak oturabilir miyim diye gelen birini garipsememi anlamsız buldu.
okul bitmiş, iş yerinde olmamalı nerede tanışacaksın bir daha biriyle dedi. aslında mantıklı ama ne bileyim bir garip geliyor.
kızlar sizce normal midir bu şekilde bir tanışma? bana garip gelmesi mi garip?
Kim olsa ''noluyoruz be '' der..
Ama niyeyse arkadaşınız evde kalmış gibi muamele yapıyor gibi geldi bana..
Bence de sacma. Benim bi kuzenim mekandan kiz kaldirma dersleri veriyor erkeklere bayagi para kazaniyor. Ilk hareket yalniz kizin masasina gitmek. Genelde kimse reddetmiyomus. Ben de onla tartisiyorum abuk bir dyrum diye. 3. Bulusmada nasil eve atilir bilmem ne. Neler var bunlarda. Bu isin kitaplari falan var :))
nasıl . mesleğimi bu. paramı alıyor yani![]()
Kendisi üniversite öğrencisi. Geçimini böyle sağlıyor evet. Bu konuda yazılmış tüm kitapları okumuş tüm filmleri izlemiş. O kadar bilimsel konuşuyor ki başladı mı dünyayı kurtarıyor sanarsın. Ama gel gör ki anlattığı konu sadece 3 buluşmada kızı yatağa atma. Bu kadar enerjini ilime bilime versen profesör olmuştun diyorum. Belki bu konuda prof olurum diyor. Çok kalın birkaç defter dolusu notları var yabancı kaynaklardan çevirdiği kitap çıkarıcakmış..
Mesela cafede yalnız kız gördün masasına oturabilir miyim diyip oturdun. Nasıl adım atıcan bundan sonra. 3. buluşmada evine gelmesini nasıl sağlican tek tek taktikleri var işte. Kızda tedirginlik farkettin kendini geri çekip ortadan yok olmican ama falan filan.. Basitçe anlattım ama bayağı şemalar falan çıkamrış çocuk..
İnternet sitelerine ilan koymuş. Zaten birkaç kişiye ders verdi mi tavsiyelerle bir sürü çevresi olmuş.
Ben açıkçası özgüveni düşük, hiç kızarkadaşı olmamış erkeklerin biraz laf cambazlığı yaparak paralarına konduğunu düşünüyorum bu kuzenin. Ama kendisine sorarsan gelen tipler çok yakışıklı çevresi geniş sosyal tiplermiş ama hiç tanımadığın kızla konuşma farklı bir deneyimm iş.Mesela okul ve iş ortamından sevgili edinmek kolaymış ama esas mesele sokakta güzel kız gördün mü onu tavlayabilmekmiş. Bu da bence adamın yeteneği değil kızın hayat görüşüne göre değişir tavlayıp tavlamamak. BEn sokakta kimseyle konuşmam bu şekilde. yani kuzenim teknikleri konusunda beni ikna edemedi. Ama yaradığını iddia ediyor.
![]()
vay canına..
bunun için ders alan erkeklerde var ha. çok şaşırdım gerçekten. böyle bir amerikan filmi vardı. will smith oynuyordu. oda bunu yapıyordu.
bu ancak filmde olur dediğimiz şeyler çoğu zaman gerçek yaşamda da oluyor demek
Bana da oyle geldi, ama alakasi yok palamutc um. Caresiz misin, ezik misin, niye gelip masana oturmaya calisan, garip bir sekilde tanismaya calisan, tanimadigin etmedigin bir erkegin ustune nimetmis gibi atlayasin, ne munasebet? Kendini neden bu kadar degersiz goresin yani?
Bence iyi yapmissin.
Fal topigine niye gelmiyorsun, gel fal baktiralim, bosver sen kafedeki bilmem nerdeki herifi![]()
Merhaba kızlar, bugün arkadaşımla bir tartışma yaşadım düşüncelerim garipsenince size de sorayım istedim.
şimdiye kadar hep uzun ilişkilerim oldu bu yüzden fazla tanışma deneyimim olmadı. liseden sonra dershanemde tanıştığım sınıf arkadaşımla 2 yıllık bir ilişkim oldu. ardından, iki yıllık bir ilişkim üniversitedeki bir sınıf arkadaşım ile oldu. son ilişkim ise 3 yıl sürdü ve o kişi ile de üniversiteden tanışıklığımız vardı.
şu sıralar yalnızım. dün iş çıkışı bir cafede otururken arkadaşım lavaboya gidip ben masada tek kaldığımda birden biri belirdi. oturabilir miyim dedi. e tabi niyeti tanışmak adamın belli fakat ben şaşkınlıkla gayriihtiyari neden diye soruverdim. tanışmak istiyorum dedi ve yine düşünmeden verilmiş bir yanıtla erkek arkadaşım olduğunu söyleyiverdim.
arkadaşıma durumu anlattığımda bir cafede patadanak oturabilir miyim diye gelen birini garipsememi anlamsız buldu.
okul bitmiş, iş yerinde olmamalı nerede tanışacaksın bir daha biriyle dedi. aslında mantıklı ama ne bileyim bir garip geliyor.
kızlar sizce normal midir bu şekilde bir tanışma? bana garip gelmesi mi garip?