Tanımıyormuş

VALLA İÇİM ŞİŞTİ BU ÇAPKIN ERKEKLERDEN. HEPSI MI AYNI YA

Dun o olayın ardına bana acayip bi şekilde istekli yanaşma lar evlilik boyunca evliliğinin ilk haftası dahi o şekilde yanaşmamıştı saçma sapan WhatsApp profili değiştirip benim resmimi koymalar iyice şüphelendirdi beni. Şu an ağlamaklıyım düşündükçe kötü oluyorum. Çözemedim olayı... İstersen numarayı ara sor diyor arasam ne olacak ki

Ilahi esinize hanimefendiyi tanimiyor ama 40 dk konusuyor numarayi arama kaydini gosterip sorsaydiniz belki hatirlardi
Kimse ilk defa konustugu biriyle 40dk konusmaz heralde bence ilk degil ama son olsun diyelim

Dun o olayın ardına bana acayip bi şekilde istekli yanaşma lar evlilik boyunca evliliğinin ilk haftası dahi o şekilde yanaşmamıştı saçma sapan WhatsApp profili değiştirip benim resmimi koymalar iyice şüphelendirdi beni. Şu an ağlamaklıyım düşündükçe kötü oluyorum. Çözemedim olayı... İstersen numarayı ara sor diyor arasam ne olacak ki
Sen o numarayla daha önce konuştuğunu nerden öğrendin

Bence esinin telefonundan o numaraya msj at yanlislikla :eek: ne cevap verirse taniyip tanimadigi anlasilir herhalde. Ya da cok pis bi fikir bilmiyorum yapilmayadabilir:KK48:

+1

Kadının adını da öğrenmişsiniz sanırım, "X nasılsın?" yazın bakalım eşinizin telefonundan.

Aradım öğrendim diyor 27 dk konuşma var diyor kırk dakika değil diyor kafayı yiycem arama kaydında sonra o numara bir daha aranmamış zaten

Aradım öğrendim diyor 27 dk konuşma var diyor kırk dakika değil diyor kafayı yiycem arama kaydında sonra o numara bir daha aranmamış zaten

Farkettigini anlayınca silmis olabilir kayit.40 veya 20 neyse ne. Kızı ara dediyse ya blöf yapmis ya da tembihlemistr zaten. Ogrendim dediginiz kızdan mı ? belki de isi bi sure rahat bırakıp sessizden gitmeniz gerek. su an elinize bir sey gecemeyecek belli ki

Şimdi De aramış beraber çalıştığın bekar çocuk aramış telefondan sordum. Sosyal arkadaşının sıkıntısı varmış aramış konuşmuş diyor sordum diyor

Inandin yani sen de? Bariz yalan 40 dakika arkadasi konustu sen soyleyince hatirlarim telefonu verdigin oyle mi?
Cocuk bile inanmaz bu yalana.

Bu konunda birden fazla ve farkli surelerde aramalar var demissin.

Is arkadaşı niye alsin telefonunu? Bugün insanin dakikasi olmasa whatsapp tan arar, skype tan, viber den, tango dan arar... Her yer internet...

Bozacinin sahidi siraci... Bunu soylemem bile gereksiz. .

Sence aldatmamis mi?

Kendi kandırılmasına yardım eden kadını ilk defa görüyorum. :işsiz:

Hanımefendi, kendinize karşı dürüst olun. Siz ciddi ciddi inandınız mı yani şimdi buna?

Aslinda yalan soyluyor gibi ama emin olmadan yargilamayin yine de.acaba telin ayrjntisina ulasamazmisiniz simdilik inanmis gorunun delil yok etme ihtimaline karsi,sonra da iyi arstirin.olmadi esinjn telinden mesaj falan cek bakalim ne yazacak

Sen söylemişsin o da onaylamış bozacının şahidi se arkadaş ! Bugün istesem kocamı inandırmak için 10 dan fazla arkadaşımı tembihleyip ikna edin diyebilirim !

Bence kim olduğunu numara sorgulatarak öğrenir gerekirse o numarayı arar teyit ederdiniz. Keşke eşinize sormasaydınız direkt, çünkü mekanizma işleyecek şimdi onda, varsa bir eğrisi düzeltecek önlem alacak. Elde kanıt yok adamakıllı adam da pişkince "ben tanımıyorum" demiş çıkmış aradan

Back
X