- 11 Eylül 2013
- 399
- 40
- 43
- Konu Sahibi homesweethome3
Kız arkadaşı vardır belki sadakatinden bakmıyordur kimseye? Ümitlenmeseniz hemen tavsiyemdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız arkadaşı vardır belki sadakatinden bakmıyordur kimseye? Ümitlenmeseniz hemen tavsiyemdir.
belki sevgilisi vardır yoksa da yok diye söylüyorum git konuş sonuçta kötü bişey değil arkadaş olmak istiyorum tanışmak istiyorum vs. bende işe yaramıştı lise zamanlarımda![]()
şimdiki aklınla gidip konuşabilirmisin peki aynı durum olsa:)
canım ben üniversitede geçen sene yaptım öyle bişey sevgilisi varms çocuğun rezil olduğumla kaldım yani hiç sevgilisi var gibi durmuyordu bakışıyodk falan ama öyleyms yani bence yapma![]()
merhaba kızlar..okuldan bu aralar bi çocuk dikkatimi çekti çok efendi bi duruşu var yada bana öyle geliyor bilmiyorum farklı bölümlerdeyiz ve çocuk hiç kızlara bakan bi tip değil yani onunla gözgöze gelmek imkansız gibi bişey bikere baya uzun baktı ama o günden sonra bikaç kere geldik öylesine boştu sanırım onun için hemen çevirdi ortak arkadaşımızda yok geçen gün sınavları vardı arkadaşıyla çalışıyolardı bende tam karşı masalarında oturuyodum o kadar tatlı konuşuyoduki iki üç saat kalmışızdır sadece üç defa gözgöze geldik önündeki kitaptan ayırmadı gözünübense sürekli onu izledim ve hoşlantım arttı adını bilmiyorum ama face olsa bi şekilde bulurdum gibime geliyo hiç tanımadığınız ortak arkadaşınız bile olmayan birine nasıl tanıtırdınız kendinizi fikri olan varmı acaba..
belki kiz arkadasi vardir ilk once onu ogrenmelisin bence.
şimdiki aklınla gidip konuşabilirmisin peki aynı durum olsa:)
Isiniz zor kizlar :) bazi erkeklerde cesaretli kizlardan hoslanirlar. Ortak arkadasiniz olsun derim
Masasına gidin bir kalem veya başka birşey isteyin hatta elinizden geliyorsa kitabını isteyin
kitabında yazıyordur adı![]()
merhaba kızlar..okuldan bu aralar bi çocuk dikkatimi çekti çok efendi bi duruşu var yada bana öyle geliyor bilmiyorum farklı bölümlerdeyiz ve çocuk hiç kızlara bakan bi tip değil yani onunla gözgöze gelmek imkansız gibi bişey bikere baya uzun baktı ama o günden sonra bikaç kere geldik öylesine boştu sanırım onun için hemen çevirdi ortak arkadaşımızda yok geçen gün sınavları vardı arkadaşıyla çalışıyolardı bende tam karşı masalarında oturuyodum o kadar tatlı konuşuyoduki iki üç saat kalmışızdır sadece üç defa gözgöze geldik önündeki kitaptan ayırmadı gözünübense sürekli onu izledim ve hoşlantım arttı adını bilmiyorum ama face olsa bi şekilde bulurdum gibime geliyo hiç tanımadığınız ortak arkadaşınız bile olmayan birine nasıl tanıtırdınız kendinizi fikri olan varmı acaba..
adının yazdıgını sanmıyorum ilkokuldamıyız etiket olsunama bişey istemek kısmı mantıklıymış keşke yapsaydım en azından görmüş olurdu ne zormuş ya teşekkür ederm canım bu arada..
aynı fakültede misiniz? önce bölümünü ve kaçıncı sınıf olduğunu öğrenmeye çalış benim bir arkadaşım bir kızdan hoşlanıyordu ama kız hakkında hiçbir şey bilmiyordu bizim ünivin otomasyonunun hack sitesinden arayarak buldu![]()
tek bildigim bölümü ve kaçıncı sınıf oldugu canım ama adını bilmedigimden aratamıyorum çevresndeki arkadaşlarının feysinden tüm arkadaşlarına tek tek baktım secerelerini araştırdımama o yok malesef
Bu arada sakın başka arkadaşınıza baktırmayın genelimiz öyle yapar ya bana bakıyormu bak kıs deriz
ben lisedeyken arkadaşımın sevdiği çocuk vardı bana baktırırdı,tabi çocuk sanmış ben ondan hoşlanıyorum yanlış anlaşılma oldu
Bir müddet sonra baktıkkı çocuk arkadaşa değilde bana bakıyor
Bende hemen arkadaş üzülmesin diye çocukla konustum dedim çocuğa yanlış anlamayın bir arkadaş size bakmamı söylüyordu
çocuk şok oldu![]()
![]()
![]()
sizin ünivde varmı bilmiyorum ama bizim ünivde otomasyonun hacklenmiş hali vardı okul numaraları belli bir sıralamaya göre oluyor zaten sınıfının numaralarını girince isim soyisim çıkıyordu