• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanısal histeroskopi yaptıranlar...

ICEGUL

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
122
49
323
Afyon
Arkadaşlar aranızda histeroskopi çektiren varmı. ben haftaya pazartesi bu işlemi yaptıracağım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz. zor bir işlemmi. ne kadar sürdü yada hastanede yatış gerektiriyormu. bu gibi sorular kafamı kurcalıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar aranızda histeroskopi çektiren varmı. ben haftaya pazartesi bu işlemi yaptıracağım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz. zor bir işlemmi. ne kadar sürdü yada hastanede yatış gerektiriyormu. bu gibi sorular kafamı kurcalıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

anestezi aldigim için hic birsey hatirlamiyorum sadece 20 dk gibi birsey surmus
yumurta toplama gibi bir işlem canim korkulacak bir durum yok
hastaneye de yatis gerekmiyor

anestezi aldigim için hic birsey hatirlamiyorum sadece 20 dk gibi birsey surmus
yumurta toplama gibi bir işlem canim korkulacak bir durum yok
hastaneye de yatis gerekmiyor
canım sende işlem yapılmış mı polip alımı gibi falan. birde doktor çentik atacağını söyledi. bu konuda bilgin varmı.

canım sende işlem yapılmış mı polip alımı gibi falan. birde doktor çentik atacağını söyledi. bu konuda bilgin varmı.

bende polip falan yoktu sadece rahim darmis onu biraz acmis diye birsey yaziyordu raporda
evet rahimede çizik atildi benimm

Back
X