- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
canim bikere gorus bnce..nasil davranacagini bilemediginden sacmalamis olabilir:) gorustukten sonra karar ver derim ben.Merhaba KK üyeleri,
Bir arkadaşım beni bir akrabası ile tanıştırmak istedi tamam dedim. Bir kaç defa mesajlaştık ama bir tutukluk vardı ikimizde de. Haftaya görüşelim dedi, olabilir dedim. Ama görüşmek istemiyorum. Sebebi ise 29 yaşında olmasına rağmen olgun değil sanki. Her mesajda geyiğe bağlıyor. Arada arkadaşım da var sürekli soruyor ne oldu diye. İçimden gelmiyor tanışmak. Şimdi onu da incitmeden nasıl bitirebilirim muhabbetimizi?
Merhaba KK üyeleri,
Bir arkadaşım beni bir akrabası ile tanıştırmak istedi tamam dedim. Bir kaç defa mesajlaştık ama bir tutukluk vardı ikimizde de. Haftaya görüşelim dedi, olabilir dedim. Ama görüşmek istemiyorum. Sebebi ise 29 yaşında olmasına rağmen olgun değil sanki. Her mesajda geyiğe bağlıyor. Arada arkadaşım da var sürekli soruyor ne oldu diye. İçimden gelmiyor tanışmak. Şimdi onu da incitmeden nasıl bitirebilirim muhabbetimizi?
sen düzgünce söyle kırılıp kırılmamak ona kalmış
Esprili ne güzel. .
Sen beğenmedin mi çocuğu?
E ikiniz de tutuk kalmayin diye geyige bagliyo ne var bunda? Bence sen adami begenmedin icine sinmedi hoslansaydin geyigi de hos gelirdi
Allah Allah niye bu kadar itici geldi geyik yapmasi nasi yapiyo bi ornek verir misin rahatsiz eden seniBen hiçbir şey hissedemedim henüz:) Ne iyi ne kötü.
Biraz zaman tanı , olmadı ayrılırsın. .Ben de konuşkanım ve geyik yapmayı severim yerine göre. Ancak ciddi bir mesele konuşamadık, beni düşündürüryor.
mesela ne diyor?
Tutukluk varsa nasil geyige bagliyor ki. Olgunluk seviyesini geyikten anlayamazsin. Misal nasil karar veriyor , toplum icinde nasil davraniyor , kalabalik ortamda hareketleri nasil vs. Bende arkadas ortaminda her konuda gülmeye merakli biriyim illa bi detay bulurum falan ama konu kararlarima geldi mi o kiz gider bambaska bi kiz gelir. Bence sen hoslanmadin armudun sapi üzümün cöpü diyosun. Iliskiyi kesmek istiyorsan "birbirimize uygun olmadigimizi dusunuyorum , karakterlerimiz bagdasmiyor" diyebilirsin. Zaten dogrusu da bu.Merhaba KK üyeleri,
görüşelim demiş sen de olabilir demişsin görüşmelisin yüz yüze gelip konuştuğunda karar vermelisinMerhaba KK üyeleri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?