tanışırız dediğim ama tanışmak istemediğim adam

gorusmeden numaranı almakta neyin nesi(

Bence muhabbet uzayıpta yuzyüze görüşup adama hayır demek daha kırıcı olur. Baştan hayır dersen geçer gider.

Merakı giderelim: armudun sapı üzümün çöpü değil mesele. Mesele şu sırf tanışmak için tanışılınca olmuyor. Konuşurken net olmak lazım madem tesadüfen tanışmadık, birileri bizi evlenelim diye tanıştırdı o zaman bazı sorular sormak isterim. Geyik yapıp kahkaha atıyoruz tamam, güzel. Ne zaman ki ona ciddi bir soru yöneltiyorum ya işler şu sıra çok karışık diyor. En basiti, bir kaç hafta sonra görüşelim yüz yüze daha sağlıklı konuşuruz dediğimde bir sessizlik ve işlerin karışık ve yoğunluğundan söz etti. Ben ciddi ciddi söyledim istemiyorsan görüşmeyelim diye(amacım bitirmekti) o ise hayır benim niyetim ciddi dedi. Bir süre daha konuştuk, sonra ise davet etti. Şimdi ben zaten nötr olduğum biri ile sanki zoraki bir şekilde görüşüyorum gibi hissediyorum. O da istekli değil gibi zaten.

Hiç uğraşma geç gitsin. Yazdıklarına bakılırsa haklısın bence.

Kes at ya ne dusunuyosun sanki onlarin cok umrunda soyle acik acik gorusmeknistemiyorum de bitir hep bayanlar mi kirmayalim diye ugrasicaklar emin ol o elektrik alamasaydi böyle durumlarla ugrasmaz ben gorusmek istemiyorum derlerdi ayyy erkeklere karsi hep böyle bakiyorum artik hepsi odun:))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…